Canım normal olabilir bazen bende öyle hissediyorum kendimi ... Sıkıntı yapma kendine...
ayrı sızı alıştım ya bi tuhaf geliyobide dün çok ağladım bugün hiç kımıldanma yok
ayrı sızı alıştım ya bi tuhaf geliyobide dün çok ağladım bugün hiç kımıldanma yok
Hay allah canım benim kendini üzersen bebişindir hisseder oz yüzden olumlu düşün merak etme allahın izniyle hiç bişey olmaz...
Allah seni bildiği gibi yapsın emi Canım benim moral bozukluğu hamilelik boyunca yasak. Üzülmek ok hiç bişeyeeeeee
Biz geldik cici anneler..
Kızım kocaman olmuş
Dr böbrekleri, kalbi, beyni herbiyerini kontrol etti,
sıvısı da güzel durumdaymış hiçbir sorunumuz yok şükür..
502 gr olmuş yafrum, uyluk kemiği 23+5 çıktı, uzun boylu olacak cimcimem
Glukoz testimi sınırda buldu, salı günü 100mglık testten yapacak..
O da çok sıkıntılı yaa, 4 kere kan alıyorlar, ne yapalım başka derdimiz olmasın..
Şimdiden ösledim çoçuumu yahu
evet kızlar şmdi anneannemizin bize yaptığı sürprizleri gösteriyoruuuzzz...
Ciciler alınmış yumoşa yatırılmış , yıkanmış , arındırılmış, ütülenmiş , mis olmuş ve bize gelmişşşş
aman aldıklarınızı hemen yıkayın annemin evine girince mağazaya girmiş hissi uyandı içimde , Çok pis kokuyo yeni şeler iyiki yıkamış saolsun ...
bunlar sadece bi kaçı bu arda sarıyı da örmüşçoookk fazla şey var kızlar kıyafet alışverişine luzum kalmamış şapkalar eldivenler , içlikler , zıbınlar , donlar Alllahh neler nelerrr
Eki Görüntüle 171671 Eki Görüntüle 171672 Eki Görüntüle 171673 Eki Görüntüle 171674 Eki Görüntüle 171679 Eki Görüntüle 171678 Eki Görüntüle 171677 Eki Görüntüle 171676 Eki Görüntüle 171675 Eki Görüntüle 171680 ;
AyseGulcin Ben
Eki Görüntüle 171695 Eki Görüntüle 171694
canım bunlar işte oğlumun cicileri
bakın bakalım beğenecek misiniz teyzeleri
slm kıslarrr
dün kontrolumuz vardı...
668 gr olmuşuzzzama boyumuzu söylemiyor artık doktorumuz
benim tahminime göre 30 cm e yaklaşmış olması lazım
bi sıkıntımız yok çok şükür... güzel pozlar verdik. bebemizi renklide gördük...
oğlum ağzını acıp kapıyordu... bence mamaaaa maaamaaaa diye sayıklıyordu.
çünkü şeker yüklemesi yapıldı 11 e kadar aç kaldı garibim
şekerin sonucunu pzt alcas...
ayrıca; tetenosun 1.dozunu yaptırdım. ateş olmadı ama ağrı bende de oldu.
hatta gece soluma yatamayınca sağa yattım. ama sol koluma üstümü örtemedim.eşimi uyandırdım. üstümü ört diye
gelcek ay 2. doz olucam...
burda kontrollerde cinsiyetler değişince şüphe etmeye başlamıştım: doktora erkek dimi diye sordum? ondan şüphe yok dedi
bizden haberler bu kadar...
canım maşallah kızınahep böyle güzel haberler almak nasip olsun
ayşecim, hepsi birbirinden güzel. Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallah
gülseren çok güzeller,Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin.
keramos, maşallah oğluşuna
Biz geldik cici anneler..
Kızım kocaman olmuş
Dr böbrekleri, kalbi, beyni herbiyerini kontrol etti,
sıvısı da güzel durumdaymış hiçbir sorunumuz yok şükür..
