bence ıkısındende alıp koymalı kenara..bebek karar verıomus cunku sılıkonmu kaucukmu olcak:97:kıslar emzık muhabbetı olmuş kacırmışım ama ben kaucuk emzık alcam chıcco nun var gıdıp gordum kendım sarı renk hatta kahverengıne daha yakın kotu gorunuyor ama en saglıklı olan oymuş hıc bı sekılde bebeğe zarar vermıyormuş bebek ağzında emzıkle dahı uyusa dudak kısmına bı baskısı ve alerjenık bı durumu olmuyormuş ben aslında hanı seffaf dıye sılıkon emzık alcaktım ama chıcco ya gıdınce fıkrım değişti görüntü cok şık olmasada bebişimin sağlığı daha önemli dimi bu arda bugun doktora gıttım tetanos ıcın tanısyonum düşük cıktı vurmadı doktor (sağlık ocagındaki doktor) kansızlık başlamış bende hamıleliğimin başında bakmıştık değerlerım ıyıydı ama hamılelıkle bırlıkte düşebılıyormuş yarın kanımı ölçtürüp kan şurubuna başlıycam sızde bı bakıtırın istersernız cunkı gebelıkte kansızlık cok riskli
bence ıkısındende alıp koymalı kenara..bebek karar verıomus cunku sılıkonmu kaucukmu olcak:97:
hep dusermıs kan dogru dıyosun ben kanım 15 olmasına ragmen umarım cok dusmez:26:
tahlıllerde sınırlar 12-16 rası benımkı 15 cıkmıstı ama su 12. haftadamı ne yaptırdık ya o...dusmustur muhakkkak
demırlı yıyeceklere asıl sende dogal yoldan takvıye yetmıyormu acabaaa :26:Benim 11 çıktı en son hapı 2 ye çıkardı, 1 ay sonra 3e çıkarcakmış10un altına düşmemesi gerekiyormuş
Maşallah tosuncuk kocaman olmuş, çok şekersiniz
Gem gördün mü geldi
Maşallah tosuncuk kocaman olmuş, çok şekersiniz
Gem gördün mü geldi
suppppersınızzzzzzzzzzz Allahım nazarlardan korusun
canım vallahı senden buyugumuz yok
sağolun kızlar
hep hepimizden mutlu haberler alalım inşallah...
betylena; nasıl yani açlık bebeğin elinde??? :26:
sen söyleyince farkettim benimde aylardır karnım guruldamıyordu... ama 2 gündür gurulduyor niye ki???
PUR..GEM ..cok tsk,ederim
vallaha gem sanirim oyle yerden zor kalkiyorum
demırlı yıyeceklere asıl sende dogal yoldan takvıye yetmıyormu acabaaa :26:
arayıp gel demıssındır sen benım ınadıma hahaayttt :86:
Bebek artık bizim yediklerimizin süzülmesinden oluşan plesantaya giden besinlerden besleniyor, besinler bebeğe yetmeyince bizde oluşan o açlık hissi aslında bebeğin eksik kalan besini anlamına geliyor
evet çünkü minik adamlar ve hanımlar artık büyüyor ve beslenme daha da önem kazanıyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?