Kıslar 6 aylık olduk
prens gelecek sultanlık sona erecek3 ay kaldı 3 ayyyyyyyyyyyyyyy :119::119::119::119::119::119:
3 ay kaldı 3 ayyyyyyyyyyyyyyy :119::119::119::119::119::119:
Bugün hastanede hiç karnın çıkmamış, beben ufak galiba deyip sinir ettiler beni ordaki saçma kadınlar, içimden keşke morgülleri ve tosuncuğunu görsenizde kapak olsa didim
Ben Nisan sonu 6 aylık olacağıma inanıyorum.. Kafama soktun o gün bunu zaten bütün gece onun hesabını yaptım
yaaaaaaaaaaaaaaa bananeeeeeeee :84::84::84::84::84:
dedıgıme geldın
ne sandın kuzuuummmmmmm :86::86:
öle olmas yaaaaa prens gelince :84::84::84::84: bidaaa hamile kalırım
2 sene sonra kızımı planlıyorum inşallah
sen onları boşver şekerim
Hala tam emin değilim :26: Yarın sorsana dr teyzeye :119::119:dedıgıme geldın
öle olmas yaaaaa prens gelince :84::84::84::84: bidaaa hamile kalırım
2 sene sonra kızımı planlıyorum inşallah
sorarım unutmassamBide bilmiş bilmiş konuşuyo uyuzlar
Boşverdim canım, bebişim de art arda tepikledi, annemi kızdırmayın bi çıkarsam cırmalarım dedi sanıyorumHala tam emin değilim :26: Yarın sorsana dr teyze
ye :119::119:
sımdıkılerı aynı zamanda yaptık yaa otekılerıde yaparıs nolcak :86::86::86:Aynı zamanda yapalım oldu olacak
dogum dr una gıt her sekılde ..benım burnum bıle aksa ona danısırım ..Kızlar selambana bi akıl verin..
ben anaokulu öğretmeniyim ya...bugün çok yoruldum,malum çok hareketliyim,çok eğilip kalkıyorum,ayaktayım vs. kasıklarım çok ağrıyo ,ayakkabımı giyemedimbatıyo sanki ,sabah kadın doğum doktoruma mı gideyim? aile hekimine mi ? bilemedim.. bu şekilde işe gidersem hiç çalışamam yarın ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?