BAzen dövülmek isterler ama
bu forma noldu böle kimsecikler olmuyo artık
adıyla yaşasın inş....amin.....
Ben kalabalığı pek sevmem o yüzden çok iyi geldi bu ramazan cuk oturdu resmen....
Gelen giden karışan felan fişman pufffff......şimdiden bunalıyo insan.....
benim bebişim kız olucak adı da AZRA
adlarıyla yaşasın bebişleriniz:81::81:
Gülçinnnnnn sen gitmedinmi bugün doktoraaa_?? Ne didi_?:44:
ODUR GÜLÇİNİM KESİNMERAK ETME
slm hanımlarr ben geldimm nasılsın inş iyisinizdir,ben uzun zamandır giremiyorum çünkü dr doğuma kadar yatmam gerektiğini söyledi sadece wc ye gidip bol su içiyorum erken doğum tehlikem var kasılmalarım var haftada bir iğne vuruluyorum,aşıya gelince benim drum tetanoz aşısını yaptırmama karşı sakın yaptırma dedi.
Canım benim onları koruyan rabbim merak etme ona emanet et vekil olarak o yeter.veren o zaten
günaydın anneler...
benim ağrılar gecti daha önceki gibi 12 saat sürdü...
keremos bak bı yazı buldum bu agrılarla ılgılı kopyalıyorum
Gebelik döneminde hiç bir nedene bağlanamayan karın ağrılarına sık rastlanır. Bu ağrılar çoğu durumda kısa süreli ve bıçak saplanır tarzda hissedilirler ve beraberinde başka normaldışı bir belirti yoktur. Bu ağrıların daha önceki haftalardan birinde anlatıldığı gibi rahimi yerinde tutan bağların gerilmesinden kaynaklandığı düşünülmektedir. Rahim hızla büyümekte, bağlar ise daha yavaş büyüdüklerinden rahim tarafından gergin hale getirilmektedirler.
Her şikayetinizi danıştığınız gibi bu şikayetinizi de doktorunuza danışmanız önemlidir. Diğer ağrı nedenleri gözden geçirilecek ve sorun saptanmadığında ağrı bu şekilde açıklanacaktır.
çok güsel şirin bi göbüşama metroda görsem yer vermem halen sana bu arada arkadaki düğün resmini çok beendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?