-----2010 KASIM hamişleri----

nazcım inş. bu 10 gün içinde düzelir herşey, ben bu ay gitmedim dr.a
sana da en kötü ihtimalle ilaç verilcek sanırım, içini ferah tutmaya çalış. biz en zor geçen 3 ayı atlattık allah'ın izniyle bundan sonra bişey çıkmaz diye düşünüyorum

Allah korusun cnm,inşallah bişey olmaz. dr riski daha büyük görseydi hemen ilaca başlatırdı. Allah'ın izniyle bir daha ki kontrolde normale dönecektir.

amiin kızlar işlhh:)

günaydın arkdaşlar...

nazcım her zaman iyiyi düşün... sağlıkla gelecek inş. bebeklerin. su fazlalığı ile ilgili hiç fikrim yok ama eminim düzelecektir. içini ferah tut. Allah yardımcınız olsun!

ilk önce moralini yüksek tut iyi düşün hemen koyverme moralsizliğe....
onlar bizim göz bebeğimiz tek ikiz zillilerimiz Allahım bizim dualarımızla şuanda okunan ezanların hürmetine koruyacaktır onları ve hiçbirşey olmayacaktır inş.......

eskiden bir örnek verim benim annem bize hamile iken sırtında 90 kilo yük taşıttırılırdı aç bırakılırdı ama allahım öyle büyük ki bizlere hiçbir şey olmadan sapa sağlam doğduk....Senin zillilerine de birşey olmayacak inş....

geçmişin hepsini okuyamadım

bende doktora gidemedim dün

bugünde gidemedim doktorum hastalanmış evde yatıyomuş:44:

kızımıda göremedim önümüzdeki salı giderim artık napalımm

hergünmü arıycam

resim eklemeyi bilmiyorum ben aslında göbüşümü de göstermek istiyorum sizeeee
teşekkür ederiz teyzesiii

Saol teysesi, evet çok tatlı uyuyordu

Saol cnmmm

Amin cümlemizin bebeğine sağlık versin Rabbim... Amin....

amin cnmmm ....

Eki Görüntüle 159719
bebemi yeniden ekledim. pardon!!!
kıslarınıza göstertin oğlumu.
gayet terbiyeli bi poz verdik bu sefer!!!

ay yisinler çikinii :)))

keramos bu renkli usg nin tarihi varmı illa şu tarihte olucak diye benim doktorum hastalanmışta

2 gündür arıyorum hastaymışş

önümüzdeki hafta salıya bıraktım randevumu çekermi acabaa:26:

cnm sıkılmaa birşey olmaz

ilaç alıcaksınn korkmaa allah daha kötü birşey vermesinn

:13:

Eki Görüntüle 159719
bebemi yeniden ekledim. pardon!!!
kıslarınıza göstertin oğlumu.
gayet terbiyeli bi poz verdik bu sefer!!!

Oyy oyy maşallah kuzucuğuna, pek de masum durmuş

ben doğum raporumu alıp arkama bile bakmadan çıkacam burdan bunlar anlamaz öyle izindi de ücretti de felan bilmezler yani burda işler oralarda ki gibi yürümüyor canım off offf......

Yani çalıştığın son maaşı alıp çıkacaksın, doğru mu anlamışım :26:

Sıkma canını tatlım, nasılsa çözümü var, çözümsüz derdimiz olmasın
erken doğum riski war cnm
bide ikizlerdede ölüm riski olabiliyomuş en önemliside bu we tabi anneye olan zorluklar şişkinlik ağrı gibii
amiin cnm hepimizinki allaha emanet

Gebelik şekerinde de kaynaklanıyormuş su fazlalığı, drun şeker yüklemesi ne zaman yapacak nazcım?

saolun kızlaar gzl dualın içinde allah razı olsun turkuazm

şeyma pur işlhh kızlar dediğiniz gibi olur panik yapmamak elde değilkii
purcum şeker için bşy demedi dün ama daha önce 25. haftada yapılacağını sölemişti

Anladım canım, 10 gün sonra inş bişey çıkmayacak, kalbini ferah tutmaya çalış..

NAZ cım geçmiş olsun canım.moralini bozma belli olmaz daha Allah hayırlısını nasip etsin..
iyi düşün iyi olsun..

