Boncuk dağıtmayla olmaz bu işler....
Hem baba ne diyor, babalar kolay kolay vermes kızını... annelerde kıyamas ama sen nasıl anneysen
babamız dioki "kız annesi kız babası yaşasın başlık parasııı"
Bunlar anne baba hain
slm kızlar nasılsınız..dun adetım bıttı dıye banyo yaptım sonra gunluk ped koymustum aksam baktıgımda koyu kahve olmustu pedım tamamen valla ıyıce suphelendım ama yıne cesaret edemedım kan testı yaptırmaya..kocişi gonderdım test alcak yarın sabah yapcamilk çişle inş hayırlısı olur bakalım görecez:97:
slm kızlar nasılsınız..dun adetım bıttı dıye banyo yaptım sonra gunluk ped koymustum aksam baktıgımda koyu kahve olmustu pedım tamamen valla ıyıce suphelendım ama yıne cesaret edemedım kan testı yaptırmaya..kocişi gonderdım test alcak yarın sabah yapcamilk çişle inş hayırlısı olur bakalım görecez:97:
haaahahaaahaşakası bi yana kimselere veremm kızımı bnmle olsun hep
Selam canım...
Kendini çok ümitlendirme derim.... o bahsettiğin şey bana hep olurdu....
Oğlum 27 yaşından sonra evlenebilir...
Kızımı bilmiyorum ki nasıl vercem
yok yok ıkısınede hazırlıklıyım zatenama bende hıc bole olmazdı o yuzden süphe ıcerısındeyım neyse anlıcaz yarın dahada negatıf cıkarsa artık bılemıcem düşünmem heraldee
yok yok ıkısınede hazırlıklıyım zatenama bende hıc bole olmazdı o yuzden süphe ıcerısındeyım neyse anlıcaz yarın dahada negatıf cıkarsa artık bılemıcem düşünmem heraldee
hala yapmadın mı
Eki Görüntüle 170786
Buda benim göbişşşş iş yerinde oldugum ıcın poz veremıyorum oturdugum yerden çaktrımadan çektimmmmm
yok ya sana demıstım ya bugunden ıcın kan testı dıye ama dedıgım gıbı cesaret edemedım ama varsa cıkar dimi yanı sen oyle yapmışsın ya bıtınce bıttı benımde şimdi:76:
Benim hep öyle olurdu, sinir olurdum...
Evlendiğimde baya korundum, 2,5 sene filan..... bıraktım 8 ay, her ay olacakmış ümidine kapıldım, sonra dedim ki amannnnn gelecek zaten bırak testi mesti... o kendimi rahatlattığım ay hamile kaldım yawruma
neden 27
Eki Görüntüle 170786
Buda benim göbişşşş iş yerinde oldugum ıcın poz veremıyorum oturdugum yerden çaktrımadan çektimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?