-----2010 KASIM hamişleri----

amanın ne ole ılk gun hemen kacıcakmıymıs ablan sankı
sımdıden bunu dusunme bosveeerr
benım sezeryan cok aklıma yatmaya basladı bu araada:26:

amanın ne ole ılk gun hemen kacıcakmıymıs ablan sankı
sımdıden bunu dusunme bosveeerr
benım sezeryan cok aklıma yatmaya basladı bu araada:26:

Canım benimki zorunlu sezaryen biliyosun....

Doktorum çok kolay olacak merak etme...

Küçücük bi kesik açıcam dedi, zaten dikiş yok, yapıştırma olacak dedi...

Arkadaşım sezaryen oldu, bir gün bile yatmadı...

ebet bılıorum....dusundumde sezeryanda kasıkta olan dıkıs normalde asagıda oluo ya bakımı temıslıgı daha zor :18::18:
eskıdenmıs sezeryanın zorlugu aynen dedıgın gıbı hepsı hemen kalkıo ayaga yarın kocemde olmıcak dr umla konusıyım ben bu ısı ahahahah koce normalden yana da

Bana aşşağının dikişi daha zor geliyo, ablamdan biliyorum....tuvalete gitmek istemiyordu, oturamıyordu, emzirirken nasıl duracağını şaşırıyordu....birde kuru bölge değil malum sezaryen bana çok daha mantıklı geliyor... birde iç çamaşırın altında kalacak şekilde kesilecek diye doktorla anlaşırsan oh missss....

Biz 1. hamileliği atlattık gibi, bundan sonrası doğum

Hamilelik çok güsel bir duyguymuş

SLM KISLAR...

kapı süslerinden bahsetmişsiniz...
hastanemle görüştüm normal doğum odalı ayrı. 5 saat müsaade altında tutup eve gönderiyorlarmış.

epidural ve sezeryanlılar 2 gün yatıyormuş. o odalar süslü zaten.

ben de normal istediğim için kapı süsü sadece evimize olacak...
dış kapıya assam çoluk çocuk alıp kaçar mı bozar mı??? belkim yatak odamıza asarım...

ama bebek şekeri istiyorum... bi liste yapmalıyım kimlere dağıtacağım diye

Kıdemli anneler, büyük tekerlekli ve hafif modellerden alın diyor, ben hiç bakmadım daha:96:

komsumda concorde neo almıs bugun gordumde kocaman tekerleklı onada bak ıstersen ..bole nette bakınca cok anlasılmıo..bıde bebeconfort var benım lıstede baska bısı dusunmuyorum yanı

komsumda concorde neo almıs bugun gordumde kocaman tekerleklı onada bak ıstersen ..bole nette bakınca cok anlasılmıo..bıde bebeconfort var benım lıstede baska bısı dusunmuyorum yanı

Baktım şimdi netten güzele benziyor.... eşimle 7. ayda bakıcaz seçeneklere... en hafifine kaçmam lazım..

aman bende kesın kusarım yogun bısımı o :26:

Iyy evet :120:

Ama sen ilk defa yaptırcan demi, 50 mglık olanlar bunlar kadar berbat değil, açık havaya çıkınca falan geçiyor
lımonu ıcınemı sıkcas

Öyleymiş
Güle güle kullansın Serkan Paşa
Eldiven bence de alma, çocuğun kendine annesine dokunması çok önemliymiş..

Dün gittik jokere.. Chicconun bir bebek arabası vardı, çok hoştu ama ağırmış.. Ben pek bişey bulamadım jokerde

Saol cnmmmmm

ılkı yapılcak canım bana daha ama mıde fılmı ıcın bıse ıcırmıslerdı zamanında kanımca ole bısı bu :120:
ben yarın dr a gıdıorum
joker dıbımde benım gecerken ugruyorum hep ama daha almaya gırımedıgım ıcın cok ıncelemıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…