yesinler senin göbüşünü maşallah cnm
canım maşallah artık göstermeye başlamış tosuncuk
mehtap, maşallah dediğin kadar varmış ama tamamen yapı meselesi başkaları ile karşılaştırmamak lazım yeter ki sağlıklı olsun bebişlerimiz,sağlıkla gelsinler
Ona buna boncuk dağıttır kızına, sonra beşik kertmicek miydik ....
Doru aslında devir değişti... benim oğlan purun kızına bakarken tekmeledi beni... vardır bunda da bi hayır
Gem teysesi teşekkür ederis, yavaş yavaş büyüyoruz artık
teşekkür ederim canım... amin inş.... cümlemizin ki sağlıklı olsun büyüsün hayırlı olsun...yesinler senin göbüşünü maşallah cnm
canım maşallah artık göstermeye başlamış tosuncuk
mehtap, maşallah dediğin kadar varmış ama tamamen yapı meselesi başkaları ile karşılaştırmamak lazım yeter ki sağlıklı olsun bebişlerimiz,sağlıkla gelsinler
popo sabit çok şükür.... tek tesellim diyormuşum... daha tam hamilelik giymedim ama ben... bu göbeğe rağmen... almadım bile bir hamilelik... eski göğüsden bolaran gömlek tunik tarzı şeylerim vae 2-3 tane onlarla kurtarıyorm.cok gusel oluo valla ben pek begenıorum
popo buyumıcek sadece gobuk cıkıcak
sana benzeyen togi-eylüldü heralde knmhtp
ayyy sen gibi dünür mü bulcam kız hem oğlumdan da cücük olcak hahahahaaaaa...........
hepınızı operım ben gıdıorum dıscıye kac saat surcek bakalım
gorusene dek kalın saglıcaklaaaaaaaaa
sana benzeyen togi-eylüldü heralde knmhtp
hımmm bir de göğüslerim var çok büyüyen onun da içi darmışbilmiyorum vallahi morguller bende sen gibi az kilo almışım çok kilo almışım takıntısında diilim... yeter ki sağlıklı olsun ben eritirim o göbeki... annem de karnını sakla nazar değer dio... neyine değecek bu koca karnın diom anlamıo
hhahhaehhah ööle yaptık demi
hepınızı operım ben gıdıorum dıscıye kac saat surcek bakalım
gorusene dek kalın saglıcaklaaaaaaaaa
hihiihih artık senle dünür olduk o zaman
Yok canım... çiğtanemindi o... togi eylül bu kadar büyük değil, dün eklemişti o resim, bak geçmişe...
Kilo verilir, sorun değil, bebiş sağlıklı olsunda...
evet öyle yaptın tabe
ama senin kız benim oğlumu aldatıyor..........
neyse bankaya gidiyom 2 saate dönerim by
hihihii ben çüçüğüm yapabilirim öle şeler bana serbest
hadi git bakalımmm damada iyi bak
kzımda genç güzel yapar öle şeler olur problem yok
Sen annesin anne...
Analığın gereklerini yerine getir
yok yaaaaaaaaaaaa.....
Turkuazm alma
Bariz aldatma, bunun başka adı yok
bende bi gideyim kocamın raporu vardı onu yazayım.... gelirim gene hanımlar....
Kızlar ben gidiyorum doktora...Dua edin neolur bizim için inşallah bir aksilik yoktur Akşam gelir iyi haberlerimizi veririm inşallah
tamam tmm tartışmayın 1 tane daha kızım olur inş. onuda brinize verirmmm
Kızlar ben gidiyorum doktora...Dua edin neolur bizim için inşallah bir aksilik yoktur Akşam gelir iyi haberlerimizi veririm inşallah
Ben istemiom
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?