-----2010 KASIM hamişleri----

süper süperrr yazlık montlarla mis gibi gönüş gözlüğüyle gezz kombi bile yakmıyor çoğu komşular
hey yaşasın havada güzel gezcez bol bol
günaydın anneler!
bebişler nasıl?
net tekmelerini hisseden var mı?
bende hala hafif dokunuş sürtme şekli oluyor.
sizde nasıl?
ben artık baya dayak yiyorum ama çok memnunum bazen ay bile dedirtiyo
bende burda doktora gıttım gecen hafta erkek oldugu kesınlestı sonundaama bı kac gundur daha az hareket edıyo nedense ısım olarak batu han hosuma gıtmeze basladı
hayırlı olsun oğluşun bizde emir feyyaz koyacağız
daha iyiym cnmm hb:) sen nasılsın
hoş geldin naz iyi olmana sevindim bizzde iyiyiz canım
kızlaar szler nasılsınıızz

mrb kızlar
biz geldik oğluşumla
yağız efe ye karar verdik bizde
iş de olmasamda şu göbeğimi bi eklesem şok geçirirsiniz
herkes doğuma ne kadar var diyo o kadar büyük ve sivri yani
ay ne güzel benimde öyle yaaa hele sanki son bir haftada iyice şiştim
ay o bel ağrısı bende de oluo ama eger 15 dk falan yurursem. bide doktotrlar yarım saat yuruyun dıo ben dayanamamkı. iş yerındede akşama kadar oturuom :26:
belinizin arkasına küçük yastıklardan koyun baya fayda veriyor ben öyle yapıyorum azaldı ağrılarım
ya zaten ben daha 4 aylık evlıyım ama eşim cook istiyo bebegımız olmasını inş olur bi an oncede kocişimi sevındırırım :) tamam canım onerılerın ıcın cok cok tsk ederım
olur inş. canım hayırlısıyla

oğluşun adıyla yaşasın

yağmurlar gelcek diolar ama bilemem

belimin altına ne koysam faydasız hep bi sızı

bende artık acayip yiyorum hele bide ağzımı sararsa offf

söyle bakalım canım:):)benden sana izin heheheh

yne de biras erkenmi acep :26:

bebek için mi diyosunn??sanırım oyle..ya canım sımdı eşimle aramızda 8 yaş var o yuzden zaten benım acımdan sorun degılde eşım cocugumuzla aramdakı yas farkı fazla olmasın onunla arkadas gıbı olayım dıyo o yuzden erken ıstıyoruz

bnmde eşimle 9 yaş var aramda nese hayırlısı olsun inşş

daha bende bişi yok datlum du bakalım

hmm her yerden bi baglantımız var yanı senınle :):) ama ben burayı pek sevmıyorum ya yanı sevmedım daha dogrusu zaten temmuzda tayinimiz cıkarsa dogu gorevımız var oraya gıtcez bakalım ıns ıyı bı yer düşer hayırlısı:93:

çok zor vala kolaylıklar olsunnn :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…