tetanos 20. haftada değilmi ?
günaydın kızlar....
bugün duman aldı dağları hava kapalı yorgunum....
çok şükür nisana geldik burdan kurtulmama az kaldı çok şükür.....
ben 4yıl once bı kere tetanos yaptırmıştım oyuzden doktor tek doz dedı oda 6. ayda dedı bu hafta gıtmem lazım ya puffffffff
doktor bize hiç ne tetnoz aşısından ne de şeker yüklemesinden bahsetmediiiiii ?
nisan geldiiiii hakkten yaaa ne güzel mevsimmmm kızımın adını eylül koymak istiyom
doktor bize hiç ne tetnoz aşısından ne de şeker yüklemesinden bahsetmediiiiii ?
bana da doğduğumda yapmışllar aşı kağıdım duruyo halenacaba bana da tek doz yetermi ki
olur olur olmazmı hatta ölene kadar da gıder bı daha yaptırma
yok artık ımkansız şeker yuklemsını atlayamazsın doktoruna sor tetanosu saglık ocagında bıle söluyorlar kayıt yaptırmadınmı sen sağlık ocağına
ya ben tırsarım iğneden kan alınırken bile ağlıyommm :83::83::83::83:
yok yaptırmadım walla. Özele gidiyorum ben bide onla alakalı bişi mi yoksa sızde ayrıyetten birde sağlıkocağına mı gidiyorsunuz. Olmadı 13 Nisanda randevum var ozaman gittiğimde sorarım doktoruma
ilknurozzz aynı kaderi paylaşıyoz senin 20. haftanda geldi ama güzel günler ufukta görünüyo merak etme sen mübarek cuma dua edelim bebelerimiz mızırdansın içerde
bend ecok tırsarm hep kocamın elini tutarm kan verırken şimdi kocacım cok meşgul oyuzden gelemez benımle kaldım tek başıma ühüüüüüüüüüü
yok yaptırmadım walla. Özele gidiyorum ben bide onla alakalı bişi mi yoksa sızde ayrıyetten birde sağlıkocağına mı gidiyorsunuz. Olmadı 13 Nisanda randevum var ozaman gittiğimde sorarım doktoruma
Amin canım aminnnn... Bugün kontrolüm var sabah aç karnına çikolata yedim belki gitmeden sevindirir beni die ama yoooooookkkk... Acaip gergin durumdayımm.. Kontrollerde nedense acaip geriliyorum...
bende özele gıdıyorum ama saglık ocagına kyıt yaptırman lazım yasal bı olay bu devletın takıbıne gırmen için ıyı oluyor hem bebiş dogunca hemşire aşılarını takıp edıo sureklı uyarıyor şu aşının vaktı geldı bılmem ne dıye sen fırsat bulunca saglık ocagına kayda gıt orada soylerler ha bıde sen daha 21. haftandasın korkma yanı gecmedı 24. haftda yapılıyor şeker yukleesı
bi ordan iğne bi ordan iğne :83::83::83:
her yerde iğne yapıolar kan emici bunlar kaaaaan
iğneden korkuyoz çocuk yapıyoz...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?