-----2010 KASIM hamişleri----

slm kızlar nasılsınız..dun adetım bıttı dıye banyo yaptım sonra gunluk ped koymustum aksam baktıgımda koyu kahve olmustu pedım tamamen valla ıyıce suphelendım ama yıne cesaret edemedım kan testı yaptırmaya..kocişi gonderdım test alcak yarın sabah yapcam ilk çişle inş hayırlısı olur bakalım görecez:97:

Selam canım...

Kendini çok ümitlendirme derim.... o bahsettiğin şey bana hep olurdu....

hala yapmadın mı

Selam canım...

Kendini çok ümitlendirme derim.... o bahsettiğin şey bana hep olurdu....

yok yok ıkısınede hazırlıklıyım zaten ama bende hıc bole olmazdı o yuzden süphe ıcerısındeyım neyse anlıcaz yarın dahada negatıf cıkarsa artık bılemıcem düşünmem heraldee

yok yok ıkısınede hazırlıklıyım zaten ama bende hıc bole olmazdı o yuzden süphe ıcerısındeyım neyse anlıcaz yarın dahada negatıf cıkarsa artık bılemıcem düşünmem heraldee

Benim hep öyle olurdu, sinir olurdum...

Evlendiğimde baya korundum, 2,5 sene filan..... bıraktım 8 ay, her ay olacakmış ümidine kapıldım, sonra dedim ki amannnnn gelecek zaten bırak testi mesti... o kendimi rahatlattığım ay hamile kaldım yawruma

yok ya sana demıstım ya bugunden ıcın kan testı dıye ama dedıgım gıbı cesaret edemedım ama varsa cıkar dimi yanı sen oyle yapmışsın ya bıtınce bıttı benımde şimdi:76:

kocenin izin problemi vardı demi gece acilde de yapıyolar git bi tıp merkezine 2 saatte öğren işte böle kendine eziyet etcene

allah hayırlı evlat nasıp etsın ıns canım:)bende kist falanda yok yanı hamılelıkten baska bişey gelmıyo aklıma napiimm:44:kahverengileri anlamlandıramıyorum o yüzden yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…