-----2010 KASIM hamişleri----

ishalim tam olarak geçmeyince sabah hastaneye gittim. gaita ve kan tahlili yapıldı. Doktorumla şimdi konuştum.Çok şükür temiz çıkmış. Doktor elevitten kaynaklanabilir dedi bende ona yordum çünkü elevite başladıktan sonra bağırsaklarım yumuşadı 1 haftadırda beni baya bi yordu. neyse ki parazit vs.çıkmadı çok şükür. Elevite bir süre ara verelim dedi gözlemleyelim normale dönerse eleviti tamamen bırakır başka vitamin veririm dedi kiminde kabız kiminde ishal yaparmış. eğer hala daha geçmezse serum takviyesi yaparız dedi inşallah gerek kalmaz seruma felan.

bu arada dün sakin olan kızımın bugün maşallahı var kıpır kıpır , tahlil de temiz çıkınca keyfim baya bi yerine geldi kızıma da yansıdı

Son düzenleme:

sevindim canım ay inş. benim oğluşumunda böbrek problemi düzelir dua edin sizde bize
gerçekten bu doktorlara uyus bişey bana bile bebek ters yazmışlar yaa doğuma kadar 30 kere döner dediler ozaman niye rapora yazıyon 38 de dönmemişse söylersin sezercik olur napalım

Boşver canım kim yaptıysa yaptı :76::76::76::76::76:

Ohhhh ne güsellllll, annenin üzüntüsüne bebekte etkileniyormuş.... bebelerimizi üzmeyelim

hmmm ç.a.p.a.r olum benim bu kelimeyi yazmıyo nedense

Senin ç.a.p.a.r dana şimdiden ortalığı karıştırıyor baksana
Sonuçların güzel çıkmasına sevindim canım :81:
Elevit ishal yapmış haa çok enteresan hakkaten :97:
Sen mutlu olunca kuzun daha mutlu oluyor annesi

Sanki çooooook büyük bişey varmış gibi insanı gereksiz geriyolar, sinir oluyorum

İnş düzelcek canım :97:
Babasına benzerse duble sezercik olur :86::86:

çok şükürki kötü bişey çıkmamış canım çok geçmiş olsun, keyiflenince çoştu demek miniğinde bende tekme istiyorum

canım inşallah senin oğluşununda düzene girer. Rabbim güzel haberlerle sevindirsin.

Ohhhh ne güsellllll, annenin üzüntüsüne bebekte etkileniyormuş.... bebelerimizi üzmeyelim

evet canım sanırım. Rabbim sağlığımızı daim etsin.

Sonuçların güzel çıkmasına sevindim canım :81:
Elevit ishal yapmış haa çok enteresan hakkaten :97:
Sen mutlu olunca kuzun daha mutlu oluyor annesi

teşekkür ederim canım. nette forum ve doktor sitelerini gezindim bir kısmında ishal yaparmış.
ben kabız olurum diye korkuyordum ishal vurdu
kesinlikle yavrum benim olumlu-olumsuz etkileniyor herşeyden.
hastane çıkışı vapurla konaktan bostanlıya geçerken telefonumun kulaklığını göbeğime dayadım,tepki verdi tepiklemeye başladı

inşallah siiznkide düzelecek canım dualarım miniğinle. Rabbim sağlıklıca kucağımıza almayı nasip eder inşallah. Bizim paşada sürekli kontrol altında olacak artık iyi olsunlarda razıyız. İyi olacağına inan canım ben hep iyi olacaksın annecim diye seviyordum kötü bişeyi çok düşünmedim.

Ayy çok hoş oluyor şöyle tepki vermeleri

Çok güselll yaaa hissetmek

çok sevindim senin adına çok şükür geçti inş bundan sonra rahat rahat yapar çişisini.....

geçmiş olsun canım yaa düzelirsin inş biran önce.....

dualarımız seninle gnl inş birşey olmayacak.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…