-----2010 KASIM hamişleri----

zuahhahahaha babcı olcek demekki huhhuhh bu arada içimizde en çok hissedebilecek snsin doktorum dediki karnın içi ne kadan genişse o kadan ii hissedersinnn bu tarife uygun kişi sensinnn

Valla hemde öyle böyle hissetmiyorum....

Tv izliyorum uzanmışım... bir hareketleniyor ki, tv yi değil, karnımı izlemeye başlıyorum...

Çok geç yatıyor bebem

Yatıyorum önce onun yatmasını bekliyorum, çünkü tekmeyle uyumak pek mümkün olmuyor

Doğduğunda da uyku şekli bu şekilde olursa ben ayvayı yedim

Eşim dedi ki artık seneye gelir, ben de aranıza yatabilir miyim? der yada baba sen içerde yat ben annemle yatayım der dedi Çokkk hoşuma gitti, bi an gözümde canladı

valla artık anne sen git ben babamla yatıyım mı derrr yoksa baba git ben annemle mi bilmiyom şimdiden babacıysa bu bebe

slm kızlar nasılsınız bayadır yoktuk işlerim acayip yoğun off off şu kurumlarda bir bitse biz çok iyiyiz allaha şükür özlemişim sizi yaa öpüyorum hepinizi şöyle bir geçmişe bakıp geliyorum

bizlerde iyiyiz çok şükür.....allah yardımcın olsun canım....bizde de yaz geldi işler yoğunlaştı aman yeter ki iş olsun yoksa bu uzun günler nasıl bitecek.......

Kızlar bir sorum olacak... Malum sıcaklar başladı.. Ben daha şimdiden bunalmaya başladım akşam evin içi hamam gibiydi...Haziran Temmuz gibi evin durumunu düşünemiyorumm...... :18::18:Klima alalım diyorduk ev kira ve ev sahibi taktırmaya izin vermeyeceğini düşünüyoruz.. Bu durumda nasıl bir çözüm getirebiliriz sizler neler kullanıyorsunuz (Klima,Vantilatör,vs.)
Önerilerinize ihtiyacım var.....

hoşgeldin gnll84 işlerinde kolaylıklar vala ben evde yatarak yoruluyorum sizi düşünemiyorum

vala tek yol çekeceğiz

onlarda çarpar hasta eder adamı

sabır dileyelim

Hoşgeldin....Ay sonu geldiii mi yoğunluk bitmiyor maleseffff

Hoşgeldin....Ay sonu geldiii mi yoğunluk bitmiyor maleseffff

valla bende bayılıyorum yazın klima vantilatör vs. çarpıyo beni hemen burnum tıkanıyo gelemiyorum onlara mecbur çekiyorum.

hoşgeldin gnll84 işlerinde kolaylıklar vala ben evde yatarak yoruluyorum sizi düşünemiyorum
yaa nasıl yoğunuz nasıl sene sonu kapanıyor muhasebecilerin işi çok zor

bizlerde iyiyiz çok şükür.....allah yardımcın olsun canım....bizde de yaz geldi işler yoğunlaştı aman yeter ki iş olsun yoksa bu uzun günler nasıl bitecek.......
bende mayıs sonu bırakmayı düşünüyordum işi ama bir baktım bütün yoğunluk mayıs sonu bitiyor bizim zor gelmezse hazirandada çalışcam işlerin yoğunluğuda bitiyo 1 maaş 1 maaştır yani

haklısınnnn siz ağustosu beklemiceniz bnm doğum bide 1-2 eylül hiihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…