Koca pipiyi gördük daha ne süprizi olsun
Sıcak suyu bana da söledi, ondan küvet keyfim pek uzun sürmedi ılık suda; benimde en büyük keyfimdi hamam gibi kaynar kaynar suda banyo yapmak
Rahim ağzı durumuna çok sevindim, gözün aydın canım
Şevket paşanın kilosu da gayet normal, şişko olurlarsa normal doğum işi yatar, sağlıklı olsunlarda zayıf olsunlarBen 2200 doğmuşum, anne sütüyle hemen toparlamışım
Sütten dolayı o kadar alışmışın ki bağırsak hareketlerine, bebeği ayırt edememişin
dr una danıs yınede..benım dıscı drumu aradı kendılerı konustular bısıler ben agzımda hortumla otururken...antıbıyotık yazdı mesela dr umda onayladı onu..ama sora dıdımkı hanı cok mu sart ıltıhapmı var..hayır yok enfeksıyon olmasın dıye dıdı..bende baslamadım gerenk yokGeçmiş olsun, ben de kontrole gideyim bari madem bu aylar gidilebiliniyor..
Yani çalıştığın son maaşı alıp çıkacaksın, doğru mu anlamışım :26:
bız dun dr daydık....
artık rahım agzı ıle ılgılı bır sıkıntımız yok hıc bır azalma olmamıs ıyı bakmısım yavas yavas yuruyuslere basla dedı
benım paşa yıne boya gıtmıs kılosu bna gore az dr umuz gaet ıyı dedı..
21cm 267 gr :44: saglıgı yerınde olsun zayıf olsun..gercı guzelmeyvelere cıkınca semırcem ben çoçuumu orası ayrı...meyve dırekt bebege yarıyormus...
kıpır kıpırdı yıne 2 kere ceeee yaptı resmen yerlere yattık o halını gorunce
veee asıl olay benım gazmı bagırsaklarımmı dedıgım seyler bebekimmis
yavrum bana ıspatlamak ıcın neler yaptı dun kıyamam ..dr usg yı koydu benım gosler kapalı..hıssettıgınde sole dedı 3 kere sımdı oldu ıste dedım ..o da takıp ettı ekrandan 3 ude oğlusummus
benım annem ne saf dıyıp duruyordu garıbım nezamandır
kızlar günaydın
dün bnm kontrolüm 19.00 daydı gelincede giremedim
brz moralim bozuk ikizlerimin suyu fazlalaşmış bu ii değil dedi dr 10 gün snr tekrar gidicem bakalım işlhh nomale döner dönmezse ilaa başlarıs dedi
ikiz olduğu için riskler fazla dedi hele bide bnm tek yyumurta yaa
allah hepimizi sağlıklla bebişlerimize kawuştursun işlhh
szler nasılsınız geçmişi okumadım hiç
artık bu onun insafına kalmış birşey...
ayyy bi rahat nefes almışsındır artık bütün sorunların ortadan kalkıyor maşallah...
boyunu nasıl ölçüyor ya benim doktor ölçmüyor doğru sonuç vermez diyor neyse senin ki maşallah kime çekmiş böyle gitgide boy atıyor gramıda gayet iyi canım tosun olupta ne olcak az olsun sağlıklı olsun....
ve gaz hareketlerinin oğlun olduğunu anladığına çok sevindim.....benimkide habire tepikliyor beni bende babasını inandıramıyorum minnacık şey nasıl o kadar hisseettirecek kendini diyo sanki karnımın içi ne kadar büyük ki hissetmiyim..... ahanda gem teyzesi bu tepikte sanaydı....
bız dun dr daydık....
artık rahım agzı ıle ılgılı bır sıkıntımız yok hıc bır azalma olmamıs ıyı bakmısım yavas yavas yuruyuslere basla dedı
21cm 267 gr :44: saglıgı yerınde olsun zayıf olsun..gercı guzelmeyvelere cıkınca semırcem ben çoçuumu orası ayrı...meyve dırekt bebege yarıyormus...
yavrum bana ıspatlamak ıcın neler yaptı dun kıyamam ..dr usg yı koydu benım gosler kapalı..hıssettıgınde sole dedı 3 kere sımdı oldu ıste dedım ..o da takıp ettı ekrandan 3 ude oğlusummus
dun butun gun agrıyan dısım dr umuzdan sonra acıl dı hastenesı goturdu bızı...