502 gr olmuş yafrum, uyluk kemiği 23+5 çıktı, uzun boylu olacak cimcimem
Glukoz testimi sınırda buldu, salı günü 100mglık testten yapacak..
O da çok sıkıntılı yaa, 4 kere kan alıyorlar, ne yapalım başka derdimiz olmasın..
Şimdiden ösledim çoçuumu yahu
evet kızlar şmdi anneannemizin bize yaptığı sürprizleri gösteriyoruuuzzz...
Ciciler alınmış yumoşa yatırılmış , yıkanmış , arındırılmış, ütülenmiş , mis olmuş ve bize gelmişşşş
aman aldıklarınızı hemen yıkayın annemin evine girince mağazaya girmiş hissi uyandı içimde , Çok pis kokuyo yeni şeler iyiki yıkamış saolsun ...
bunlar sadece bi kaçı bu arda sarıyı da örmüşçoookk fazla şey var kızlar kıyafet alışverişine luzum kalmamış şapkalar eldivenler , içlikler , zıbınlar , donlar Alllahh neler nelerrr
Eki Görüntüle 171671 Eki Görüntüle 171672 Eki Görüntüle 171673 Eki Görüntüle 171674 Eki Görüntüle 171679 Eki Görüntüle 171678 Eki Görüntüle 171677 Eki Görüntüle 171676 Eki Görüntüle 171675 Eki Görüntüle 171680 ;
AyseGulcin Ben
Eki Görüntüle 171695 Eki Görüntüle 171694
canım bunlar işte oğlumun cicileri
bakın bakalım beğenecek misiniz teyzeleri
slm kıslarrr
dün kontrolumuz vardı...
668 gr olmuşuzzzama boyumuzu söylemiyor artık doktorumuz
benim tahminime göre 30 cm e yaklaşmış olması lazım
bi sıkıntımız yok çok şükür... güzel pozlar verdik. bebemizi renklide gördük...
oğlum ağzını acıp kapıyordu... bence mamaaaa maaamaaaa diye sayıklıyordu.
çünkü şeker yüklemesi yapıldı 11 e kadar aç kaldı garibim
şekerin sonucunu pzt alcas...
ayrıca; tetenosun 1.dozunu yaptırdım. ateş olmadı ama ağrı bende de oldu.
hatta gece soluma yatamayınca sağa yattım. ama sol koluma üstümü örtemedim.eşimi uyandırdım. üstümü ört diye
gelcek ay 2. doz olucam...
burda kontrollerde cinsiyetler değişince şüphe etmeye başlamıştım: doktora erkek dimi diye sordum? ondan şüphe yok dedi
bizden haberler bu kadar...
ooo ilknurozz hoşgeldinn aysegulcin ben
ee kızlar ne zaman görüonuz bebelerinizi :81:
günaydn hnımlar:79:
hayırdır aysegulcin, ne bu sinirin sıkıntının sebebi?
günaydınnn mehtappp
vala net anlamamkla beraber kaynana desem yeterli olacaktır
adı yeter! ama takma dşnme rahat olmaya çalış... kaie aldıkça şımarıyor bu kaynana kısmısı...duymayacaksın! moral önemli boşver... bak biz varız
evet iyiki varsınız vla yoksa hergün kavga etcem kadınla
Ben yokken yine çok gelen olmuşşş.... Nasılsınız bakalım... Keyifler nasıl....
yok gene de bugün durgun ilknuroz. hava kapalı, evde yalnızım bugüne dair bir planım yok ondan sıkılıyorum ben biraz... sen nasılsın?
Saol canım... İyiyim çok şükür..Biraz şişkinlikten dolayı rahatsızım ama çok takmamaya çalışıyorum... Ayaklarım balon gibi oldu devamlı da sanki şişiyorum onun haricinde iyiyim
Saol canım... İyiyim çok şükür..Biraz şişkinlikten dolayı rahatsızım ama çok takmamaya çalışıyorum... Ayaklarım balon gibi oldu devamlı da sanki şişiyorum onun haricinde iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?