-----2010 KASIM hamişleri----

kıslar emzık muhabbetı olmuş kacırmışım ama ben kaucuk emzık alcam chıcco nun var gıdıp gordum kendım sarı renk hatta kahverengıne daha yakın kotu gorunuyor ama en saglıklı olan oymuş hıc bı sekılde bebeğe zarar vermıyormuş bebek ağzında emzıkle dahı uyusa dudak kısmına bı baskısı ve alerjenık bı durumu olmuyormuş ben aslında hanı seffaf dıye sılıkon emzık alcaktım ama chıcco ya gıdınce fıkrım değişti görüntü cok şık olmasada bebişimin sağlığı daha önemli dimi bu arda bugun doktora gıttım tetanos ıcın tanısyonum düşük cıktı vurmadı doktor (sağlık ocagındaki doktor) kansızlık başlamış bende hamıleliğimin başında bakmıştık değerlerım ıyıydı ama hamılelıkle bırlıkte düşebılıyormuş yarın kanımı ölçtürüp kan şurubuna başlıycam sızde bı bakıtırın istersernız cunkı gebelıkte kansızlık cok riskli

bence ıkısındende alıp koymalı kenara..bebek karar verıomus cunku sılıkonmu kaucukmu olcak:97:
hep dusermıs kan dogru dıyosun ben kanım 15 olmasına ragmen umarım cok dusmez:26:

tahlıllerde sınırlar 12-16 rası benımkı 15 cıkmıstı ama su 12. haftadamı ne yaptırdık ya o...dusmustur muhakkkak

Benim 11 çıktı en son hapı 2 ye çıkardı, 1 ay sonra 3e çıkarcakmış 10un altına düşmemesi gerekiyormuş

Benim 11 çıktı en son hapı 2 ye çıkardı, 1 ay sonra 3e çıkarcakmış 10un altına düşmemesi gerekiyormuş
demırlı yıyeceklere asıl sende dogal yoldan takvıye yetmıyormu acabaaa :26:
Maşallah tosuncuk kocaman olmuş, çok şekersiniz

Gem gördün mü geldi

arayıp gel demıssındır sen benım ınadıma hahaayttt :86:

Bebek artık bizim yediklerimizin süzülmesinden oluşan plesantaya giden besinlerden besleniyor, besinler bebeğe yetmeyince bizde oluşan o açlık hissi aslında bebeğin eksik kalan besini anlamına geliyor

demırlı yıyeceklere asıl sende dogal yoldan takvıye yetmıyormu acabaaa :26:

arayıp gel demıssındır sen benım ınadıma hahaayttt :86:

Zaten demirli şeyler yemeye çalışıyorum ama yetmiyor işte

Telepatik olarak çağırdım :86::86:

Bebek artık bizim yediklerimizin süzülmesinden oluşan plesantaya giden besinlerden besleniyor, besinler bebeğe yetmeyince bizde oluşan o açlık hissi aslında bebeğin eksik kalan besini anlamına geliyor

karnımdakı gurrrrrrrr gurrrrrrr sesı bu yusden demekkı :86:

Maşallah sizeeee....Ben de benden büyük göbüşlü yok diyodum :) varmışş...Allah sağlık versin hepimize...
Biz de ayrıntılı ultrasında kızımız poz vermediği için tekrar gittik bugün,hem parmaklarını saydık hem de yüzünü gördük hatunun..Baktığımızı anladı tekrar dikti ayaklarını suratına :) babası gibi inatçı olcek kızım neyse yakaladık biraz,büyümüş tabi sıpa.bizden haberler bunlar.Umarım herşey yolundadır.Çok takip edemiyorum sizi,böyle yazıp yazıp kaçıyorum,umarım kızmıyorsunuzdur gerçekten çok yoruluyorum e kolay değil,benim sıpa hariç 17 sıpayla daha uğraşıyorum ...öpüyorum sizi... kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.öpün onları kokulu kokulu!!

evet çünkü minik adamlar ve hanımlar artık büyüyor ve beslenme daha da önem kazanıyor :))

masaya oturunca bı cesıt bısı yıorum mıdem cok rahatsız oluo aama sonra hep bısıler yıorum yatana kadar doymak gıbı bı hıssım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…