gözün aydın
ben alışamadım bu nicke!!! darısı başına
sagol cicim....sanada booooool uykular dılıyorum
Ben sana ısım bulmustum gelmedın h.sonu unuttum
Maşallah sizeeee....Ben de benden büyük göbüşlü yok diyodum :) varmışş...Allah sağlık versin hepimize...
Biz de ayrıntılı ultrasında kızımız poz vermediği için tekrar gittik bugün,hem parmaklarını saydık hem de yüzünü gördük hatunun..Baktığımızı anladı tekrar dikti ayaklarını suratına :) babası gibi inatçı olcek kızımneyse yakaladık biraz,büyümüş tabi sıpa.bizden haberler bunlar.Umarım herşey yolundadır.Çok takip edemiyorum sizi,böyle yazıp yazıp kaçıyorum,umarım kızmıyorsunuzdur gerçekten çok yoruluyorum e kolay değil,benim sıpa hariç 17 sıpayla daha uğraşıyorum ...öpüyorum sizi... kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.öpün onları kokulu kokulu!!
Evvettt güzel anne adaylarııııı
hepinize saygıyı bir borç bilerek günün ilk mesajını foruma yazıyorum
Turkuaz bugün snn geliş günü ban süren doldu tebrikler
darısı başıma inşallahhhhh
günaydın anneler veeee onların pek minik pek sevimli miss kokulu bebekleriiii
burda bi yağmurrr bi rüzgarrr off!!!
yürüyüş bu hafta yattı...
internet gidiyor. elektirik ve su gidip geliyor...
fırsat varken size yazayım didimgeçmişi okuyalım bakalım
geçmişte bazı markaların çantalı ürünlerinden bahsetmiştiniz:
içi bana pek uyumuyor. mesela pudra kullanmayın diyorlar. içinde pudra olanlar var...
her ıslak mendil yeni doğan değil
ve her ürün bebeklere yaramıyormuş...
arkadasım ürün deiştirip durdu bebeki dalini kabul etti...
ben bebeme ilk günler ıslak mendil de kullanmayacağım.. zaten sıcak ve evdeyis... pamuk su düşünüyorum. zaten yıkarım sık sık... alışsın suya...
gazı cok olursa yağ kullanıcam masaj yapmak için... yoksa o da gözenekleri tıkıyormuş gibi geliyor...
pişik kremi mecbur alıcam. yani çanta mı kendim oluşturacağım
Günaydın turkuazm,ayşe,selina, ilknur ve hamişler burda da hava kapalı yağdı yağacak
günaydınlar....
nickim açılmış.....
gemcim geçmiş olsun... bileğin nasıl???
selinacım tetenoz asısı olurken acıtmıyor ama ağrı benide gece uyutmadı... sol koluma yaptırdım. sola yatamadım. bebemde ben uyanıkken kıpır kıpırdı... gece saat 3. annesini tek bırakmadı babamız uyuyordu:37
sağıma yattım sol elimle üstümü örtemedim. ertesi gün çaydanlığı taşıyamadım. arkadasların dediği gibi kapı pencere silmişsin gini hamlamışsın gibi bi agrı.
bende calışıyorum. ctesi ası oldum pzt normale döndüm. sende cumadan yaptır istersen...
her ne kadar hastanemize güveniyorsakta acil durumlar var: en yakın hastaneye gidebiliris!!! kendi hatamdan dolayı başıma bişi gelsin istemem... çekerim acıyı...
dediğiniz gibi bu acıya dayanamazsak normal doğum nolcak???
herseyi normal doğuma hazırlık olarak -alıştırma olarak- görmeye calışıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?