sağol canım ya içim rahataldı size yazınca, çikolata yedim tatlı yedim hiç ses yok uzandım dokundum, yine ses yok iyice korkmaya başlamıştım, birde cumartesi pazar çok gezdim onun bi etkisi olurmuki bebeklere, sonra vicdan azabı çektim çok yürüdüm yoruldum diyeCnm böle durumlarda tedirgin olma...
Doktor öle zamanlar, bir çikolata ye, sonra uzanabiliyosan uzan, kendini dinle... 1 saat sonra bebeğinde tıkırtılar hissedeceksin dedi, dediği gibi de oldu
bende cumartesi akşamı kızdım oğluma çok hareket ediyordu diye....ana pazar günü hiç hareket etmedi akşama kadar ödüm koptu sonra yedim okkalı bitane daha da durmadı korkma canım tutarsız bu bebişler bu zamanlarda......
benimkilerde inek memesi gibi oldular yaaa çatlıcaklar diye ödüm kopuyor o krem ne kremi bende alayım....
ben aradım dr u sordum yanı rahat olsun ıcın
bunlar bizden daha hayırlıymış ben ebbedi koydurtmazdım......
İkisininde istemesine bağlı...
Tek taraflı bir karar olmamalı bence...
Senin ne oldu, koce yine caymıştı en son Yiğit'ten...
allah razı olsun baby03 amin bebişim de teşekkür etti tekme attı
caydı zaten Talha Berk koydu adını şuan bu 3,5 ay içinde değişir mi bilemicem karışmıyorum zaten ne edelim......
çok sağol canım size yazınca rahatladım biraz, sabahtan beri pek korkmuştum. Senin ayağın mı burkultu canım öyle bişeyler okudum da aman dikkat et iyimisin , birde yürümeyi yasaklamışmıydı ki druntam anlayamadım işler arasında ancak hızlı hızlı arada okuyorum:26:
Talha ve Berk ikisini de kendisi mi koyuyor ... hain baba...
sagol cicim....sanada booooool uykular dılıyorumgem geçmiş olsun
Bu isim konusu çok fena yaa, insan karar veremiyo
Benim kız olsaydı belliydi, Irmak Alya...
Erkek oluncada Serkan olsun dedik...
kız olsaydı o karışmayacaktı....evet yiğit talha ya uymuyormuş berk uyuyormuş hain de ne hain oğlumda ona tepik atmıyor zaten anneci olcak bu çocuk......
kız olsaydı o karışmayacaktı....evet yiğit talha ya uymuyormuş berk uyuyormuş hain de ne hain oğlumda ona tepik atmıyor zaten anneci olcak bu çocuk......
Adıyla yaşasın SerkanIrmak Alya güzel isimler.. İnş 2.ye kızın olunca koyarsın
Bizim çok komik oluyor bu durum, geçen gün eşimle beğendiğimiz isimleri 2 ayrı kağıda yazıp puanladık. Sonra ilk 5e giren isimleri tekrar puanladık.. 3e düşürdük
Eşim bana bıraktı bundan sonrasını ama ben karar veremiyorum şimdi
evet canım cuma gunu burktum dun sısmeye basladı gecer muhım degıl
yarım saatten fazla yuruyus yasak canım bana sorunlu benım hamılelık bıras...ıste yurıyım dıyıncede burktum ayagımı :86:
ben talha dıyemıorum tealha gıbı bısı cıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?