dr umun yuruyus yasagını kırmak zorunda kaldım cuma gunu 10 dk bısı yurumem gerektı..veeeee yuruken ayagımı burktum yurumeyı unutturdular bana
sımdı bılegım sıs
hoşgeldiiiinnn kızlar doktorum aradı dedi ki tetanoz ilkel şartlar için gerekli yaptırmaya bilirsin ama aile hekimi senden bunu isticek dedi.... yaptır istersen dedi zararı yok netice de dedi... bide bana dediki herkese seni örnek veriyorum çok aimli çıktın dedi.. bebeğinin ptırıtılarını da hissetmeye başlıcaksın 20 haftada daha da net olacak didiyavaş yavaş kalkabilirsin ama dikkat et dedi yürüyüş yap demiyorum sana sadece evde dedi ben alışverişe bilem gidiyom bazen
dr umun yuruyus yasagını kırmak zorunda kaldım cuma gunu 10 dk bısı yurumem gerektı..veeeee yuruken ayagımı burktum yurumeyı unutturdular bana
sımdı bılegım sıs
nazar degdı benceeeeeee :86:geçmiş olsun canım dediğim gibi acemilik işte geçer inş....
çokk geçmiş olsunnnnnnnnnnn Gem cimmmmm tikkat edelim amannn
sımdı bılegım sıs
kızlar bebek bakım ürünlerinde mustela çok güzel kızıma kullanmıştım ben hele pişik kremi çok uzun süre gidiyor ve hiç pişiği olmadı benim kızımın yine ondan alıcam bu bebeğime de
sımdı bılegım sıs
Ohh ohh maşalahhhh bak ne güzel haberler alıyon herşeyde yolunda mis gibi sen moral bozuon bideeeeeBu tetnoz işi mecbur deilse bende yaptırmasam korkuom 2 gün kol agrısı oluomus ya işe gidioz bidee puff zor olmazmıııı ???:44:
eet cok duydum mustelayı denemek lasım bubchende ıyı dıolar denemısmıydın
nıye erken dogum ıcın ..normal dogdugundada onu kullanıcas anlamadım ben :26:
nazar degdı benceeeeeee :86:
duz yolda duz cızmelerle nasıl oldu anlamadım :86:
nie gülüyon bileğini şiştiğineeeeeeeee of pofff
vala doktorum öle dediii
denedim canım ama bence bübchen biraz daha büyüyünce daha iyi ilk yeni doğanda musteladan şaşma yalnız bübchenin hamileler için özel bir yağı varmış hem çatlak için hem nemlendirme için arkadaşım kullanıyor memnun çok 20 lira ben onu denemeyi düşünüyorum
öle de canım, erken filan doğum olursa, Allah korusun evde bulunsun, zaten alınacak şeyler....
Büyük başarı
Kızlar doğumdan korkmuyorum diyosunuz, tetenozdan korkuyosanuz nasıl iş ???
Yaptırın yahu bişey değil, alt tarafı bir gün hafiif ağrı çekersiniz, mikrop riskini almaya değer mi
hımmm ozaman onla baslayalım denemelere
benım dr ısrarla clarıns ın yagını alıcaksın dedı ona bakıodums ımdı nette 77 tl 100ml mıs nekadar dayanırkı yaglar cabuk bıtıo sankı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?