-----2010 KASIM hamişleri----

Cnm böle durumlarda tedirgin olma...

Doktor öle zamanlar, bir çikolata ye, sonra uzanabiliyosan uzan, kendini dinle... 1 saat sonra bebeğinde tıkırtılar hissedeceksin dedi, dediği gibi de oldu
sağol canım ya içim rahataldı size yazınca, çikolata yedim tatlı yedim hiç ses yok uzandım dokundum, yine ses yok iyice korkmaya başlamıştım, birde cumartesi pazar çok gezdim onun bi etkisi olurmuki bebeklere, sonra vicdan azabı çektim çok yürüdüm yoruldum diye

kızma canım ya ah bende şöyle okkalı tekmeler yesem keşke benim oğlum biraz tembel sanırım:26:

ben aradım dr u sordum yanı rahat olsun ıcın

çok sağol canım size yazınca rahatladım biraz, sabahtan beri pek korkmuştum. Senin ayağın mı burkultu canım öyle bişeyler okudum da aman dikkat et iyimisin , birde yürümeyi yasaklamışmıydı ki druntam anlayamadım işler arasında ancak hızlı hızlı arada okuyorum:26:

İkisininde istemesine bağlı...

Tek taraflı bir karar olmamalı bence...

Senin ne oldu, koce yine caymıştı en son Yiğit'ten...

caydı zaten Talha Berk koydu adını şuan bu 3,5 ay içinde değişir mi bilemicem karışmıyorum zaten ne edelim......

evet canım cuma gunu burktum dun sısmeye basladı gecer muhım degıl
yarım saatten fazla yuruyus yasak canım bana sorunlu benım hamılelık bıras...ıste yurıyım dıyıncede burktum ayagımı :86:

Benim kız olsaydı belliydi, Irmak Alya...

Erkek oluncada Serkan olsun dedik...

Adıyla yaşasın Serkan Irmak Alya güzel isimler.. İnş 2.ye kızın olunca koyarsın
Bizim çok komik oluyor bu durum, geçen gün eşimle beğendiğimiz isimleri 2 ayrı kağıda yazıp puanladık. Sonra ilk 5e giren isimleri tekrar puanladık.. 3e düşürdük
Eşim bana bıraktı bundan sonrasını ama ben karar veremiyorum şimdi

Son düzenleme:
kız olsaydı o karışmayacaktı....evet yiğit talha ya uymuyormuş berk uyuyormuş hain de ne hain oğlumda ona tepik atmıyor zaten anneci olcak bu çocuk......

Neyse canım güzel isimler belirlemiş Allah'tan... benim koce o kadar tuhaf isimler söylüyordu, yutkunmakta zorlanıyodum, çaktırmıyodum ama olmazzzz diyodum.... sonra Serkan olsun dedim ben... beğendi... isimleriyle yaşasınlar inşallah

İnşallah canım inşallah ağzından bal damlıyor

Söyle şekerim bizde burda oylayalım

evet canım cuma gunu burktum dun sısmeye basladı gecer muhım degıl
yarım saatten fazla yuruyus yasak canım bana sorunlu benım hamılelık bıras...ıste yurıyım dıyıncede burktum ayagımı :86:

çok geçmiş olsun cnaım ya , hayırdır ne gibi bi sorun varki yürüyüş ile ilgili:26: aman kuzum dikkat et yasaksa madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…