-----2010 KASIM hamişleri----

Benim 19+4 haftalık henüz hareketlerini hissedemiyorum... Bu yüzden de endişeleniyorum Elimde olmadan....

ay çok erkeen bnde öle cddi şeler hssetmiyorumm

meraklanma 21-22 de hssedersn arkadaşım 7 aylıkkn anca hssedebldi vucüt yağıylada alakalı

Ayyyyyyyyyy hadi bakalım canım inş inş dualarımız seninle gelsin miniciğin bekletmesin annesini fazla.....

çok şükür sende iyi haberlerle geldin.....

gnydn turkuaz günaydıınnnn

günaydın şekerim....sen yine sabahın nurunda kalkmışsın canım fırsatın varken uyu....ben dün temizlik felan yaptım gece bel ağrısından uyuyamadım yaaa sabahta zar zor kalktım puffffffffff uykuya hasretim hasretttttt.....

Son düzenleme:

bende üni baby kullanmayı düşünüyorum

dalin60 -90

canbebe60-60

zaten doğduklarında 5o cmden büyük oluyorlar

ondan ben dalin almayı düşünüyorum

GÜNAYDIN kızlar

9dan berii işçiler gelicek ev çorba gibii eşim uyuduu

sinirlerim bozulduu

sinirden nete sardım

bir tek mutfağımda halı var heryer birbirine girdi

ne sıkıcıı yaaa

neden herkes işini zamanında yapmazki

bnm en büyük problemm uykum olup uyuyamamam yatakta yatsam bile dönerek kendmi yoruyorummm yoksa kim istemez günün yarısını uyuyarak geçirmeyii... ama bunlar rüya bnm içinnnnn...

amannn sende ayrıl işten azıcık aşım ağrısız başım yaşa git

az kaldı canım 2,5 aycık sabredicem....sonuna kadar gelmişim az daha sıkayım dişimi ne yapim.....

Son düzenleme:

Canım allah yardımcım olsun bu halleyken insan daha da mı bir sabırsız oluyor bilmiyorum ama inşallah biran önce evdeki işlerin biterde rahat edersinn....
Bende hiç dayanamam birine iş yaptırırken.. birine iş yaptırmak kadar zor bir iş yok....

şişko hamiş morgüllerrrr hoşgeldinnn

hamişler bnm göbeğimin 4 parmak altında bişi şişiyooo kayboluyo karnım böle şişliğini görüyoz?? bide kasılır gibi oluyorum o o nedir o ?

amin cnm sağolasınn

evt çok zorrr

şişko hamiş morgüllerrrr hoşgeldinnn

hamişler bnm göbeğimin 4 parmak altında bişi şişiyooo kayboluyo karnım böle şişliğini görüyoz?? bide kasılır gibi oluyorum o o nedir o ?

Günaydın günaydın

Çıkan karnımı gösterdiğimde böle kalcaksın ama çıktığında tabe

Boşver bu saatte sonra karında şişlik gerginlik, 4 parmak üstte, altta bişeler olucek

Ben en çok hareketlerine seviniyorum....

Dün eşime dedim ki saat 11 filan gibiydi, aman be tv dede hiç bişey yok...

Show'da karadağlar vardı bi ara ona baktım.... aradan 15 dk sonra hokkalı 2 tekme yedim...

Hoooop ben uyumuyom der gibi...

Elimle o kadar karnımı seviyorum, konuşuyorum... eh işte hareketleniyor gibi...

Ama koce babacım naber dediği an başlıyor hoplamaya zıplamaya

Çok sinir oluyorum ama hiiiiççç çaktırmıyorummm

İlknur 20 - 22. hafta arasında ilk haraketler hissedilebilirmiş ilk gebelikte oyuzden daha endişelenme. hem doktorunada sorabılırsın. ben nette oyle okumustum

ahhh canım ah...
bende aynı dertten muzdaribim ama korkmaya gerek yok. ben hala karıncalanma şeklinde algılıyorum.
geç olsun güç olmasın hareketleri hisseden anneler çok şikayetçi uyutmuyor yatırmıyormuş veletler hareketler hissedilince o yüzden yaklaşık 1 ay kadar vaktimiz var tadını çıkarılım bence arkadaşım

güüü-naayyyy---dııınnnn!!!

ohhh ohhh ohhh yürüyüşümü yaptım geldim
hatta hava öleee sıcakki güneş kremimi dürdümyanmayalım dimmmiiii???

ayrıca bide bugun toplantı var okul yokkkkk

süper süper süperrrr

kvaltı timeee!!!

selina ; güzel haberlerle geldin... bence bizim tembelliğimiz bebeleri etkiliyor. komsum hep oturarak calışyor onun bebeside tembel ama ben sürekli ayaktayım bebemde öyleee

ayşegülcin ciimm; beben olabilir benimde oluyor... göbek deliğinin altında bebem kütlesel olarak dönerken şişkinlik yapıyo 3-5 sn sora dagılıyor. zaten oturusum değişiyor... bebem sığınamıyor simdiden... babamızda elleyince bakınca şişliği farkediyor

İlknuroz canım yenisin heralde... hoş geldin öncelikle....

Hareketler konusunda benim doktorumun söylediği 30 haftada hissedende var...16. haftada hissededen de var...ama şöylede bir gerçek var dedi, kız bebekler daha erken oynar, erkekler biraz tembel olur dimişti velakin oğlumu ben 16. haftda hissetmeye başladım... doktor sende yağlanma olmadığı için daha erken hissedebilirsin demişti... öyle de oldu.... bir de ilk gebelikler daha geç hissedilirmiş.... takma kafana

zuahhahahaha babcı olcek demekki huhhuhh bu arada içimizde en çok hissedebilecek snsin doktorum dediki karnın içi ne kadan genişse o kadan ii hissedersinnn bu tarife uygun kişi sensinnn

vala yeterki tepsin zaten uyumuyom hiç uyumam

İlknur 20 - 22. hafta arasında ilk haraketler hissedilebilirmiş ilk gebelikte oyuzden daha endişelenme. hem doktorunada sorabılırsın. ben nette oyle okumustum

Saol canım... Cuma günü kontrolümüz var o yüzden aramadım doktorumu .... Gidince ilk işim sormak olacak...Ultrasonda sağ salim görebilirim inşallah....

inşallah sıpamdır .. oh bana spor yasak :26: kanama devam ettiği için off gezmek yürümek herşey yasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…