ben tetenoz aşısını geçen hafta yaptırdım,aşı sırasında bir acı olmadı ama gecesinde başlayan ve 2 gün süren ağrım oldu, sanki et kesmiş gibiydi ağrı
Biz Kızımla duşa gidiossssora da cuma günü biraz dua ederizz hepimiz içinnnnnn kısa süre sora döncem muahhh
Biz Kızımla duşa gidiossssora da cuma günü biraz dua ederizz hepimiz içinnnnnn kısa süre sora döncem muahhh
günaydın kıslar....
yoruldum yawff!!!
okuldan sınıfımın tüllerini getirmiştim. yıkandı... birini ütüledim...
evi topladım... yürüyüşümü yaptım... geldim... ikincisini ütüledim...
k.vatı time...
bebeklerini hissetmeyenlere de sabırrr diliyorum ben de 22. haftada hisetmiştim
şimdi maşallah kıpır kıpır... hep böle kalsın
okkalı tekme olmasada olur... uykumdan etmesin beni...
yarın seker yüklemesi varrrrrrr:26:
Günaydınlar
Bugün yataktan kalkmak istemedim :84: hava bozdu
Kahvaltı yapmam lazım... oğlum uyuyor mu ki acep, tık yok
Hepsi bir olmamakla birlikte aksine ben bazı özellere pek güvenemiyorum.. Devlette de özelde de o dezenfekte vs prosedürlerini izlemek zorundalar, öyle paslı makas, geçen doğumdan kalan makas zor, anca işinden nefret eden personel hatası olabilir. Tabi ben bu civarlardaki hastanelere göre konuşuyorum başka illerin koşullarını bilemem. İstisnalar da olabilir. Ama her türlü olumsuz duruma karşı alınan doğru bir önlem bu aşı..şşöle demişlerdi " devlet hastanelerinde yada evde doğum yapanlarda kötü makas kullanıldığı için kordon kesilirken paslı vırtlı zırtlı olur die olunuomuş bu " bende özele gidiyom doğumda orda olcak belki dezenfekte edildiği içindir die düşünüyorummm :44:
göbüş konusunda bizi yetiştin ama.....çok şeker görünüyor....
Oyy maşallah
Benimkinden büyük
Günaydıınnnn
Yarın bebişimi görcemÇok heyecanlıyım
Hepsi bir olmamakla birlikte aksine ben bazı özellere pek güvenemiyorum.. Devlette de özelde de o dezenfekte vs prosedürlerini izlemek zorundalar, öyle paslı makas, geçen doğumdan kalan makas zor, anca işinden nefret eden personel hatası olabilir. Tabi ben bu civarlardaki hastanelere göre konuşuyorum başka illerin koşullarını bilemem. İstisnalar da olabilir. Ama her türlü olumsuz duruma karşı alınan doğru bir önlem bu aşı..
Özel hastanelere de doğum konusunda güvenememe nedenim: 3 arkadaşım ayrı ayrı özel hastanelerde doğum yaptı. Ziyaret süresi gereksiz uzun ve odaya bir ordu adamı sokabiliyorsun. İstediğin kadar galoş giy kafanı ağzını bağla sterilizasyon hak getire..
Günaydıınnnn
Yarın bebişimi görcemÇok heyecanlıyım
Hepsi bir olmamakla birlikte aksine ben bazı özellere pek güvenemiyorum.. Devlette de özelde de o dezenfekte vs prosedürlerini izlemek zorundalar, öyle paslı makas, geçen doğumdan kalan makas zor, anca işinden nefret eden personel hatası olabilir. Tabi ben bu civarlardaki hastanelere göre konuşuyorum başka illerin koşullarını bilemem. İstisnalar da olabilir. Ama her türlü olumsuz duruma karşı alınan doğru bir önlem bu aşı..
Özel hastanelere de doğum konusunda güvenememe nedenim: 3 arkadaşım ayrı ayrı özel hastanelerde doğum yaptı. Ziyaret süresi gereksiz uzun ve odaya bir ordu adamı sokabiliyorsun. İstediğin kadar galoş giy kafanı ağzını bağla sterilizasyon hak getire..
sanada günaydın canım.....
ayyy ne güzel hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inş....
bende bu konuda katılıyorum sana her özel hastaneye güvenilmez.....
pur teyzeee bebeni mi görecennn :129::129::129::129::129::129::129:
ay ne güzelll güzel güzel gösteriler yaosın sana inşallahhh:130::130::130::130:
muhteşem haberlerlen gel inşşşş
Günaydın morguller ,Afiyet olsun... Burda da çok kötü kapadı hava yağmur geliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?