-----2010 KASIM hamişleri----

benim 4 aydan az kaldı ay çıksade yesem şimdi tekme atarken yiyorum en çok dünde kafasını dayamış yana yada poposuydu topak olmuştu sanki bir yerde yavrum benim yaa vücudumu bozdu çatlattı ama değer yaaa anne olmak çok güzel yaşasınnnnn

Çatlaklar için erken değil mi yaw:44:

Evet bambaşka bir duygu, gecemiz gündüzümüz onlar oldu bir anda
Arada benim elime de geliyor o topak gibi kafası mı poposomu bilemiyorum, ama genelde küçük bir topak geliyor ayak topuğuyla ittiriyor galiba gerinme hareketi gibi, göbek deliğim etrafına denk gelirse çok acıyor ama olsun değer kuzumun hareketlerine

bacaklarımın iç tarafları gögüslerim çatladı valla krem felan hak getire

Benim göğüslerimde hala bir değişiklik yok, hevesle dün 80 beden aldım belki büyümüştür dedim ama yok anam bir meme daha sığar
Süt olmayacak mı yaa, çok üzülürüm olmazsa

bende çatlakları her gördüğümde gözlerim öyle oluyo ama napayım yapcek bişey yok
Benim göğüslerimde hala bir değişiklik yok, hevesle dün 80 beden aldım belki büyümüştür dedim ama yok anam bir meme daha sığar
Süt olmayacak mı yaa, çok üzülürüm olmazsa
gögüs büyüklüğüyle sütün alakası yok küçük göğüslü olupta sütü bol olan çok kişi var yada tam tersi yiyieceklerle ve kalıtsal bişey bu hee kalıtsala girersek annemde de gram çatlak yok. yani aslında şans bence bu arada benim gögüslerim 80 di 90 oldu şuan nasıl çatlamasın sizce taş olsa çatlar

Öyle mi Ben de tam tersi büyük göğüs daha çok süt yapar diye düşünüyordum :44:
Ayy inş bir sıkıntı olmaz bu konuda da :97:

Senin çok büyümüş yaa, acıyor mu peki :26:

Düzenli krem kullanıyor muydun peki gönülcüm :26:

ben krem kullanmıyorum bebe yağı oda keyfim gelirse sürüyorum çatlak patlak olcam sanırım..... bu konuda çok üşengecim inş çatlamam....

gnl benimde göğüsler çok şişti kiloyu onlarla karnım aldı sanırım.... bi onlar büyük...

Son düzenleme:
Gelmiş

Ben diyorum bu hatun saatleri ileri alırken cömert tarafına denk geldi bikaç saat ileri aldı herhal

iyi insan işte lafının üstüne gelir.....zaten bu çok uyuyanlardan hakkımı alacam ben bilmem yandınız.....

Öyle mi Ben de tam tersi büyük göğüs daha çok süt yapar diye düşünüyordum :44:
Ayy inş bir sıkıntı olmaz bu konuda da :97:

Senin çok büyümüş yaa, acıyor mu peki :26:
ilk zamanlar çok acıyordu sem serttiler çatlayınca yumuşadılar acımıyorlar dahada çatlamazlar zaten gerilme olmuyor artık gerilince çatlıyorlar çünkü
Düzenli krem kullanıyor muydun peki gönülcüm :26:
16. haftadan itibaren düzenli olarak lierac kullanıyorum 3. kutudayım yani ya bunları kullanmak fasa fiso yada kullanmasaydım daha neler gelirdi acaba başıma bir göbek kaldı bakalım çok korkuyorum ve sinir oluyorum bu çatlaklara bide geçmiyormuş ama kırmızı görüntüsü beyaza dönüyormuş sadece o bana tek teselli kafayı sıyırcam galiba

Gelmiş

Ben diyorum bu hatun saatleri ileri alırken cömert tarafına denk geldi bikaç saat ileri aldı herhal
ben gerı aldm kuşum kalkıorum saat 12 aa daha erken dıyıp yatıorum bı bakıorum saat 3 olmus anlamıorum
iyi insan işte lafının üstüne gelir.....zaten bu çok uyuyanlardan hakkımı alacam ben bilmem yandınız.....
bu saate kdar merak etmedın mı benı aksam olmus
uyuyabılsem gece sabah kalkcamda yorulmak yok sekerım uyuyamıorum o yusden dun gece 4 te halakıtap okuodum...en cok sen uyu bı ayrılda ısten

Kim çok uyuyor ki canım, gözlerimizi dinlendiriyoruz sadece

annemin en büyük yalanı uyumuyom gözlerimi dinlendiriyorum ama horlar
biz kaçıyoruz kızlar eve gidelim artık sabahtan beri çalışıyoruz yeter artık ya kib göürüşürüz byee

Ayy ben de lierac kullanıyorum bi de çok üşeniyorum hergün hergün :26:
Çok üşendiğim zaman sürmeyeyim bari madem çatlayacağımız varsa çatlıyorsak

Aman sıkma canını canım, bebişlerden annelerine kalan izler der geçeriz, sağlıklı olalımda böyle kendimizi teselli edelim bari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…