-----2010 KASIM hamişleri----

ya eskiden iğne miğne bişimi varmış gebe olduklarını 4. ayda anlayıp 9. ayda bi ebe çağırıp doğuruyolarmışş... bu modaları kim çıkardıysa

bu konuyu daha önce konuşmuştuk tavuk yumurtlaması gibi pıt o kadr abartmayalım bu doğum meselesini

gerçi ben geçen rüyamda sezeryanla doğum yaptım çok zordu sabah yorgun uyandım

sen iğneyi abart doğumu abartma.........heheeee amin diyimmmmmmm.....

Canım bilgilendirdiğin için çok tşk ederim. Şimdi eltimi aradım oda benım doktora gıtmıstı doktor ona soylemıs tetenoz aşısını. Muhakkak soyluyor dedı senındaha zamanıngelmemıstır dedı. Şeker i de sordum onuda yapıyormus sanırım zamanım gelmedı. Sağlık ocagına yonlendırıyorlarmış zaten. Neyse içim rahat etti şimdi

teşekkür ederrriiim son bişi daha dicem arkadaşım bana 7 kat kesiolar dedi o gün bugün kabus görüyoomm

bak normal doğumda sancıyı anlık çekiyorsun sezercikte sonrasında....korkma kat kat keserlerken sen hissetmiyorsun........kabusun olmasın şimdiden sonunda korkarsın daha var...........

teşekkür ederrriiim son bişi daha dicem arkadaşım bana 7 kat kesiolar dedi o gün bugün kabus görüyoomm

Kızzz öle şeler ne izle ne sor başına gelıne gor cunku herkesın farklı oluooo. Şimdiden stres yapmayın ben ole yapıom bide epidural yapcam normal dogumu canım kıymetlı benım

bak normal doğumda sancıyı anlık çekiyorsun sezercikte sonrasında....korkma kat kat keserlerken sen hissetmiyorsun........kabusun olmasın şimdiden sonunda korkarsın daha var...........

korkmuyom :84::84: korkmucamm :84::84: 4 tane evladım olcak inşallaahhh:89:

evet hıc ızlemedınmı ınternetten kat kat acıy veıryolar karnını cırt cırt sonra elıyle genışletıyor doktor kesıgı sonra bebişin boynundan tutgu gıbı pırt oldu işte hepsi 20 dakıka suruyor sezeryanın asıl ağrısı dogumdan sonra gel sen paşa paşa cek sancını normal dogum yap beişi kucağına aldımı unutursun hepsini ayyy allahım hepımıze gostersın yavruları kokladıgımız gunlerı inşallahh bak oğlumda destekledı benı dun doktora dedım kafa atıyor bu nasıl cocuk böle oda hareketlıde ondan dıdı isteme zatı öle uyuşuk bebe tep oğlum tep

okumuyorum bunu çok ayıp

berke bebek adıyla yaşasın inşallah maşallah ona
cicilerinizide iyi günler kullanmka nasip olsun

canım maşallah çok tatlısın

hehehhe ben çoookkktaaaannn uyandım kapıları sildim çekmecelerimi düzelttim
günayyyyyyyydııııınnnnnnnnn

canım, bebişlerimiz önce Allah'a emanet ama lütfen dikkat et kapı silmek hamişler için ağır iş sayılır eğiliyorsun uzanıyorsun yapma tatlım bunları

geçmiş olsun bi sorun çıkmamasına sevindim

slm kıslar nasılsınız bız seker yuklemsı yaptırdım sıra tetanosa geldi aranızda aşı olan varmı cok tırsıyom yaaaaaaaaaaaa

ben tetenoz aşısını geçen hafta yaptırdım,aşı sırasında bir acı olmadı ama gecesinde başlayan ve 2 gün süren ağrım oldu, sanki et kesmiş gibiydi ağrı

ayyy sezerya daha kötü yaaaaaaaaaaaaaaa kesip biçme ne o öleee:83:

ben tetenoz aşısını geçen hafta yaptırdım,aşı sırasında bir acı olmadı ama gecesinde başlayan ve 2 gün süren ağrım oldu, sanki et kesmiş gibiydi ağrı[/QUOTE]

heehehe tırmaya devamedıyorum amaaaaa ya yaptırmasam benı pas gecsek olmazmı yada kocam yaptırsa benım yerımeee

herkese günaydın hayırlı cumalar.

benim kızım dün babasına oyun yaptı. hareketlendiği sırada sol taraftaydı eşime elini getir dedim ee tık yok dedi bekle dedim birden sağa geçti bak burda dedim sağ tarafa getirdi elini tekrar sola geçti durdu başladı pat pat vurmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…