-----2010 KASIM hamişleri----

kızlar drlarla konuşun madem özel güvenilir hastane neden aşı diye?
valla hayat zehir oluyor 3.günüm hala sızım sızım istediğim gibi hareket edemiyorum

valla hayat zehir oluyor 3.günüm kolum hala sızım sızım istediğim gibi hareket edemiyorum

valla hayat zehir oluyor 3.günüm kolum hala sızım sızım istediğim gibi hareket edemiyorum

kızlar ılk ası cok acıyor ama dıgerlerı oyle deıl ben yaptırın derım ne olur ne olmaz
hm dogum yapacaksınız o agrı fılan noluyor kı onun yanında

Kızlar bu aşıdan neden bukadar korkuluyor anlayamıyorum.. Ben her sene işyerinde vuruluyorum..okadar abartılı bir ağrısı olmadı çok şükür.. Bence yapılamsı faydalı bir aşı ihmal etmemek gerekli.

valla hayat zehir oluyor 3.günüm hala sızım sızım istediğim gibi hareket edemiyorum

slm hanımlarr ben geldimm nasılsın inş iyisinizdir,ben uzun zamandır giremiyorum çünkü dr doğuma kadar yatmam gerektiğini söyledi sadece wc ye gidip bol su içiyorum erken doğum tehlikem var kasılmalarım var haftada bir iğne vuruluyorum,aşıya gelince benim drum tetanoz aşısını yaptırmama karşı sakın yaptırma dedi.

kızlar ılk ası cok acıyor ama dıgerlerı oyle deıl ben yaptırın derım ne olur ne olmaz

canım öyle ama hem gebeyiz yatamıyoruz uyuyamıyoruz dönemiyoruz inanın gece uykusuzluktan ölüyorum yatağa girip uyumaya çalışıyorum ağrılardan ve rahatsızlığımdan dolayı 2-3 kez uyanıyorum tam dalıyorum sızıyla uyanıyorum tekrar dalıyorum tekrar acıyla uyanıyorum hemde ne biliim ya vallahi canım çok yanıyor tekrar cesaretim yok psikolojim bozuldu resmen

ben rizedeyim canım....

ooo uzakkk

canım inş hayırlısıyla bebişine birşey olmayacaktır iyi düşün iyi olsun teorisi...

dr unla da konuş ona göre..

doğumu tetikleyici olarak görebiliyor bazı dr lar o yüzden risklilere yaptırmıyolar

Tünaydın herkese
Hadi git de için rahatlasın
ben kesınlıkle normal yapıcam dıyen yanı sezzeryanı aklına getırmeyen bırı olarak gecen haftadan berı kotu durumdayım vallahı sezeryndan baskasını dusunemes oldum

Ben de sezercikten çok korkuyorum :18::18::18:
Her eve lazımmış annen

bana tek doz yapıldı yanı bıda olmıcam

senın ne fena olmus bende yok okadar kolum acıo sadece ama cok degıl yanı :26:

ee nerden cıktı bu vrmıydı bastan berı benım haberım yok :26:Allah yardımcın olsun vaktıyle gelsın yavrucun ..benımde ole bı rıskım oldugu ıcın ası yaptırmadı dr ama saglık ocagındakını yaptırmadı tetavax dıye bı ası aldık onu olduk
dr unla da konuş ona göre..

doğumu tetikleyici olarak görebiliyor bazı dr lar o yüzden risklilere yaptırmıyolar
saglık ocagında yapılan dıfterı tetanos mus o da dedıgın gıbı tetıkleyıcı olabılıomus bızımde o yusden tetavax yapıldı sadece

saglık ocagında yapılan dıfterı tetanos mus o da dedıgın gıbı tetıkleyıcı olabılıomus bızımde o yusden tetavax yapıldı sadece

Ben hem dr uma hem sağlık ocağına özellikle sordum, gebelere difteri yapmıyorlarmış, sadece tetanozmuş yaptıkları :82:

Ben burdayım asıl sen nerdesin
ben sekızde kalktım 10 dan berıde burdayım şaşırdın dımı
dun alısverıs yaptım dıscıden sora annemlere ugradım aldıgım herseyde orda kaldı
cıtcıtlı body olayını kapadım mothercareden 3 lu aldım eve bı geldım 7lı cıktı
oderkende farketmedım hıc :111::111:

nese allahtan 3 lü die alıp 1 tane çıkmamış kocamı dövmek istiyom

Şaşırdım hakkaten :111:
Dişçi nasıl geçti :26:

Vayy ballı :86::86::86:

Şaşırdım hakkaten :111:
Dişçi nasıl geçti :26:

Vayy ballı :86::86::86:

dolgum yapıldı salı gunu gıtcem dıs taslarını temıslıcek dısetlerım sıstı kanıo delı gıbı :94:

yaf 7 lı parasını odemısım bal yok ortada :86::86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…