Bana da sağlık ocağında hemşire öyle dedi.. Kızlar çoğunlukta deyince direk aklıma bu topik geldi
Agustos annelerındede kzı cok ..bızımkıler son anda suprısmı yapıcaklar bıse acaba :26:
sıcak su ıle dus ve kuvet kesınlıkle yasak dedı bana..benım durumumdan dolayı olabılır belkı:26: dusa gırıp cıkısımı gormen lasım cok vakıt gecırmıyım dıye şaldır şuldur yıkanıp cıkıyorum
aah aahhh su hayatta tek zevklerım uyku ve sıcak banyo olan ben 4,5 ay sora hepsıne veda edıcem

canım arkadaslarda demıs durum agır olsaydı hemen baslardı ılaca..ama bılıorum 10 gun boyunca ıcın ıcını yıcek ne desek bos...Allah ım sıze bagıslasın yavrucuklarını..bende pek beceremedım korkulu donmlerımde ama morallı olmak cok onemlı...sadece dua edebılıyoruz

naz geçmiş olsun canım
moralini bozma
herşey allahın takdirinde
ii düşün ii olsun

bız dun dr daydık....
artık rahım agzı ıle ılgılı bır sıkıntımız yok hıc bır azalma olmamıs ıyı bakmısım yavas yavas yuruyuslere basla dedı
benım paşa yıne boya gıtmıs kılosu bna gore az dr umuz gaet ıyı dedı..
21cm 267 gr :44: saglıgı yerınde olsun zayıf olsun..gercı guzelmeyvelere cıkınca semırcem ben çoçuumu orası ayrı...meyve dırekt bebege yarıyormus...
kıpır kıpırdı yıne 2 kere ceeee yaptı resmen yerlere yattık o halını gorunce

veee asıl olay benım gazmı bagırsaklarımmı dedıgım seyler bebekimmis
yavrum bana ıspatlamak ıcın neler yaptı dun kıyamam ..dr usg yı koydu benım gosler kapalı..hıssettıgınde sole dedı 3 kere sımdı oldu ıste dedım ..o da takıp ettı ekrandan 3 ude oğlusummus
benım annem ne saf dıyıp duruyordu garıbım nezamandır

bıde kılo alımın gayet ıyı ama 6. aydan itibaren catlak kremlerıne baslayalım dedı..ben sadece bebe yagı kullanıyorum su an..
Clarins'in catlak onleyıcı jelı varmıs onu onerdı..olusan catlaklar uzerındede cok basarılıymıs...goruces artık

Son düzenleme:
dun butun gun agrıyan dısım dr umuzdan sonra acıl dı hastenesı goturdu bızı...
acılde bısey yapamadılar sadece Parol ıctım bı tane ama banamısın demedı hııc uyuyamadım..butun sag tarafım uyustu agrıdan kulagıma kadar vurdu...sabah 9 da randevu aldık ve beklenen oldu...dolgumun altından dısım curumus..kanal tedavısıne baslandı...bugn sınırler alında 1 hafta sonra kapatacaklar..

dısetı problemlerını saymıyorum ama dıslerınızde agrı sızı bısey varsa muhkkak gıdın dıscıye...bu aylar mudahele ıcın uygunmus..onumuzdekı hafta butun dıslerıme bastan bakılcak...oyle bır agrı tedavı edılmeden gecmez..kabus gıbıydı

Koca pipiyi gördük daha ne süprizi olsun

Sıcak suyu bana da söledi, ondan küvet keyfim pek uzun sürmedi ılık suda; benimde en büyük keyfimdi hamam gibi kaynar kaynar suda banyo yapmak

Rahim ağzı durumuna çok sevindim, gözün aydın canım

Şevket paşanın kilosu da gayet normal, şişko olurlarsa normal doğum işi yatar, sağlıklı olsunlarda zayıf olsunlar Ben 2200 doğmuşum, anne sütüyle hemen toparlamışım

Sütten dolayı o kadar alışmışın ki bağırsak hareketlerine, bebeği ayırt edememişin

Geçmiş olsun, ben de kontrole gideyim bari madem bu aylar gidilebiliniyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…