-----2010 KASIM hamişleri----

ayse. herseyin yolunda olmasi guzel..
marguller.allahdan rahmet diliyorum.
gem nasil oldun birazda olsun duzelme varmi?
disin ne durumda?

cok daha ıyıyım canım ama kurtulamadım henuz..dısım kotu sınırlerım olmuo bı turlu...ayrıca butun dısetlerım sısttı...cuma bı gıdıcem dıscıye kac saatte cıkarım bakalım...uzunca bı tedavı olcak

ya ben sana çok üsülüyoommmm iyileş artık

durumun gercektende cok zor:26:
cuma umarim biter bu SIKINTIN.
allah sabir versin..
ben cok dis problemi yasadim
simdi cok sukur.
seni cok iyi anliyorum

durumun gercektende cok zor:26:
cuma umarim biter bu SIKINTIN.
allah sabir versin..
ben cok dis problemi yasadim
simdi cok sukur.
seni cok iyi anliyorum

amın canım cok sagol dılerımkı gecer..sıkıntı yayıldı ıyıce...

sen nasılsın bebıs ne alemde

amın canım cok sagol dılerımkı gecer..sıkıntı yayıldı ıyıce...

sen nasılsın bebıs ne alemde

sagol iyim cok sukur.
bebek de 2 once babasi guzel bir tekmeyedi oglumdan
okadar gucluyduki adam yerinden hopladi
aslan oglum dedim anasinin oglu

ıste kullandıkca karar verces herkeste aynı olmuo..huggıes ın bantları kesıomus ama tombıktı bebıs bıızım belkı ondandır...

İyi Geceler hanımlar, akşam filme gitmiştik ordan eve geçmemiz biraz geç oldu film iki saat sürdü zaten.Çınar Ağacına gittik, ağlak anne adayları pek gitmesin çünkü gerçekten babam ve oğlumdan sonra izlediğim en duygusal filmdi..Eşimin bile gözleri doldu..Herkes iyi inşallah, geçmişe baktım güzel şeyler vardı, kötü birşeyler görmedim şükür şimdi de uyuma vakti...Herkes kendine ve bebişine iyi baksın

Güanydın hamişlerrr bugün hiç kaldıramadım kendime bu saat oldu ancak kalkabildim :26:

Sanki ağır işler yapıyormuşcasına yorgunum nedense :26:

Selina ne yaptı acaba oda dün 4 te doktora gidecekti hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahh

Bugün bol güzellikli bi gün olsun inşallahhh herkese muahhh

Günaydınnnnnn gülçin ve tüm anne adayları.

Dün dotora gittik. ama bebiş çok ters bir pozisyonda duruyordu. Yani secde pozisyonunda diyeyim size.

Oyüzden doktor yeteri kadar inceleyemedim dedi 2 hafta sonrasına tekrar randevu verdi.

Organlarına falan bakması gerekiyormuş bu ay hepsını tek tek gormem gerek dedı ama bizim velet hiç bişi göstermedi
Şuan görebildiklerimde sorun yok ama dedi.
360 gr olmuş boyuda 21 cm miş .
Buarada bende 65 kg olmuşum. Toplamda 6 kilo almışım. ama evdeki hasas tarım 62 gosterıo doktorunkı 65. banane evdeki doğru işte

Gülçinci doktor sana neler soyledı kotu haberler yoktur umarım.
şimdi geçmişe bakıp geliyorum hemen

Maşallah Köüt haberlerle gelmemişiz hiçbirimiz.Bizimkide pek kıpırdamıdı bu sefer bide ben çikolatayı 3 saat önce yemiştim bi ara ayağını oynattı. doktor hareket etmıo dıe karnımı salladı bıraz.
velet kafasını çevirdi gözleride açmış kocaman bi bakış attı bizee bi rahat bırakın be der gibi koca koca açtı gözleri bidahaki randevumda yarımsaat once yıcem cıkolatayı

doktorda kalbı atıomu dıe baktı 2 kez gum gum atıodu yaruşumun. Tembelliği üzerindeydi anlıyacağnız

bizim bebeler aynı taktikleri uyguluyorlar selina bizimkide pek hareketsizdi ki ben yarım saat hiç durmadan 4 çikolata yedim

girdim organlarına falan baktı ama yüzünü göremedik bizde doktor gözlem odasında biraz yat bi vişne suyu iç dedi vişne suyunu içtim birazını açtı
yarısını gördük işte

bizimde 1 ay sora tekrar kontrol var , yanş olması gereken tarihte şimdi riskli die önce yapmışlardı ... daha güzel haberlerle tekrar dönelim inş

Günaydın Kızlar...

Güzel haberlerinize çok sevindim...Darısı benim başıma Cuma kontrolümüz var bakalım doktor bizim bebiş için ne diycek..Dualarınızı eksik etmeyin olurmu....
Artık hareketlerini hisstmek istiyorum oğluşumunnnnn

ne kadarlık oldu senin ilknuroz ??

bebeğinde daha önce bi problemmi çıktı neden endişelisin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…