Benim 19+4 haftalık henüz hareketlerini hissedemiyorum... Bu yüzden de endişeleniyorum Elimde olmadan....
Canımcımmmm hamile gibiyim.....beta hgc çok düşük çıktı... 3,04 cuma bi daha yaptıracağım... Daha yoldayken yakaladım keratayı
Bakalım cuma günü değerim artacakmı... Dua edin annelerin duaları kabul olur....Hepinizin birer meleği var ne de olsa içinizde...
Günaydınnnnnn gülçin ve tüm anne adayları.
Dün dotora gittik. ama bebiş çok ters bir pozisyonda duruyordu. Yani secde pozisyonunda diyeyim size.
Oyüzden doktor yeteri kadar inceleyemedim dedi 2 hafta sonrasına tekrar randevu verdi.
Organlarına falan bakması gerekiyormuş bu ay hepsını tek tek gormem gerek dedı ama bizim velet hiç bişi göstermedi
Şuan görebildiklerimde sorun yok ama dedi.
360 gr olmuş boyuda 21 cm miş .
Buarada bende 65 kg olmuşum. Toplamda 6 kilo almışım.ama evdeki hasas tarım 62 gosterıo doktorunkı 65. banane evdeki doğru işte
Gülçinci doktor sana neler soyledı kotu haberler yoktur umarım.
şimdi geçmişe bakıp geliyorum hemen
gnydn turkuaz günaydıınnnn
arkadasım prima yenidoğan almış hep sızdırmış simdi molfix kullanıyor...
zaten yaz bebesi olcak bebelerimiz...altlarını sık sık yıkarıs...bebem suyu cokkk sevsin istiyorum... ıslak mendili az kullanmayı düşünüyorum. hatta ilk günler pamuk su kullanmayı düşünüyorum... yeni doğdu... doğal kullanmak lasım
eşim ıslak mendil aldırmıyor... yaza kadar kurur diyor
can bebe vaya dalinin cm olarak ölçüleri ne ki???
hagiysss in saf ve doğal yazan pamuklu bezi varmış...kullanan varmı cevrenizden?
Ayyyyyyyyyy hadi bakalım canım inş inş dualarımız seninle gelsin miniciğin bekletmesin annesini fazla.....
çok şükür sende iyi haberlerle geldin.....
günaydın şekerim....sen yine sabahın nurunda kalkmışsın canım fırsatın varken uyu....ben dün temizlik felan yaptım gece bel ağrısından uyuyamadım yaaa sabahta zar zor kalktım puffffffffff uykuya hasretim hasretttttt.....
bnm en büyük problemm uykum olup uyuyamamam yatakta yatsam bile dönerek kendmi yoruyorummmyoksa kim istemez günün yarısını uyuyarak geçirmeyii... ama bunlar rüya bnm içinnnnn...
amannn sende ayrıl işten azıcık aşım ağrısız başım yaşa git
ay çok erkeenbnde öle cddi şeler hssetmiyorumm
meraklanma 21-22 de hssedersn arkadaşım 7 aylıkkn anca hssedebldi vucüt yağıylada alakalı
az kaldı canım 2,5 aycık sabredicem....sonuna kadar gelmişim az daha sıkayım dişimi ne yapim.....
İnşallah Canım İnşallahh.... Senin ne kadarlık oldu??
bende üni baby kullanmayı düşünüyorum
dalin60 -90
canbebe60-60
zaten doğduklarında 5o cmden büyük oluyorlar
ondan ben dalin almayı düşünüyorum
GÜNAYDIN kızlar
9dan berii işçiler gelicek ev çorba gibii eşim uyuduu
sinirlerim bozulduu
sinirden nete sardım
bir tek mutfağımda halı var heryer birbirine girdi
ne sıkıcıı yaaa
neden herkes işini zamanında yapmazki
o zamana dek sabır dileklerim seninle o halde
18 haftalıkCIIK
Hadi bakalım hayırlısı... İnşşalahh tüm anne adayları bebişlerimizi sağlıkla alırız kucağımıza....
Canım allah yardımcım olsun bu halleyken insan daha da mı bir sabırsız oluyor bilmiyorum ama inşallah biran önce evdeki işlerin biterde rahat edersinn....
Bende hiç dayanamam birine iş yaptırırken.. birine iş yaptırmak kadar zor bir iş yok....
Benim 19+4 haftalık henüz hareketlerini hissedemiyorum... Bu yüzden de endişeleniyorum Elimde olmadan....
şişko hamiş morgüllerrrr hoşgeldinnn
hamişler bnm göbeğimin 4 parmak altında bişi şişiyooo kayboluyo karnım böle şişliğini görüyoz?? bide kasılır gibi oluyorum o o nedir o ?
İlknur 20 - 22. hafta arasında ilk haraketler hissedilebilirmiş ilk gebelikte oyuzden daha endişelenme. hem doktorunada sorabılırsın. ben nette oyle okumustum
Günaydın günaydın
Çıkan karnımı gösterdiğimde böle kalcaksınama çıktığında tabe
Boşver bu saatte sonra karında şişlik gerginlik, 4 parmak üstte, altta bişeler olucek
Ben en çok hareketlerine seviniyorum....
Dün eşime dedim ki saat 11 filan gibiydi, aman be tv dede hiç bişey yok...
Show'da karadağlar vardı bi ara ona baktım.... aradan 15 dk sonra hokkalı 2 tekme yedim...
Hoooop ben uyumuyom der gibi...
Elimle o kadar karnımı seviyorum, konuşuyorum... eh işte hareketleniyor gibi...
Ama koce babacım naber dediği an başlıyor hoplamaya zıplamaya
Çok sinir oluyorum ama hiiiiççç çaktırmıyorummm
ahhh canım ah...
bende aynı dertten muzdaribim ama korkmaya gerek yok. ben hala karıncalanma şeklinde algılıyorum.
geç olsun güç olmasın hareketleri hisseden anneler çok şikayetçi uyutmuyor yatırmıyormuş veletler hareketler hissedilince o yüzden yaklaşık 1 ay kadar vaktimiz var tadını çıkarılım bence arkadaşım
İlknur 20 - 22. hafta arasında ilk haraketler hissedilebilirmiş ilk gebelikte oyuzden daha endişelenme. hem doktorunada sorabılırsın. ben nette oyle okumustum
güüü-naayyyy---dııınnnn!!!
ohhh ohhh ohhhyürüyüşümü yaptım geldim
hatta hava öleee sıcakki güneş kremimi dürdümyanmayalım dimmmiiii???
ayrıca bide bugun toplantı var okul yokkkkk
süper süper süperrrr
kvaltı timeee!!!
selina ; güzel haberlerle geldin...bence bizim tembelliğimiz bebeleri etkiliyor. komsum hep oturarak calışyor onun bebeside tembel ama ben sürekli ayaktayım bebemde öyleee
ayşegülcin ciimm; beben olabilir benimde oluyor... göbek deliğinin altında bebem kütlesel olarak dönerken şişkinlik yapıyo 3-5 sn sora dagılıyor. zaten oturusum değişiyor... bebem sığınamıyor simdiden... babamızda elleyince bakınca şişliği farkediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?