Canım ablamda komşuları hemen ilk gün gelmişti, ablam için çok yorucu oldu...
Bizde akrabalar 40 gün anne kendine gelsin diye gitmezler... hediyesini alan 40ından sonra gelir...
Ne bileyim sezatyeni olucam ya, düşünüyorum hemen gelen giden olursa çok zor benim için
Sağol canım benim
amanın ne ole ılk gun hemen kacıcakmıymıs ablan sankı
sımdıden bunu dusunme bosveeerr
benım sezeryan cok aklıma yatmaya basladı bu araada:26:
Canım benimki zorunlu sezaryen biliyosun....
Doktorum çok kolay olacak merak etme...
Küçücük bi kesik açıcam dedi, zaten dikiş yok, yapıştırma olacak dedi...
Arkadaşım sezaryen oldu, bir gün bile yatmadı...
ebet bılıorum....dusundumde sezeryanda kasıkta olan dıkıs normalde asagıda oluo ya bakımı temıslıgı daha zor :18::18:
eskıdenmıs sezeryanın zorlugu aynen dedıgın gıbı hepsı hemen kalkıo ayaga yarın kocemde olmıcak dr umla konusıyım ben bu ısı ahahahah koce normalden yana da
Bebek arabası ne düşünüyosunuz...mümkün olduğunca hafif olmalı benim için... 7. ayda bakmaya başlıcaz işte....
arkadasım bugaboo aldı 7,5 kılo ..fıtıktan dolayı onundaBebek arabası ne düşünüyosunuz...mümkün olduğunca hafif olmalı benim için... 7. ayda bakmaya başlıcaz işte....
Kıdemli anneler, büyük tekerlekli ve hafif modellerden alın diyor, ben hiç bakmadım daha:96:
komsumda concorde neo almıs bugun gordumde kocaman tekerleklı onada bak ıstersen ..bole nette bakınca cok anlasılmıo..bıde bebeconfort var benım lıstede baska bısı dusunmuyorum yanı
Baktım şimdi netten güzele benziyor.... eşimle 7. ayda bakıcaz seçeneklere... en hafifine kaçmam lazım..
aman bende kesın kusarım yogun bısımı o :26:
lımonu ıcınemı sıkcas
Haftasonu babamızla oğlumuza aldığımız ciciler
Erkenden bişeyler almayalım diyen koce, mağazaya girince dayanamıyor
Bunu alalım mı, bunu alalım mı diye
Eki Görüntüle 172466 Eki Görüntüle 172467
Bunu da artık stoklamaya başlıcazz
Eki Görüntüle 172468
Iyy evet :120:
Ama sen ilk defa yaptırcan demi, 50 mglık olanlar bunlar kadar berbat değil, açık havaya çıkınca falan geçiyor
Öyleymiş
Güle güle kullansın Serkan Paşa
Eldiven bence de alma, çocuğun kendine annesine dokunması çok önemliymiş..
Dün gittik jokere.. Chicconun bir bebek arabası vardı, çok hoştu ama ağırmış.. Ben pek bişey bulamadım jokerde
Iyy evet :120:
Ama sen ilk defa yaptırcan demi, 50 mglık olanlar bunlar kadar berbat değil, açık havaya çıkınca falan geçiyor
Dün gittik jokere.. Chicconun bir bebek arabası vardı, çok hoştu ama ağırmış.. Ben pek bişey bulamadım jokerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?