Allah korusun cnm,inşallah bişey olmaz. dr riski daha büyük görseydi hemen ilaca başlatırdı. Allah'ın izniyle bir daha ki kontrolde normale dönecektir.
amiin kızlar işlhh:)nazcım inş. bu 10 gün içinde düzelir herşey, ben bu ay gitmedim dr.a
sana da en kötü ihtimalle ilaç verilcek sanırım, içini ferah tutmaya çalış. biz en zor geçen 3 ayı atlattık allah'ın izniyle bundan sonra bişey çıkmaz diye düşünüyorum
kızlar günaydın
dün bnm kontrolüm 19.00 daydı gelincede giremedim
brz moralim bozuk ikizlerimin suyu fazlalaşmış bu ii değil dedi dr 10 gün snr tekrar gidicem bakalım işlhh nomale döner dönmezse ilaa başlarıs dedi
ikiz olduğu için riskler fazla dedi hele bide bnm tek yyumurta yaa
allah hepimizi sağlıklla bebişlerimize kawuştursun işlhh
szler nasılsınız geçmişi okumadım hiç
resim eklemeyi bilmiyorum ben aslında göbüşümü de göstermek istiyorum sizeeee
teşekkür ederiz teyzesiii
Saol teysesi, evet çok tatlı uyuyordu
Saol cnmmm
Amin cümlemizin bebeğine sağlık versin Rabbim... Amin....
Eki Görüntüle 159719
bebemi yeniden ekledim. pardon!!!
kıslarınıza göstertin oğlumu.
gayet terbiyeli bi poz verdik bu sefer!!!
kızlar günaydın
brz moralim bozuk ikizlerimin suyu fazlalaşmış bu ii değil dedi dr 10 gün snr tekrar gidicem bakalım işlhh nomale döner dönmezse ilaa başlarıs dedi
Eki Görüntüle 159719
bebemi yeniden ekledim. pardon!!!
kıslarınıza göstertin oğlumu.
gayet terbiyeli bi poz verdik bu sefer!!!
ben doğum raporumu alıp arkama bile bakmadan çıkacam burdan bunlar anlamaz öyle izindi de ücretti de felan bilmezler yani burda işler oralarda ki gibi yürümüyor canım off offf......
kızlar günaydın
erken doğum riski war cnm
bide ikizlerdede ölüm riski olabiliyomuş en önemliside bu we tabi anneye olan zorluklar şişkinlik ağrı gibii
amiin cnm hepimizinki allaha emanet
günaydın arkdaşlar...
nazcım her zaman iyiyi düşün... sağlıkla gelecek inş. bebeklerin. su fazlalığı ile ilgili hiç fikrim yok ama eminim düzelecektir. içini ferah tut. Allah yardımcınız olsun!
saolun kızlaar gzl dualın içinde allah razı olsun turkuazmilk önce moralini yüksek tut iyi düşün hemen koyverme moralsizliğe....
onlar bizim göz bebeğimiz tek ikiz zillilerimiz Allahım bizim dualarımızla şuanda okunan ezanların hürmetine koruyacaktır onları ve hiçbirşey olmayacaktır inş.......
eskiden bir örnek verim benim annem bize hamile iken sırtında 90 kilo yük taşıttırılırdı aç bırakılırdı ama allahım öyle büyük ki bizlere hiçbir şey olmadan sapa sağlam doğduk....Senin zillilerine de birşey olmayacak inş....
saolun kızlaar gzl dualın içinde allah razı olsun turkuazm
şeyma pur işlhh kızlar dediğiniz gibi olur panik yapmamak elde değilkii
purcum şeker için bşy demedi dün ama daha önce 25. haftada yapılacağını sölemişti
günaydın
maşallah nası başardın bunu
ben böle bi durumda olsam kojam pek kızar... hamilelik döneminde pek bakıyor bana
saol cnm amiin işlhhhNAZ cım geçmiş olsun canım.moralini bozma belli olmaz daha Allah hayırlısını nasip etsin..
iyi düşün iyi olsun..
