-----2010 KASIM hamişleri----

ben tetenoz aşısını geçen hafta yaptırdım,aşı sırasında bir acı olmadı ama gecesinde başlayan ve 2 gün süren ağrım oldu, sanki et kesmiş gibiydi ağrı

heehehe tırmaya devamedıyorum amaaaaa ya yaptırmasam benı pas gecsek olmazmı yada kocam yaptırsa benım yerımeee[/QUOTE]

canım gerçekten korkulcak bişey yok iğnenin acısını hissetmiyorsun yada ne diyim en fazla sinek ısırığı gibi. kol ağrısı da sanki bi koluna çok yüklenmişsin,üstüne yatmışsın yada kapı cam silmişte yorulmuş gibi bir ağrı , için rahat olsun

Biz Kızımla duşa gidiosss sora da cuma günü biraz dua ederizz hepimiz içinnnnnn kısa süre sora döncem muahhh

günaydın kıslar....
yoruldum yawff!!!
okuldan sınıfımın tüllerini getirmiştim. yıkandı... birini ütüledim...
evi topladım... yürüyüşümü yaptım... geldim... ikincisini ütüledim...
k.vatı time...

bebeklerini hissetmeyenlere de sabırrr diliyorum ben de 22. haftada hisetmiştim
şimdi maşallah kıpır kıpır... hep böle kalsın
okkalı tekme olmasada olur... uykumdan etmesin beni...

yarın seker yüklemesi varrrrrrr:26:

Biz Kızımla duşa gidiosss sora da cuma günü biraz dua ederizz hepimiz içinnnnnn kısa süre sora döncem muahhh

sıhhatler olsun, Allah kabul etsin canım.

ohhh ne güzel yürüyüşlerini aksatmıyorsun ben h.içi üşeniyorum işten gelince yemek,bulaşık vs..
tv karşısına geçince de mayışıyorum. h. sonu yürümeye çalışıyorum....

şeker yüklemen iyi geçer inşallah

Günaydınlar

Bugün yataktan kalkmak istemedim :84: hava bozdu

Kahvaltı yapmam lazım... oğlum uyuyor mu ki acep, tık yok

Günaydıınnnn

Yarın bebişimi görcem Çok heyecanlıyım

Hepsi bir olmamakla birlikte aksine ben bazı özellere pek güvenemiyorum.. Devlette de özelde de o dezenfekte vs prosedürlerini izlemek zorundalar, öyle paslı makas, geçen doğumdan kalan makas zor, anca işinden nefret eden personel hatası olabilir. Tabi ben bu civarlardaki hastanelere göre konuşuyorum başka illerin koşullarını bilemem. İstisnalar da olabilir. Ama her türlü olumsuz duruma karşı alınan doğru bir önlem bu aşı..
Özel hastanelere de doğum konusunda güvenememe nedenim: 3 arkadaşım ayrı ayrı özel hastanelerde doğum yaptı. Ziyaret süresi gereksiz uzun ve odaya bir ordu adamı sokabiliyorsun. İstediğin kadar galoş giy kafanı ağzını bağla sterilizasyon hak getire..

sanada günaydın canım.....
ayyy ne güzel hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inş....
bende bu konuda katılıyorum sana her özel hastaneye güvenilmez.....

sanada günaydın canım.....
ayyy ne güzel hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inş....
bende bu konuda katılıyorum sana her özel hastaneye güvenilmez.....

ikinizde haklısınız

pur teyzeee bebeni mi görecennn :129::129::129::129::129::129::129:

ay ne güzelll güzel güzel gösteriler yaosın sana inşallahhh:130::130::130::130:

muhteşem haberlerlen gel inşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…