-----2010 KASIM hamişleri----

hahaha şartlanmıcaksın böle konularda olacak olacak demiceksin vakti gelince olsun inş diceksin

kocenin izin problemi vardı demi gece acilde de yapıyolar git bi tıp merkezine 2 saatte öğren işte böle kendine eziyet etcene

ya aslında dun dedımde o da bıraz bekleyelım dedı sımdıde tam cıkıyodu namaz kılmaya gıdıyodu bende bırden ayaa kalkınca basım döndü(bu aralar hep olan bişii)o da o halimi görünce tamam alalım bakalım dedi onun ümidi yok yani anlıcaan :44:

ne guseeellllll bolca ızle kızını ..benım cok uzun oldu bu sefer ara :44:
Gelsin drcun git hemen o kadar ara virmesinler bi zahmet

Çiğtanem olabilir
Öle şey olur mu kız

kızına talip olucekler, edepsiz anne.... :76:

Pur'un güzeller güseli İzmir'li kızını biz alıyoruz, oğlum resme bakarken tekme attı, bana bu kızı al didi
İki kıpırdak canımıza okurlar valla
Sen de resmini koy oğluşunun bakalım kızım tepiklicek mi
hepınızı operım ben gıdıorum dıscıye kac saat surcek bakalım

gorusene dek kalın saglıcaklaaaaaaaaa

İnş. iyi geçer randevun :18: Umarım ölmüştür pis sinirler :113:
purcum, ne güzel yarın hasret giderirsin prensesinle.
Allah nasip ederse benim de haftaya kontrolüm 1 ay oldu görmeyeli kuzumu
Saol canım Bana da yarın 1 ay sonra gel derse yedek dr umuza gideriz arada
babamız dioki "kız annesi kız babası yaşasın başlık parasııı"
Eki Görüntüle 170786

Buda benim göbişşşş iş yerinde oldugum ıcın poz veremıyorum oturdugum yerden çaktrımadan çektimmmmm

Maşallah size de

Son düzenleme:

hayrlısı vala test yaptırmadan hiç bişi diemicemm artık yaptırttt

neyse ben cıkayım eşim bırazdan gelır benı burda görmesin öpüldünüzz:82:

Benimde 8 güb geçmişti günüm ama bütün hastalık belırtılerım var karın ağrım bıle vardı ağrı kesıcı bıle almıstım bılmede sonra test aldım baya gecıkınce 2 tane aldım daha dogrusu bı tanesını hemen yapmıstım ısten gelınce sılık cızgı cıkmıstı dıerınıde sabah ilk çiş ile yaotım onda da sılık cızgı cıkmıstı. Sonra hemen doktoraaaaaaaaa kan testı yapmamıstım ama ben testde sılık cıkıosa hamılelk oluo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…