-----2010 KASIM hamişleri----

geçmişte bazı markaların çantalı ürünlerinden bahsetmiştiniz:

içi bana pek uyumuyor. mesela pudra kullanmayın diyorlar. içinde pudra olanlar var...
her ıslak mendil yeni doğan değil

ve her ürün bebeklere yaramıyormuş...

arkadasım ürün deiştirip durdu bebeki dalini kabul etti...

ben bebeme ilk günler ıslak mendil de kullanmayacağım.. zaten sıcak ve evdeyis... pamuk su düşünüyorum. zaten yıkarım sık sık... alışsın suya...

gazı cok olursa yağ kullanıcam masaj yapmak için... yoksa o da gözenekleri tıkıyormuş gibi geliyor...

pişik kremi mecbur alıcam. yani çanta mı kendim oluşturacağım

Günaydın turkuazm,ayşe,selina, ilknur ve hamişler burda da hava kapalı yağdı yağacak

amanin maşallah kız topiğimizin en büyüğü sensin göbiş olarak....

hayırlı olsun allahım hep güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin bize kontrollerimizden....

sağol canımmm darısı başına inş....

burda da yağmur var yaaa ne güzel güneşe alışmıştık biz....pufff.....

haklısın aslında bende vazgeçtim gibi birşey o çantadan almaktan....

Günaydın turkuazm,ayşe,selina, ilknur ve hamişler burda da hava kapalı yağdı yağacak

günaydın şekerim.....burda yağıyor....

herkese günaydınnnn,

zeynepcim teşekkür ederim sana da günaydın
nasılsın ,gece uyuabildin mi

gemcim
,geçmiş olsun bileğin daha iyidir umarım

çiğtanem, koccaman maşallah göbüşüne çokk tatlı

chocolatte, maşallah gözünüz aydın,hep güzel haberler almak nasip olsun

eleviti,bırakınca ishalim tamamen düzeldi,dün doktorumla konuştuk,elevit yerine ne alayım dedim.bağırsakların demir preparatına hassas,diğer vitaminlerde de demir olduğu için aynı etkiyi yapabilir,bol bol meyve sebze tüket dedi. 1 ay sonra hemogram testi yaptırırsın sonuca göre bakarız dedi.

Son düzenleme:
vavvvv çiğtanem senın göbüş bendende buyukk bende kendı gobusumu gostertmıyom kımseye kocaman dıye amaa sen beni geçmişin maşşalah allah sağlıkla kucagına almayıda nasıp etsın

slm kızlar nasılsınız
çiğtanem keramos o göbişlerin içindekileri yerim ben
ya kızlar işyerinde oturma planımız değişti. benim bilgisayar patronun odasına bakıyor şuan yokta öyle girdim nete artık eskisi gibi giremeyeceğim inş. herkes iyidir yokluğumda biz çok iyiyiz ve göbüşümizde çiğtaneminki kadar bende 10 kilo aldım bugüne kadar

günaydınnn anneler...
ÇİĞTANEM maşallah sanırım topiğin en büyük göbüşü sende
GEM cim sana da maşallah 15 hemoglobin bravooo.doğum sonrası bebekle uğraşmaya enerjimiz olması gerek o yüzden iyi bakmalıyız kendimize..
ben gebeliğin başında 13,2 ile başladım 2 ay sonra 11 lere düştü kanım.. bebiş vakumluyo resmen
hergün aç 1 tablet kan ilacı içiyorum 1 tablet de pronatal vitamin..
GEM bence sen bi baktır düşmüştür o değer..

ama KERAMOŞ senin haftan büyük benden o yüsdennn hiç görmemişim kaç haftalık olduğunu bu durumda ben çok kilo almışım daha 21 im

:44:
Evet canım haklsın hafta sonu yaptırırsam hafta başına kadar duzelır sanırım.eN İYİSİ YAPTIRMAK SANRIM İŞİMİZİ ŞANSA BIRAKMAYALIM DİMŞ CANIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…