-----2010 KASIM hamişleri----

dr umun yuruyus yasagını kırmak zorunda kaldım cuma gunu 10 dk bısı yurumem gerektı..veeeee yuruken ayagımı burktum yurumeyı unutturdular bana
sımdı bılegım sıs

dr umun yuruyus yasagını kırmak zorunda kaldım cuma gunu 10 dk bısı yurumem gerektı..veeeee yuruken ayagımı burktum yurumeyı unutturdular bana
sımdı bılegım sıs

geçmiş olsun canım dediğim gibi acemilik işte geçer inş....

Ohh ohh maşalahhhh bak ne güzel haberler alıyon herşeyde yolunda mis gibi sen moral bozuon bideeeee Bu tetnoz işi mecbur deilse bende yaptırmasam korkuom 2 gün kol agrısı oluomus ya işe gidioz bidee puff zor olmazmıııı ???:44:

ben set almıcam ılk once..alıpta kullanamayanlar oldu ..her urun her bebege ıyı gelmıo deneme yanılma yontemı yapıcaz ozellıkle pısık kremı ..mesela nıvea urunlerı bana da pek yaramaz

sımdı bılegım sıs

Elin dursa dişin durmuyo dişin dursa ayağın durmuyo

Geçmiş olsun

kızlar bebek bakım ürünlerinde mustela çok güzel kızıma kullanmıştım ben hele pişik kremi çok uzun süre gidiyor ve hiç pişiği olmadı benim kızımın yine ondan alıcam bu bebeğime de

kızlar bebek bakım ürünlerinde mustela çok güzel kızıma kullanmıştım ben hele pişik kremi çok uzun süre gidiyor ve hiç pişiği olmadı benim kızımın yine ondan alıcam bu bebeğime de

eet cok duydum mustelayı denemek lasım bubchende ıyı dıolar denemısmıydın

sımdı bılegım sıs

nie gülüyon bileğini şiştiğineeeeeeeee of pofff

vala doktorum öle dediii

eet cok duydum mustelayı denemek lasım bubchende ıyı dıolar denemısmıydın

denedim canım ama bence bübchen biraz daha büyüyünce daha iyi ilk yeni doğanda musteladan şaşma yalnız bübchenin hamileler için özel bir yağı varmış hem çatlak için hem nemlendirme için arkadaşım kullanıyor memnun çok 20 lira ben onu denemeyi düşünüyorum

nıye erken dogum ıcın ..normal dogdugundada onu kullanıcas anlamadım ben :26:

öle de canım, erken filan doğum olursa, Allah korusun evde bulunsun, zaten alınacak şeyler....

nazar degdı benceeeeeee :86:

duz yolda duz cızmelerle nasıl oldu anlamadım :86:

Büyük başarı

Kızlar doğumdan korkmuyorum diyosunuz, tetenozdan korkuyosanuz nasıl iş ???

Yaptırın yahu bişey değil, alt tarafı bir gün hafiif ağrı çekersiniz, mikrop riskini almaya değer mi

hımmm ozaman onla baslayalım denemelere
benım dr ısrarla clarıns ın yagını alıcaksın dedı ona bakıodums ımdı nette 77 tl 100ml mıs nekadar dayanırkı yaglar cabuk bıtıo sankı :26:

hımm ben yanlıs yorumladım :86:
mersı canım basarılarım tartısılmaz bu aralar zaten :86:
eeeeetttttttt yaptırın hepınız tetanosu nıye korkuosunuzzzzz

hımmm ozaman onla baslayalım denemelere
benım dr ısrarla clarıns ın yagını alıcaksın dedı ona bakıodums ımdı nette 77 tl 100ml mıs nekadar dayanırkı yaglar cabuk bıtıo sankı :26:

şu an o yağı kullanıyorum camnım bitmek üzere mustela aldım yerine ama clarinsin yağını ben büyük kızımda da kullandım hiç çatlamadım niye mustela aldın dersen eğer eczaneye başka şeyler almaya girmiştim bir de mustelanın göğüs kremini alcaktım göğüslerim çok büyüdü ve çok kaşınıyor çatlamasınlar diye onu alınca çatlak kremini de mustela alıverdim ama eminim clarinse dönücem sonra clarinsin yağı bu aylarda 2 ay gider canım ilerleyen aylarda 1 ay kadar gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…