sivri sınek mı sandın kız sen doktorları allah ıyılığını versın emııı :)puhahahahahahaha hem o ıgneler bebişlerımız eglecek yazık onlara daha dogdugu hafta topuktan alıyorlar kan yavrum nasıl ağlıycak kım bılır
bu konuyu daha önce konuşmuştuktavuk yumurtlaması gibi pıt o kadr abartmayalım bu doğum meselesini
gerçi ben geçen rüyamda sezeryanla doğum yaptımçok zordu sabah yorgun uyandım
sen iğneyi abart doğumu abartma.........heheeee amin diyimmmmmmm.....
hepimiz için yapıyom ya nese doğum demeyin bana :83:
tamam tamam demiyorum....ben pazar günü arkime gidince inciğine kadar sorcam herşeyi....istersen anlatırım hahahaaaa.........
yyyoooooooooooooooooooookk :83: ya vala pek tırsıyom allah korusun erken doğum yaparım acıyın bana
bende özele gıdıyorum ama saglık ocagına kyıt yaptırman lazım yasal bı olay bu devletın takıbıne gırmen için ıyı oluyor hem bebiş dogunca hemşire aşılarını takıp edıo sureklı uyarıyor şu aşının vaktı geldı bılmem ne dıye sen fırsat bulunca saglık ocagına kayda gıt orada soylerler ha bıde sen daha 21. haftandasın korkma yanı gecmedı 24. haftda yapılıyor şeker yukleesı
tırsma şekerim ne tırsıklar doğurdu biz mi doğuramıcaz tmm kapadım konuyu üzülme sen.....
teşekkür ederrriiim son bişi daha dicemarkadaşım bana 7 kat kesiolar dedi o gün bugün kabus görüyoomm
teşekkür ederrriiim son bişi daha dicemarkadaşım bana 7 kat kesiolar dedi o gün bugün kabus görüyoomm
bak normal doğumda sancıyı anlık çekiyorsun sezercikte sonrasında....korkma kat kat keserlerken sen hissetmiyorsun........kabusun olmasın şimdiden sonunda korkarsın daha var...........
Kızzz öle şeler ne izle ne sor başına gelıne gor cunku herkesın farklı oluooo. Şimdiden stres yapmayın ben ole yapıom bide epidural yapcam normal dogumu canım kıymetlı benım
evet hıc ızlemedınmı ınternetten kat kat acıy veıryolar karnını cırt cırt sonra elıyle genışletıyor doktor kesıgı sonra bebişin boynundan tutgu gıbı pırt oldu işte hepsi 20 dakıka suruyor sezeryanın asıl ağrısı dogumdan sonra gel sen paşa paşa cek sancını normal dogum yap beişi kucağına aldımı unutursun hepsini ayyy allahım hepımıze gostersın yavruları kokladıgımız gunlerı inşallahh bak oğlumda destekledı benı dun doktora dedım kafa atıyor bu nasıl cocuk böle oda hareketlıde ondan dıdı isteme zatı öle uyuşuk bebe tep oğlum tep
kızlar bugün dr a gittik.
oğlum (berke) çok hareketliydi.
herşey yolunda dedi dr. teyzesi.
400 gr ama ortalama imiş.
ultrasondan ultrasona değişirmiş.
2 hafta sonra ayrıntılı usg için hocaya randevu aldık.
dr. sonrası da bir sürü alışveriş yaptık sevi baby den.
banyo gereçleri falan aldık.tam 270 tl tuttu.
sevi aby uygun kızlar küvetler falan güzel tavsiye ederim.
oğlumun pek birşeyi kalmadı. çoğunu aldık.darısı başınıza.
hehehhe ben çoookkktaaaannn uyandım kapıları sildimçekmecelerimi düzelttim
günayyyyyyyydııııınnnnnnnnn
günaydın kızlar:119: :119: :119:
nasılsınız? bebişler pıtpıt yapıyor mu?
dünden beri benim ki kımıl kımıl...
gece acile gittim sol kaburgamın sancısından, allahtan bişey çıkmadı.
sizin var mı böyle şikayetleriniz_?
slm kıslar nasılsınız bız seker yuklemsı yaptırdım sıra tetanosa geldi aranızda aşı olan varmı cok tırsıyom yaaaaaaaaaaaa
evet hıc ızlemedınmı ınternetten kat kat acıy veıryolar karnını cırt cırt sonra elıyle genışletıyor doktor kesıgı sonra bebişin boynundan tutgu gıbı pırt oldu işte hepsi 20 dakıka suruyor sezeryanın asıl ağrısı dogumdan sonra gel sen paşa paşa cek sancını normal dogum yap beişi kucağına aldımı unutursun hepsini ayyy allahım hepımıze gostersın yavruları kokladıgımız gunlerı inşallahh bak oğlumda destekledı benı dun doktora dedım kafa atıyor bu nasıl cocuk böle oda hareketlıde ondan dıdı isteme zatı öle uyuşuk bebe tep oğlum tep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?