-----2010 KASIM hamişleri----

Maşallah sipsivri göbişine, çok tatlı görünüyorsunuz
herkes görür görmez erkek göbeği dio.... sivri olurmuş da.... bir de benimki sahiden büyük ya... iç karnım mı darmış nedir?
içine top koymuşsun gibi hihiih maşallah gördüğüm en sivri göbüş
top diil kız o benim oğlum

amannn siyahı da giymişsin turkuazm benimkinin üstüne konur mu bu göbek?

hahhah oğluşa lafım yooookkkkkk göbüşün yapısı hakkında bir benzetme sadece aman haa yanlış olmasınnnn oğluşa maşallahh maşallahhh

mhtp canım bu cücük sabah beri koy diye yedi bitirdi beni ondan koydum hem senin ki çok şeker ağlama öyle ne güzel büyüyorlar işte.......sen beni yemekten sonra gör bide mide de şişince top gibi oluyo karnım bu sabah ki halim....

tetanos 20. haftada değilmi ?
diiiil ben daha olmadım

Göbüşü Ekleyim gidiyom Eki Görüntüle 170744
Biz sizden 1 ay küçüğüz
amanın kızım kocaman lmussun masallaah kac kılo aldın seen
Günaydıınnnn

Yarın bebişimi görcem Çok heyecanlıyım
ne guseeellllll bolca ızle kızını ..benım cok uzun oldu bu sefer ara :44:

cıkmıs ısteee burdayım ben dıo adamım coook tatlı yaa pırtlamıs
ahanda benim göbek utancımdan kafamı gömüyorum şuan
Eki Görüntüle 170769

çok iri değil morgüller ya... 3 hafta önceydi işte 330 gr dı... boyunu ölçememiştik... ama sadece de göbeğim büyüdü. hani kilo aldım da ondan çok büyüdü desem kalçalarım bacaklarım kollarım falan sabit aynı... yüzüm bilem aynı kiloda... biri daha vardı gördüğümde aha benimki gibi demiştim kimdi ki?

hatırladımmmm çok güzel özellikle poponun bu denli kendini koruması çok beendm göbüşünü oğluna talibiz

Öle şey olur mu kız

kızına talip olucekler, edepsiz anne.... :76:

Pur'un güzeller güseli İzmir'li kızını biz alıyoruz, oğlum resme bakarken tekme attı, bana bu kızı al didi

işte sen avantajlısın bu konuda bizimki gösteriş seninki manevi hissiyat nese hepimizin sonu hayırlı güzel olsun inşallahhh

doğurana kadar böyle sivrile sivrile devam ederse ne olcaz ki acep

Alla Alla :44:

Demekki iç karnın darmış....

Öle şey olur mu kız

kızına talip olucekler, edepsiz anne.... :76:

Pur'un güzeller güseli İzmir'li kızını biz alıyoruz, oğlum resme bakarken tekme attı, bana bu kızı al didi

bu zaman başka zaman canım devir değişti hem oğlum gibi yakışıklı ve uslusunu nerde bulcak cücükün cücük güzel kızı.....

Alla Alla :44:

Demekki iç karnın darmış....

hımmm bir de göğüslerim var çok büyüyen onun da içi darmış bilmiyorum vallahi morguller bende sen gibi az kilo almışım çok kilo almışım takıntısında diilim... yeter ki sağlıklı olsun ben eritirim o göbeki... annem de karnını sakla nazar değer dio... neyine değecek bu koca karnın diom anlamıo

hepınızı operım ben gıdıorum dıscıye kac saat surcek bakalım

gorusene dek kalın saglıcaklaaaaaaaaa

biz senle beşik kertmicekmiydik

Ona buna boncuk dağıttır kızına, sonra beşik kertmicek miydik ....

bu zaman başka zaman canım devir değişti hem oğlum gibi yakışıklı ve uslusunu nerde bulcak cücükün cücük güzel kızı.....

Doru aslında devir değişti... benim oğlan purun kızına bakarken tekmeledi beni... vardır bunda da bi hayır

Gem teysesi teşekkür ederis, yavaş yavaş büyüyoruz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…