Agustos annelerındede kzı cok ..bızımkıler son anda suprısmı yapıcaklar bıse acaba :26:Bana da sağlık ocağında hemşire öyle dedi.. Kızlar çoğunlukta deyince direk aklıma bu topik geldi
sıcak su ıle dus ve kuvet kesınlıkle yasak dedı bana..benım durumumdan dolayı olabılır belkı:26: dusa gırıp cıkısımı gormen lasım cok vakıt gecırmıyım dıye şaldır şuldur yıkanıp cıkıyorumC.tesi dr anne karnındayken bile bebeklerin suda olmaktan çok hoşlandıklarını ve rahatladıklarını söylediydi. Mümkünse yüzmeye git, elinden geldiğince de küvette banyo yap dedi. Ben de bugün denedim küvet olayını.. Normalde ne zaman uyuyor acaba diye merak ettiğim kıpırdak çocukum küvette mayıştı galiba tık yok.. Rahatlamış olduğunu umarak pek bir mutlu oldum, kasık ağrılarıma da iyi geldi..
Aklınızda bulunsun sizinde
kızlar günaydın
Agustos annelerındede kzı cok ..bızımkıler son anda suprısmı yapıcaklar bıse acaba :26:
sıcak su ıle dus ve kuvet kesınlıkle yasak dedı bana..benım durumumdan dolayı olabılır belkı:26: dusa gırıp cıkısımı gormen lasım cok vakıt gecırmıyım dıye şaldır şuldur yıkanıp cıkıyorum
aah aahhh su hayatta tek zevklerım uyku ve sıcak banyo olan ben 4,5 ay sora hepsıne veda edıcem
canım arkadaslarda demıs durum agır olsaydı hemen baslardı ılaca..ama bılıorum 10 gun boyunca ıcın ıcını yıcek ne desek bos...Allah ım sıze bagıslasın yavrucuklarını..bende pek beceremedım korkulu donmlerımde ama morallı olmak cok onemlı...sadece dua edebılıyoruz
bız dun dr daydık....
artık rahım agzı ıle ılgılı bır sıkıntımız yok hıc bır azalma olmamıs ıyı bakmısım yavas yavas yuruyuslere basla dedı
benım paşa yıne boya gıtmıs kılosu bna gore az dr umuz gaet ıyı dedı..
21cm 267 gr :44: saglıgı yerınde olsun zayıf olsun..gercı guzelmeyvelere cıkınca semırcem ben çoçuumu orası ayrı...meyve dırekt bebege yarıyormus...
kıpır kıpırdı yıne 2 kere ceeee yaptı resmen yerlere yattık o halını gorunce
veee asıl olay benım gazmı bagırsaklarımmı dedıgım seyler bebekimmis
yavrum bana ıspatlamak ıcın neler yaptı dun kıyamam ..dr usg yı koydu benım gosler kapalı..hıssettıgınde sole dedı 3 kere sımdı oldu ıste dedım ..o da takıp ettı ekrandan 3 ude oğlusummus
benım annem ne saf dıyıp duruyordu garıbım nezamandır
dun butun gun agrıyan dısım dr umuzdan sonra acıl dı hastenesı goturdu bızı...
acılde bısey yapamadılar sadece Parol ıctım bı tane ama banamısın demedı hııc uyuyamadım..butun sag tarafım uyustu agrıdan kulagıma kadar vurdu...sabah 9 da randevu aldık ve beklenen oldu...dolgumun altından dısım curumus..kanal tedavısıne baslandı...bugn sınırler alında 1 hafta sonra kapatacaklar..
dısetı problemlerını saymıyorum ama dıslerınızde agrı sızı bısey varsa muhkkak gıdın dıscıye...bu aylar mudahele ıcın uygunmus..onumuzdekı hafta butun dıslerıme bastan bakılcak...oyle bır agrı tedavı edılmeden gecmez..kabus gıbıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?