-----2010 KASIM hamişleri----

yok artık ımkansız şeker yuklemsını atlayamazsın doktoruna sor tetanosu saglık ocagında bıle söluyorlar kayıt yaptırmadınmı sen sağlık ocağına

yok yaptırmadım walla. Özele gidiyorum ben bide onla alakalı bişi mi yoksa sızde ayrıyetten birde sağlıkocağına mı gidiyorsunuz. Olmadı 13 Nisanda randevum var ozaman gittiğimde sorarım doktoruma

yok yaptırmadım walla. Özele gidiyorum ben bide onla alakalı bişi mi yoksa sızde ayrıyetten birde sağlıkocağına mı gidiyorsunuz. Olmadı 13 Nisanda randevum var ozaman gittiğimde sorarım doktoruma

şşöle demişlerdi " devlet hastanelerinde yada evde doğum yapanlarda kötü makas kullanıldığı için kordon kesilirken paslı vırtlı zırtlı olur die olunuomuş bu " bende özele gidiyom doğumda orda olcak belki dezenfekte edildiği içindir die düşünüyorummm :44:

ilknurozzz aynı kaderi paylaşıyoz senin 20. haftanda geldi ama güzel günler ufukta görünüyo merak etme sen mübarek cuma dua edelim bebelerimiz mızırdansın içerde

Amin canım aminnnn... Bugün kontrolüm var sabah aç karnına çikolata yedim belki gitmeden sevindirir beni die ama yoooooookkkk... Acaip gergin durumdayımm.. Kontrollerde nedense acaip geriliyorum...

bende özele gıdıyorum ama saglık ocagına kyıt yaptırman lazım yasal bı olay bu devletın takıbıne gırmen için ıyı oluyor hem bebiş dogunca hemşire aşılarını takıp edıo sureklı uyarıyor şu aşının vaktı geldı bılmem ne dıye sen fırsat bulunca saglık ocagına kayda gıt orada soylerler ha bıde sen daha 21. haftandasın korkma yanı gecmedı 24. haftda yapılıyor şeker yukleesı

Amin canım aminnnn... Bugün kontrolüm var sabah aç karnına çikolata yedim belki gitmeden sevindirir beni die ama yoooooookkkk... Acaip gergin durumdayımm.. Kontrollerde nedense acaip geriliyorum...

anne olmak işte

gerilme gerilme bak ne güzel görcen evlatcağızını bide beni düşün 28 nisan gelirmi yaaaaaaaaaaaa :84::84::84:

bi ordan iğne bi ordan iğne :83::83::83:

her yerde iğne yapıolar kan emici bunlar kaaaaan

bi ordan iğne bi ordan iğne :83::83::83:

her yerde iğne yapıolar kan emici bunlar kaaaaan

sivri sınek mı sandın kız sen doktorları allah ıyılığını versın emııı :)puhahahahahahaha hem o ıgneler bebişlerımız eglecek yazık onlara daha dogdugu hafta topuktan alıyorlar kan yavrum nasıl ağlıycak kım bılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…