-----2010 KASIM hamişleri----

dogumdan sora gelın bursaya hamama gıdelım
bende nası sevındım anlatamam
ay cok utandım kısım bu gaz degıl bebek ıste dıyınce ama ben dıdım hep bırının bana bu gaz,bu bebek dıye solemesı gerekıyo dıye
sımdı yarında radyologumuz var ordada yapıcam testi

Geçmiş olsun, ben de kontrole gideyim bari madem bu aylar gidilebiliniyor..
dr una danıs yınede..benım dıscı drumu aradı kendılerı konustular bısıler ben agzımda hortumla otururken...antıbıyotık yazdı mesela dr umda onayladı onu..ama sora dıdımkı hanı cok mu sart ıltıhapmı var..hayır yok enfeksıyon olmasın dıye dıdı..bende baslamadım gerenk yok

Yani çalıştığın son maaşı alıp çıkacaksın, doğru mu anlamışım :26:

artık bu onun insafına kalmış birşey...

ayyy bi rahat nefes almışsındır artık bütün sorunların ortadan kalkıyor maşallah...
boyunu nasıl ölçüyor ya benim doktor ölçmüyor doğru sonuç vermez diyor neyse senin ki maşallah kime çekmiş böyle gitgide boy atıyor gramıda gayet iyi canım tosun olupta ne olcak az olsun sağlıklı olsun....

ve gaz hareketlerinin oğlun olduğunu anladığına çok sevindim..... benimkide habire tepikliyor beni bende babasını inandıramıyorum minnacık şey nasıl o kadar hisseettirecek kendini diyo sanki karnımın içi ne kadar büyük ki hissetmiyim..... ahanda gem teyzesi bu tepikte sanaydı....

Son düzenleme:

canım bende dun aksam yazmıstım sen okuyamamıssın benımde gecen haftakı kontrolumde suyun bıraz fazla dedı doktorum bana seker yuklemesı yaptırdı 50 ml lık gebelık sekerınden olabılırmıs su fazlalıgı dun yuklemeyı yaptık yarın sonuc cıkıcak bakalım sekerden mı baska seydenmı bende cok korkuyorum ama netten arastırdım cogu gebelıkte sebepsız yerede su fazlalasabılıyormus.

tekmelesın aslanım benım afferım
su an benım hıssettıgımı babamız hıssedemıyor...o okkalı tekmelerde anlıcaklar o kadarcık sey nasıl hıssettııo...boyunu bacak kemıgınden usg otomatık hesaplıo canım ..
2,9mm bacak ust kemıgı onun ortalama 7 katı oluomus boyu ..tam bı olcu degıl yanı

canım maşallah sana ve oğluşuna
rahim ağzı sıkıntısının geçmesine çok sevindim.hep böyle güzel gider inşallah. kilo olayına bende takıldım. C.tesi günkü kontrolde ( 17+4 de ) 200 gr dı,boyu da 20 cm. doktorum normal dedi gerçi.

geçmiş olsun tekrar,en kısa zamanda geçer inşallah sağlıkla

maş. cnm boyunu yisinler seninki pek bi boylu poslu olur doğuma kadar heraldee:))

sen bebişi gazmı sanıyordun heheheh

neyse ii hissettiğine sevindim

çok güsel tepikliyorlar çünkü benim karnım artık dalgalanmaya başladı

içerde sörf yapıyor benim minik kelebeğim sanırım

bende gidemedim doktora ya doktor hastalanmş başka gün kalmadı sanki hastalancak

saol teysesı
ben ınatla sordum kıloyu ıyı ıyı hıııc merak etme dedı..saglıklı olsunlar ınsallah...

ya nebılıım gazdır dıyodum hep degılmıs ıste
aman senın bu dr benı delı edıo ..cınsıyetı de solememıstı onca zaman meraklandırdı durdu okadar
nezaman gıdıceksın sımdı bellımı

gemcim durumuna cok sevindm zorluklari atlatmissin bebiste kocaman olmus masallah bende diyordum bu zamana kadar nasil hissetmedi mumkun deil die
cuma gunude benim kontrolum var insallah iyi gecer doktorum yolculuk icin bisey demez insallah valla bavulum bilem hazir..

size ımrenıp dururken meger bende hıssedıomusum

demez demez 7 .aya kadar ızın var ..az kaldı gelmene

bebişmiş ay yirim onu

hehe

sorma cnm benide dellendirioo

bugünde hastaymış dünde hastaydı onaa cezaa

salıya kadar para vermicem onaa salı gidiyim dedim bari hergün onumu arıcam hastamı gelmedimi die

oh oh gem ne güzel böyle güzel haberlerle dönün bize ya! biz daha şimdiden annelik psikolojisi ile zayıflar muhabbetine girdik ya çok komiğiz gülüyorum kendi halimize.

günaydın kızlarr
nasılsınızz
bizim yarın kontrolümüz var
artık inşallah yarın görcez cinsiyetiii

hadi bakalim senden sonra sira bende

cnm gecmis olsun umarim duzelecek..
yanliz neden baska dr ugramayi denemiyorsun?

oncelikle gecmis olsun dis agrisini cok iyi bilirim..
mas bebegine nede hizli buyuyorlar degilmi..
artik o hareketlerin gaz degilde bebisinin olmasina sevindim

oncelikle gecmis olsun dis agrisini cok iyi bilirim..
mas bebegine nede hizli buyuyorlar degilmi..
artik o hareketlerin gaz degilde bebisinin olmasina sevindim
ay canım felaket bıseymıs hıc gecmıcek sandım

dun dr 1 ay gelmene gerk yok dedı..gercı dayanamam gıderım ama 1 ay sonra dusunsene nası kocaman olcaklar
eet cahıl anne uyandı artık hihihiiiii :90:

canım benimde öyle gazmı bebekmi ayırt edemiyorum hala bazen döndüğünde felan bayaa hissediyorum ama ben şimdide eşimin hissetmrsini istiyorum oda 24. haftayı bulacak galiba bizim bebişleri 1 ay geriden geliyo hareketleri

geçmiş olsun canım napcan başka bişey yok parol aprol minoset onlar için herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…