-----2010 KASIM hamişleri----

cnm gnydnnn .... korkma gerginlikten ama gazda yapabilir bide amniyotik sıvıyla ilgili olabiliyor hemen doktorunu ara telaşta yapma bende de bazen oluyo zort zort geçiyo

ayce cim okadar ciddi bi durum diil... karnım büyüdü ondan da olabilir...
kojam beni sırfff göbek oldunnn koja göbeklim die sevio beniii

ayrıca oğlusum sabah kıpırtılarıyla beni 6 da uyandırdı. cektim kulağını uyudu sonra

selam kıslar nasılsınız bakalım ben cok ıyıyım bebısımle ordan oaraya gezıyoruz sızlerı merak edıyorum ama bakamıyorum baksamda okuyamıyorum onemlı gelısmeler varmı

bende burda doktora gıttım gecen hafta erkek oldugu kesınlestı sonundaama bı kac gundur daha az hareket edıyo nedense ısım olarak batu han hosuma gıtmeze basladı

inşllah sağol. yarın 1 de derya hanıma gitcez

ayyyy o beni öldürdüüüü sor herşeyi hiç konuşmuyoo bişi oldu sandım sadece gözlerini kocaman açıp ekrana bakıyo en son isyan ettimmm ! vişne suyu iç giderken .... çikolata ye ... bide sol tarafına yat gece bebek kımıldasın dieymiş yoksa bizim gibi 1,5 saat beklersinizz... bide vaktinde git mutlaka sora senden soraki hastayı alıyo çok bekliyosun bide telaş yapma kadının tavrına bakınca bebk yok sanıyosun

bende burda doktora gıttım gecen hafta erkek oldugu kesınlestı sonundaama bı kac gundur daha az hareket edıyo nedense ısım olarak batu han hosuma gıtmeze basladı

hoşgeldiiinn gözünaydınn özench .. bu haftalarda durgunluk oluyormuşş takma kafana

seninkide mi erkek hadi bakalım hayırlısı neden şaşırdıysam bende......

daha iyiym cnmm hb:) sen nasılsın

kızlaar szler nasılsınıızz

bizlerde iyiyiz çok şükür canım....

az önce üst komşuyu yolmaya gittim

acayip patır kütür sesler kadın bana diyoki sizinde öğürtüleriniz geliyo hahhaha
sanki aynı şey bende doğurcam da öle problemler oluyo ama sizin ev marangozhande heralde dedim allahım ne manyaklar var

Günaydııınn

günaydın kızlar çok güzel bir gün değilmi benim içim öyle çünkü perşembe cuma izinliyiz çalışmıyoz ankaraya adda yapcaz yarın

Ohh ne güzel gezin gelin oğluşunla :81::81:
daha iyiym cnmm hb:) sen nasılsın

kızlaar szler nasılsınıızz

Yoncacım

Hoşgeldin canım Adıyla yaşasın oğluşun

mrb kızlar
biz geldik oğluşumla
yağız efe ye karar verdik bizde
iş de olmasamda şu göbeğimi bi eklesem şok geçirirsiniz
herkes doğuma ne kadar var diyo o kadar büyük ve sivri yani

Allah allah! Haspama bak! Özür dilencek bişey yok!

Eğer kaldıramayacaksan kaldıramayacağın şaka yapmayacaksın canım
Ayrıca biz burda konuşmuyorduk dün, istersen diğer tarafta devam edelim

kompleksli şakamııııı

çok pis intikam alacam bak haspama nie küsmüyom o şaka ama kompleks virüse bile girer azıcık zorlasak sen özür dile en iyisi

kompleksli şakamııııı

çok pis intikam alacam bak haspama nie küsmüyom o şaka ama kompleks virüse bile girer azıcık zorlasak sen özür dile en iyisi

Zorla zorla belki girer

Özür dilemem gereken bişey yok gülçincim, hatta şöyle diyeyim sana biz birazcık alıngan birileri olsaydık, kapımıza kamyonla çiçek yığman gerekirdi

Haa intikam alabilirsin ama sonradan küsüp oynamıyorum demeyeceksen al

aiiiyyy!! en sinir olduğum şey
yardıma ihtiyacın olursa seve seve gelip senle beraber yolmaya hazırım arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…