-----2010 KASIM hamişleri----

bişiler sürme konusunda ben de çok temblim. aldığım her şey bekliyor beni melül melül bakıyorlar aynanın önünden ama ben onlara pas vermiyorum

annemin en büyük yalanı uyumuyom gözlerimi dinlendiriyorum ama horlar
biz kaçıyoruz kızlar eve gidelim artık sabahtan beri çalışıyoruz yeter artık ya kib göürüşürüz byee

Görüşürüz şekerim.. :80:
Gözlerinizi iyi dinlendirin yarına

benım dr 6. ay da muhakak baslıcaksın kreme dedı amaaaaaa kım surcek bılemıorum

nereye yahuuuuuu

sağol canım evt ya hep yapsında çişinibabasıyla birlikte doğumdan sonra poposunu ısırcaz zaten üzmüştü bizi

bizimkide çok üzdü ilk doktorum vuracakmış sora asistanı sıra bize ne zaman gelcek bilmiyorum herkes bi kere vurcaz dio

Çok güselll yaaa hissetmek

ay bende biraz önce komşuda hissettim çok güzel iki kere pıt pıt etti böle

Oyy oyy ben kalça kısmından alayım bu tosuncukun

Bu yaştan sonra bana et yedirteceksin

et yememek kötüdür

Çatlaklar için erken değil mi yaw:44:

sen bilmezsin güzel hamişsin ya bizim göbekler aldı başını gidiyo bnmki bu haftadan çatladı bile

bacaklarımın iç tarafları gögüslerim çatladı valla krem felan hak getire

bnmde sadece karında var şimdilik

ya avantajların başladı bile

kızlar gemden haberi olan var mı nerde bu kız yaw....

uyuyo anca

:115::115: kaslarımı aldırdım ben bugun cok mutluyum ahahaha

cok konusmussunuz okuyup gelcem :111::111::111:

demek kaşlarını aldırdın darısı başıma

bişiler sürme konusunda ben de çok temblim. aldığım her şey bekliyor beni melül melül bakıyorlar aynanın önünden ama ben onlara pas vermiyorum

bende ilaç ve krem konusunda çok tembelim o yüzden hiç bulaşmıyorum bile bakmıyorum çatlaklarıma

slm kızlar pufsss çatlaktan konu açılmış
bende çok fena çatladım korktuğum başıma geldi
benim sadece karnımda çatlaklar

öğleye kadar uyuyon zaten ondan sonra merakıma girdin bankaydı iş yoğunluğuydu felan derken anca yazabildim tamam mıııı........

yaniiiiiiiiii nerden anlıcaklar bzm doğurduumuzu biri doğurdunmu sanki derse açarız

olmadı ispata hazır olurmak için bir müddet açık gezeriz... millete iyice anne olduğumuzu yaydık mı döneriz eski halimize çatlarsam çatlarım çatlamazsam amenna çok da dert etmiyorm nedense?

kızlar sizi takip edemiyorum ya çok hızlısınız maşalalh, sayfalar oku oku bitmiyor, inşallah yanlış yazmam turkuazm ve ayşegulcan canım çok sağolun iyi dilekleriniz için. İnşallah meleklerimiz sağ salim gelirler. Bu arada kızlar mide ağrısına ne iyi gelirki fena midem ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…