Gözün aydınMaşallah sizeeee....Ben de benden büyük göbüşlü yok diyodum :) varmışş...Allah sağlık versin hepimize...
Biz de ayrıntılı ultrasında kızımız poz vermediği için tekrar gittik bugün,hem parmaklarını saydık hem de yüzünü gördük hatunun..Baktığımızı anladı tekrar dikti ayaklarını suratına :) babası gibi inatçı olcek kızımneyse yakaladık biraz,büyümüş tabi sıpa.bizden haberler bunlar.Umarım herşey yolundadır.Çok takip edemiyorum sizi,böyle yazıp yazıp kaçıyorum,umarım kızmıyorsunuzdur gerçekten çok yoruluyorum e kolay değil,benim sıpa hariç 17 sıpayla daha uğraşıyorum ...öpüyorum sizi... kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.öpün onları kokulu kokulu!!
Maşallah sizeeee....Ben de benden büyük göbüşlü yok diyodum :) varmışş...Allah sağlık versin hepimize...
Biz de ayrıntılı ultrasında kızımız poz vermediği için tekrar gittik bugün,hem parmaklarını saydık hem de yüzünü gördük hatunun..Baktığımızı anladı tekrar dikti ayaklarını suratına :) babası gibi inatçı olcek kızımneyse yakaladık biraz,büyümüş tabi sıpa.bizden haberler bunlar.Umarım herşey yolundadır.Çok takip edemiyorum sizi,böyle yazıp yazıp kaçıyorum,umarım kızmıyorsunuzdur gerçekten çok yoruluyorum e kolay değil,benim sıpa hariç 17 sıpayla daha uğraşıyorum ...öpüyorum sizi... kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.öpün onları kokulu kokulu!!
kac kılo aldın kı sadece gobuk cıkmıs gıbı :86:
Maşallah sizeeee....Ben de benden büyük göbüşlü yok diyodum :) varmışş...Allah sağlık versin hepimize...
benim boyum 1.73 ondan gostermiyor kiloyu gemcigim
sen kacla basladin ve simdi kac kilosun?
cok iyi bitanem
daha alacakcin cok yiyormusun duydugum kadariyla:125:
bebislerin isimlerini secerken bakin bence
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/346477-kuantum-isim-analizi.html
günaydın anneler veeee onların pek minik pek sevimli miss kokulu bebekleriiii
burda bi yağmurrr bi rüzgarrr off!!!
yürüyüş bu hafta yattı...
internet gidiyor. elektirik ve su gidip geliyor...
fırsat varken size yazayım didimgeçmişi okuyalım bakalım
günaydınlar....
nickim açılmış.....
günaydınlar....
nickim açılmış.....
günaydınlar....
nickim açılmış.....
Gözünaydınnn darısı başımaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?