şu an o yağı kullanıyorum camnım bitmek üzere mustela aldım yerine ama clarinsin yağını ben büyük kızımda da kullandım hiç çatlamadım niye mustela aldın dersen eğer eczaneye başka şeyler almaya girmiştim bir de mustelanın göğüs kremini alcaktım göğüslerim çok büyüdü ve çok kaşınıyor çatlamasınlar diye onu alınca çatlak kremini de mustela alıverdim ama eminim clarinse dönücem sonra clarinsin yağı bu aylarda 2 ay gider canım ilerleyen aylarda 1 ay kadar gidiyor
http://www.kadinlarkulubu.com/agust...inin-2011-agustos-annelerine-onerileri-3.html
abone olun bence bu topıge
bu yagı sadece gobegemı suruces..gogus ıcınde ayrımı
ben bugune kadar bebe yagı yagı kullanıodum butun vucuduma suruodum :26:
Valla öle canımyakında top gibi bişey olcam sanırım allah yardım etsin bizlereee
chicco nun iyi olduğunu biliyomda daha alınsamı onu bilmiyom
anneler selammm;
ben kanz ın çantasını aldım çok güzel içinde alt değiştirmesi falan da var. çok işlevli..tavsiye ederim.kremler şampuanlar da sebamed aldım kendim set yaptım.
dr umun yuruyus yasagını kırmak zorunda kaldım cuma gunu 10 dk bısı yurumem gerektı..veeeee yuruken ayagımı burktum yurumeyı unutturdular bana
sımdı bılegım sıs
Ohh ohh maşalahhhh bak ne güzel haberler alıyon herşeyde yolunda mis gibi sen moral bozuon bideeeeeBu tetnoz işi mecbur deilse bende yaptırmasam korkuom 2 gün kol agrısı oluomus ya işe gidioz bidee puff zor olmazmıııı ???:44:
gülçin ve anneler merhaba geçmişi okudum.
benim uykusuzluğum yine başladı dün gece 1 dakika bile uyuyamadım ağladım bana dua edin ne olur
benim doktorum göğüslerine sürme dedi ne bebe yağı ne clarinsin yağını o yüzden ayrı aldım benim göğüslerim daha vahim karnım o kadar büyümedi göğüslerim çok büyüdü
merhaba kızlar , dün ve bugün bebeğimin hareketini hisstemiyorum ben ve çok merak ediyorum. Aranızda böyle olan varmı, 1 haftadır yeni hisstemeye başlamıştım acaba ondan mı hergün hissetmem mi gerekli:26: göbeğimi açıyorum vuruyorum azcık yok hiç bi ses çok merak ediyorum
merhaba kızlar , dün ve bugün bebeğimin hareketini hisstemiyorum ben ve çok merak ediyorum. Aranızda böyle olan varmı, 1 haftadır yeni hisstemeye başlamıştım acaba ondan mı hergün hissetmem mi gerekli:26: göbeğimi açıyorum vuruyorum azcık yok hiç bi ses çok merak ediyorum
Canım daha yenı hıssetmeye basladıysan zaten normal bı durum bende 3. ayımdan ıtıbaren hareketlemelerı hıssedıyodum beş buçuk aylık olduk bazı gunler hissetmiyorum bende
vurma vurmaaa
oluyo ole bende 2 gun hıssetmemıştım gecen hafta dr u aramıstım normalmıs
benımde gogusler fena buyudu...ıyı oldu bak bunu soledıgın
montofon ınegım dıyo kocam banabende cumartesi akşamı kızdım oğluma çok hareket ediyordu diye....ana pazar günü hiç hareket etmedi akşama kadar ödüm koptu sonra yedim okkalı bitane daha da durmadı korkma canım tutarsız bu bebişler bu zamanlarda......
benimkilerde inek memesi gibi oldular yaaa çatlıcaklar diye ödüm kopuyor o krem ne kremi bende alayım....
Esra Erol amma şişmiş yahu ...
Oğlunun adı da İdris Ali olacakmış....
Babamın adı olacak diyor, kayınperinderinin ismini koyucekmiş
uyuyamamayı kafaya takıyorum içim sıkılıyo birde çalışıyorum doktorun elindn birşey gelmiyor passiflora içiyorum o da fayda etmiyor
vurdum valla canımkalk sıpa merak ettim bi tekme at dedim, bikaç gün öncede hissettim sağ alt karnımda bi sertlik vardı 2 gündür oda yok ses de yok, ayy nasıl merak ettim içimi rahatalttınız yoksa ayrın gidecektim bende dr a :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?