-----2010 KASIM hamişleri----

Selam kıslar... herkes iyidir umarım..... dün gezmekten öyle bir yorulmuşum ki anca uyanabildim...

Selam kıslar... herkes iyidir umarım..... dün gezmekten öyle bir yorulmuşum ki anca uyanabildim...

hoşgeldiiiinnn kızlar doktorum aradı dedi ki tetanoz ilkel şartlar için gerekli yaptırmaya bilirsin ama aile hekimi senden bunu isticek dedi.... yaptır istersen dedi zararı yok netice de dedi... bide bana dediki herkese seni örnek veriyorum çok aimli çıktın dedi.. bebeğinin ptırıtılarını da hissetmeye başlıcaksın 20 haftada daha da net olacak didi yavaş yavaş kalkabilirsin ama dikkat et dedi yürüyüş yap demiyorum sana sadece evde dedi ben alışverişe bilem gidiyom bazen

Hoşbulduk canım....

Riskli gebelikler insanı çoook yoruyor....

Doktor ilk 3 ay full kanamalı geçince, hep yatacaksın dedi bana ....

Ne mümkün sürekli yatmak....

Kaç sene çalışmışım, bel fıtığından işten ayrılmışım

1 hafta zor dayandım... en son yookkkk ben sürekli yatamam dedim...

Kendimi yormadım, ama eve de kapatmadım kendimi...

Anneme, ablama, arkadaşlarıma gittim geldim...

Şu son aylarımızıda hayırlısıyla atlatsak artık....

bugün aldığım ve alabileceğim en güzel haber çok şükür inş bundan sonra da hiç bir sorun olmaz....

sennde mi kanamalıydı morgüller ben hiç hatırlamadım bak

bugün aldığım ve alabileceğim en güzel haber çok şükür inş bundan sonra da hiç bir sorun olmaz....

cnmsınnnnnnnn inşşşşş sorunsuzz bi hayatımız olsun hepimizinnnnn berkin zeynepin

cnmsınnnnnnnn inşşşşş sorunsuzz bi hayatımız olsun hepimizinnnnn berkin zeynepin

amin canım inş....

bu arada kızlar birşey sorcam...burda civilim açıldı....
nivea ve chicco markalarının setleri var orda
içlerinde krem şampuan pişik kremi ıslak msndili felan var...
50 tl çantalı bu cuma alış veriş yapacam ordan alıyım dimi chicco bitane.....

Evet canım hep kanamalıydı, hatta 3 aydan sonrada ara ara devam etti.... 1 aydır rahatım çok şükür ... bebeklerimizin sağlıklarına duacıyız işte... bugün biraz alışverişi yaptık babamızla markette... ne olur ne olmaz erken doğum ihtimaline karşı (Allah korusun) 1 paket yeni doğan prima aldık ...

Gelsin artık meleklerimiz

chicco nun iyi olduğunu biliyomda daha alınsamı onu bilmiyom

Şimdi bende onlara bakıodum netten, tesadüfe bak, birebir görmedim ama çanta bana ufak geldi, kısa süreli bir yere gidip gelirken kullanılabilir gibi..

Şimdi bende onlara bakıodum netten, tesadüfe bak, birebir görmedim ama çanta bana ufak geldi, kısa süreli bir yere gidip gelirken kullanılabilir gibi..

bana küçük gelmedi hoşuma gitti çantası felan nıveanın alt açma bezide vardı ayrıyetten ama onun çantası hoşuna gitmedi önünde koskoca nıvea yazıyor bunun hiç olmazsa kenarında yazıyor.....
netten bende baktım aynı 50 tl imiş.....cuma günü açılış var belki indirime girer zaten alcamda.....

anneler selammm;
ben kanz ın çantasını aldım çok güzel içinde alt değiştirmesi falan da var. çok işlevli..tavsiye ederim.kremler şampuanlar da sebamed aldım kendim set yaptım.

amin canım sağol, hepimize giymek nasip etsin rabbim.

canım sağol. allah hepimize sağlıkla giydirmeyi nasip eder inşallah

canım sağol. allah hepimize sağlıkla giydirmeyi nasip eder inşallah

nıye erken dogum ıcın ..normal dogdugundada onu kullanıcas anlamadım ben :26:

gulcın ben dun aksam dr uma oturmaya gıttım bole sancım vardı bıraz onları saydı sure tutt fılan bu arada ası olayını sordum benım erken dogum rıskım varya ası yapmayalım tetıkleyıcı olabılıyor dıdı ..yapılmasada olabılıyor yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…