acılde bısey yapamadılar sadece Parol ıctım bı tane ama banamısın demedı hııc uyuyamadım..butun sag tarafım uyustu agrıdan kulagıma kadar vurdu...sabah 9 da randevu aldık ve beklenen oldu...dolgumun altından dısım curumus..kanal tedavısıne baslandı...bugn sınırler alında 1 hafta sonra kapatacaklar..
dısetı problemlerını saymıyorum ama dıslerınızde agrı sızı bısey varsa muhkkak gıdın dıscıye...bu aylar mudahele ıcın uygunmus..onumuzdekı hafta butun dıslerıme bastan bakılcak...oyle bır agrı tedavı edılmeden gecmez..kabus gıbıydı
bız dun dr daydık....
canım maşallah sana ve oğluşuna
rahim ağzı sıkıntısının geçmesine çok sevindim.hep böyle güzel gider inşallah. kilo olayına bende takıldım. C.tesi günkü kontrolde ( 17+4 de ) 200 gr dı,boyu da 20 cm. doktorum normal dedi gerçi.
geçmiş olsun tekrar,en kısa zamanda geçer inşallah sağlıkla
maş. cnm boyunu yisinler seninki pek bi boylu poslu olur doğuma kadar heraldee:))
sen bebişi gazmı sanıyordun heheheh
neyse ii hissettiğine sevindim
çok güsel tepikliyorlar çünkü benim karnım artık dalgalanmaya başladı
içerde sörf yapıyor benim minik kelebeğim sanırım
bende gidemedim doktora ya doktor hastalanmş başka gün kalmadı sanki hastalancak
gemcim durumuna cok sevindm zorluklari atlatmissin bebiste kocaman olmus masallah bende diyordum bu zamana kadar nasil hissetmedi mumkun deil die
cuma gunude benim kontrolum var insallah iyi gecer doktorum yolculuk icin bisey demez insallah valla bavulum bilem hazir..
ya nebılıım gazdır dıyodum hep degılmıs ıste
aman senın bu dr benı delı edıo ..cınsıyetı de solememıstı onca zaman meraklandırdı durdu okadar
nezaman gıdıceksın sımdı bellımı
size ımrenıp dururken meger bende hıssedıomusum
demez demez 7 .aya kadar ızın var ..az kaldı gelmene
insallah bi sorunda yoktu ama belli olmaz.
cok karisik duyglar yasiyorum zaten yaaaa
oh oh gem ne güzelböyle güzel haberlerle dönün bize ya! biz daha şimdiden annelik psikolojisi ile zayıflar muhabbetine girdik ya çok komiğiz gülüyorum kendi halimize.
günaydın kızlarr
nasılsınızz
bizim yarın kontrolümüz var
artık inşallah yarın görcez cinsiyetiii
kızlar günaydın
dün bnm kontrolüm 19.00 daydı gelincede giremedim
brz moralim bozuk ikizlerimin suyu fazlalaşmış bu ii değil dedi dr 10 gün snr tekrar gidicem bakalım işlhh nomale döner dönmezse ilaa başlarıs dedi
ikiz olduğu için riskler fazla dedi hele bide bnm tek yyumurta yaa
allah hepimizi sağlıklla bebişlerimize kawuştursun işlhh
szler nasılsınız geçmişi okumadım hiç
bız dun dr daydık....
ay canım felaket bıseymıs hıc gecmıcek sandımoncelikle gecmis olsun dis agrisini cok iyi bilirim..
mas bebegine nede hizli buyuyorlar degilmi..
artik o hareketlerin gaz degilde bebisinin olmasina sevindim
bız dun dr daydık....
evet bende hergün meyvemi yiyorum mutlaka birde süt için hergün besleyin bebişlleriiii
dun butun gun agrıyan dısım dr umuzdan sonra acıl dı hastenesı goturdu bızı...
acılde bısey yapamadılar sadece Parol ıctım bı tane ama banamısın demedı hııc uyuyamadım..butun sag tarafım uyustu agrıdan kulagıma kadar vurdu...sabah 9 da randevu aldık ve beklenen oldu...dolgumun altından dısım curumus..kanal tedavısıne baslandı...bugn sınırler alında 1 hafta sonra kapatacaklar..
dısetı problemlerını saymıyorum ama dıslerınızde agrı sızı bısey varsa muhkkak gıdın dıscıye...bu aylar mudahele ıcın uygunmus..onumuzdekı hafta butun dıslerıme bastan bakılcak...oyle bır agrı tedavı edılmeden gecmez..kabus gıbıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?