-----2010 KASIM hamişleri----

çok sağol gobüs daha iyiyim şükür dualarınızı ihmal etmeyin. ishalinin geçmsine sevindim

kapıya gelen seçim propakandacılarını öle bi kovdum kiii bida adım atamıcaklar...

Apartmanın kapısı açık kalmış siz nasıl girdiniz içeri die bi bağırdım

Bide kapıyı çalıp kaçıolar bişiler takıp ... ama ben alt katta yakaladım tüm gerginliğim geçtiii

bir güzel dövseydin

kıslarr eczaonline sitesinde lierac çatlak kremlerinde kapmanya var 3al 2 öde 150 tl ben verdim bakalım ilk defa sipariş verdiğim için kapıda ödemeyi seçtim ne olur ne olmaz

kıslarr eczaonline sitesinde lierac çatlak kremlerinde kapmanya var 3al 2 öde 150 tl ben verdim bakalım ilk defa sipariş verdiğim için kapıda ödemeyi seçtim ne olur ne olmaz

gnl cüm ben tanıdık bi eczaneye getirtiyorum depodan 50 tl ye aldım aklında olsun varsa tanıdığın..

arkadaşlar belki daha erken ama kafama takılan bişey var.
sizlerin de fikrini almak istiyorum.
hastane odası süsleme olayı hakkında ne düşünüyorsunuz?
internetten biraz araştırdım da 250 tl den başlıyo minimum çok pahalı bence.
alt tarafı kapıya bi süs koyuyolar bi de tül balaon..
kafam karıştı kendimiz mi süslesek ne yapsak

arkadaşlar belki daha erken ama kafama takılan bişey var.
sizlerin de fikrini almak istiyorum.
hastane odası süsleme olayı hakkında ne düşünüyorsunuz?
internetten biraz araştırdım da 250 tl den başlıyo minimum çok pahalı bence.
alt tarafı kapıya bi süs koyuyolar bi de tül balaon..
kafam karıştı kendimiz mi süslesek ne yapsak

gnl cüm ben tanıdık bi eczaneye getirtiyorum depodan 50 tl ye aldım aklında olsun varsa tanıdığın..
birde muhasebeci olcam 4 tane eczacı müşterim var 75 tl fiyat çekiyorlar. bide bana 60 olurmuş bende direk depodan sipariş verdim bir daha benden bişey isterler onlar.
bence hiç gerek yok bizim hastane kapıya süs koyuyor balon felanda biz alıp odayı süsleyeceğiz 200 bile pahalı bir torba balon 5 tl:) bide düğer süslerden al hadi kap süsünüde sen al en fazla 100 olsun kendin yap yaww

aman ne gerek var bnm gittiğim hastanede süslenmiş oluyo zaten de

Herkese merhaba

Bugün 100 mg şeker yükleme testim vardı..
Kustuğum için iptal oldu yarın tekrar gidicem :84:
O şekerli zımbırtıyı içeceğimize yarım kilo baklava yesek olmuyor mu diye dr a teklif ettim, yemedi tabi :86::86::86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…