bunlar et sayılmaz tatlı yerine yiyeceksin bunları
Olur o da olur
benim 4 aydan az kaldı ay çıksade yesem şimdi tekme atarken yiyorum en çok dünde kafasını dayamış yana yada poposuydu topak olmuştu sanki bir yerde yavrum benim yaa vücudumu bozdu çatlattı ama değer yaaa anne olmak çok güzel yaşasınnnnn
Çatlaklar için erken değil mi yaw:44:
benim 4 aydan az kaldı ay çıksade yesem şimdi tekme atarken yiyorum en çok dünde kafasını dayamış yana yada poposuydu topak olmuştu sanki bir yerde yavrum benim yaa vücudumu bozdu çatlattı ama değer yaaa anne olmak çok güzel yaşasınnnnn
bacaklarımın iç tarafları gögüslerim çatladı valla krem felan hak getire
bacaklarımın iç tarafları gögüslerim çatladı valla krem felan hak getire
bende çatlakları her gördüğümde gözlerim öyle oluyo ama napayım yapcek bişey yokabowwwwwwwwwwww
gögüs büyüklüğüyle sütün alakası yok küçük göğüslü olupta sütü bol olan çok kişi var yada tam tersi yiyieceklerle ve kalıtsal bişey bu hee kalıtsala girersek annemde de gram çatlak yok. yani aslında şans bence bu arada benim gögüslerim 80 di 90 oldu şuan nasıl çatlamasın sizce taş olsa çatlarBenim göğüslerimde hala bir değişiklik yok, hevesle dün 80 beden aldım belki büyümüştür dedim ama yok anam bir meme daha sığar
Süt olmayacak mı yaa, çok üzülürüm olmazsa
bende çatlakları her gördüğümde gözlerim öyle oluyo ama napayım yapcek bişey yok
gögüs büyüklüğüyle sütün alakası yok küçük göğüslü olupta sütü bol olan çok kişi var yada tam tersi yiyieceklerle ve kalıtsal bişey bu hee kalıtsala girersek annemde de gram çatlak yok. yani aslında şans bence bu arada benim gögüslerim 80 di 90 oldu şuan nasıl çatlamasın sizce taş olsa çatlar
Düzenli krem kullanıyor muydun peki gönülcüm :26:
kızlar gemden haberi olan var mı nerde bu kız yaw....
kızlar gemden haberi olan var mı nerde bu kız yaw....
Gelmiş
Ben diyorum bu hatun saatleri ileri alırken cömert tarafına denk geldi bikaç saat ileri aldı herhal
ilk zamanlar çok acıyordu sem serttiler çatlayınca yumuşadılar acımıyorlar dahada çatlamazlar zaten gerilme olmuyor artık gerilince çatlıyorlar çünküÖyle miBen de tam tersi büyük göğüs daha çok süt yapar diye düşünüyordum :44:
Ayy inş bir sıkıntı olmaz bu konuda da :97:
Senin çok büyümüş yaa, acıyor mu peki :26:
16. haftadan itibaren düzenli olarak lierac kullanıyorum 3. kutudayım yani ya bunları kullanmak fasa fiso yada kullanmasaydım daha neler gelirdi acaba başıma bir göbek kaldı bakalım çok korkuyorum ve sinir oluyorum bu çatlaklara bide geçmiyormuş ama kırmızı görüntüsü beyaza dönüyormuş sadece o bana tek teselliDüzenli krem kullanıyor muydun peki gönülcüm :26:
ben gerı aldm kuşum kalkıorum saat 12 aa daha erken dıyıp yatıorum bı bakıorum saat 3 olmus anlamıorumGelmiş
Ben diyorum bu hatun saatleri ileri alırken cömert tarafına denk geldi bikaç saat ileri aldı herhal
bu saate kdar merak etmedın mı benı aksam olmusiyi insan işte lafının üstüne gelir.....zaten bu çok uyuyanlardan hakkımı alacam ben bilmem yandınız.....
iyi insan işte lafının üstüne gelir.....zaten bu çok uyuyanlardan hakkımı alacam ben bilmem yandınız.....
Kim çok uyuyor ki canım, gözlerimizi dinlendiriyoruz sadece
ilk zamanlar çok acıyordu sem serttiler çatlayınca yumuşadılar acımıyorlar dahada çatlamazlar zaten gerilme olmuyor artık gerilince çatlıyorlar çünkü
16. haftadan itibaren düzenli olarak lierac kullanıyorum 3. kutudayım yani ya bunları kullanmak fasa fiso yada kullanmasaydım daha neler gelirdi acaba başıma bir göbek kaldı bakalım çok korkuyorum ve sinir oluyorum bu çatlaklara bide geçmiyormuş ama kırmızı görüntüsü beyaza dönüyormuş sadece o bana tek tesellikafayı sıyırcam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?