-----2010 KASIM hamişleri----

bu yagı sadece gobegemı suruces..gogus ıcınde ayrımı
ben bugune kadar bebe yagı yagı kullanıodum butun vucuduma suruodum :26:

bu yagı sadece gobegemı suruces..gogus ıcınde ayrımı
ben bugune kadar bebe yagı yagı kullanıodum butun vucuduma suruodum :26:

benim doktorum göğüslerine sürme dedi ne bebe yağı ne clarinsin yağını o yüzden ayrı aldım benim göğüslerim daha vahim karnım o kadar büyümedi göğüslerim çok büyüdü

Valla öle canım yakında top gibi bişey olcam sanırım allah yardım etsin bizlereee

amin cnm sağlıklı olda top mop bişi olmaz

chicco nun iyi olduğunu biliyomda daha alınsamı onu bilmiyom

cnm genelde bu ürünlerin son kullanma tarihleri birkaç sene oluyorr

bana bi siteden pavloderm geldii 2013 mesela son k. tarihii

ona bakarak alabilirsin bişi olmaz

çok sıcakta bırakmadığın müddetçe

anneler selammm;
ben kanz ın çantasını aldım çok güzel içinde alt değiştirmesi falan da var. çok işlevli..tavsiye ederim.kremler şampuanlar da sebamed aldım kendim set yaptım.

sebamed çok süper kokuyor

bana milupaa niveaa bebek ürünlerinden alana %25 indirim hediye çeki yollamış

ama karar veremiyorum hangi marka alıcağımaa

dr umun yuruyus yasagını kırmak zorunda kaldım cuma gunu 10 dk bısı yurumem gerektı..veeeee yuruken ayagımı burktum yurumeyı unutturdular bana
sımdı bılegım sıs

10 dk damı yasak ciddimi yaa:/

allah kolaylık versin cnm

ben ilk gece sürekli uyandım kol ağrısından ....

2. sini yaptırmasammı acaba siyorum şimdide

oysaki doktorum sen bilirsinn dedi zaten tetnoz konusunda ben yine nolur nolmaz die yaptırdım

:18:

gülçin ve anneler merhaba geçmişi okudum.
benim uykusuzluğum yine başladı dün gece 1 dakika bile uyuyamadım ağladım bana dua edin ne olur

merhaba kızlar , dün ve bugün bebeğimin hareketini hisstemiyorum ben ve çok merak ediyorum. Aranızda böyle olan varmı, 1 haftadır yeni hisstemeye başlamıştım acaba ondan mı hergün hissetmem mi gerekli:26: göbeğimi açıyorum vuruyorum azcık yok hiç bi ses çok merak ediyorum

gülçin ve anneler merhaba geçmişi okudum.
benim uykusuzluğum yine başladı dün gece 1 dakika bile uyuyamadım ağladım bana dua edin ne olur

şimdiden daha neden uyuyamıyorsunki cnmm

allah yardımcın olsun

doktorunla görüşsene biii

ama bazen insan kafaya bişeyi fazla takıncada uyuyamıyo ondanda olabilir mi:18:

benim doktorum göğüslerine sürme dedi ne bebe yağı ne clarinsin yağını o yüzden ayrı aldım benim göğüslerim daha vahim karnım o kadar büyümedi göğüslerim çok büyüdü

benımde gogusler fena buyudu...ıyı oldu bak bunu soledıgın

Canım daha yenı hıssetmeye basladıysan zaten normal bı durum bende 3. ayımdan ıtıbaren hareketlemelerı hıssedıyodum beş buçuk aylık olduk bazı gunler hissetmiyorum bende

vurma vurmaaa
oluyo ole bende 2 gun hıssetmemıştım gecen hafta dr u aramıstım normalmıs

uyuyamamayı kafaya takıyorum içim sıkılıyo birde çalışıyorum doktorun elindn birşey gelmiyor passiflora içiyorum o da fayda etmiyor

vurma vurmaaa
oluyo ole bende 2 gun hıssetmemıştım gecen hafta dr u aramıstım normalmıs

vurdum valla canım kalk sıpa merak ettim bi tekme at dedim, bikaç gün öncede hissettim sağ alt karnımda bi sertlik vardı 2 gündür oda yok ses de yok, ayy nasıl merak ettim içimi rahatalttınız yoksa ayrın gidecektim bende dr a :26:

Cnm böle durumlarda tedirgin olma...

Doktor öle zamanlar, bir çikolata ye, sonra uzanabiliyosan uzan, kendini dinle... 1 saat sonra bebeğinde tıkırtılar hissedeceksin dedi, dediği gibi de oldu

bende cumartesi akşamı kızdım oğluma çok hareket ediyordu diye....ana pazar günü hiç hareket etmedi akşama kadar ödüm koptu sonra yedim okkalı bitane daha da durmadı korkma canım tutarsız bu bebişler bu zamanlarda......

benımde gogusler fena buyudu...ıyı oldu bak bunu soledıgın

benimkilerde inek memesi gibi oldular yaaa çatlıcaklar diye ödüm kopuyor o krem ne kremi bende alayım....

Esra Erol amma şişmiş yahu ...

Oğlunun adı da İdris Ali olacakmış....

Babamın adı olacak diyor, kayınperinderinin ismini koyucekmiş

montofon ınegım dıyo kocam bana
mustelanın gogus kremıymıs bende almadım daha

uyuyamamayı kafaya takıyorum içim sıkılıyo birde çalışıyorum doktorun elindn birşey gelmiyor passiflora içiyorum o da fayda etmiyor

allah allah çalışıyosun

yorulup çabuk uyuman lazımken

ne diyebilirmki allah yardım etsin inş. düzene girer uykuların

ben aradım dr u sordum yanı rahat olsun ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…