kızlar drlarla konuşun madem özel güvenilir hastane neden aşı diye?
valla hayat zehir oluyor 3.günüm kolum hala sızım sızım istediğim gibi hareket edemiyorum
kızlar drlarla konuşun madem özel güvenilir hastane neden aşı diye?
valla hayat zehir oluyor 3.günüm hala sızım sızım istediğim gibi hareket edemiyorum
kızlar ılk ası cok acıyor ama dıgerlerı oyle deıl ben yaptırın derım ne olur ne olmaz
hm dogum yapacaksınız o agrı fılan noluyor kı onun yanında
ben rizedeyim canım....
ooo uzakkk
canım inş hayırlısıyla bebişine birşey olmayacaktır iyi düşün iyi olsun teorisi...
dr unla da konuş ona göre..Aşı olmuştum canım.
hatta 2008 ın sonunda tetnoz olmustum bi iş kazası gecırmıstım falcatayla parmagımı kesmıstım yanlışlıkla dıkıs yemıstım ne olur neolmaz dıye tetenoz vurmuslardı.. Doğum yapacağım yerde güvenilir bir yer. Birde acıya pek dayanıklı degılımdır. Canım kıymetlı birazcık
Doktorumlada konusucam bu durumu tabi, illa yap derse mecburen yaptırcammmm
doğumu tetikleyici olarak görebiliyor bazı dr lar o yüzden risklilere yaptırmıyolarslm hanımlarr ben geldimm nasılsın inş iyisinizdir,ben uzun zamandır giremiyorum çünkü dr doğuma kadar yatmam gerektiğini söyledi sadece wc ye gidip bol su içiyorum erken doğum tehlikem var kasılmalarım var haftada bir iğne vuruluyorum,aşıya gelince benim drum tetanoz aşısını yaptırmama karşı sakın yaptırma dedi.
Günaydıııııınnn
Bugün bebeğimi görmeye gdicm Allahın izniyle... rutin konrol değil randevuluda deği kalbinin attığını görmek istiyorumdua edin kızımla bana lütfenn ...
Gece hiç uyuyamadım
ben kesınlıkle normal yapıcam dıyen yanı sezzeryanı aklına getırmeyen bırı olarak gecen haftadan berı kotu durumdayım vallahı sezeryndan baskasını dusunemes oldum
ya aynen gem ya... neden diyordum her şey yolunda iken kendimi kestirip diktireyim, analarımız nenelerimiz ne şartlarda doğurmuş şimdi bir sürü iğne ilaç her şey varken biz neden yapamayalım diyordum. tırsmaya başladım. dönem dönem doğuma kadar bu olacak gibi ama zaten ben de öyle bir anne var ki keyfi sezeryan desem doktordan önce o keser beni.
bana tek doz yapıldı yanı bıda olmıcamkızlar ılk ası cok acıyor ama dıgerlerı oyle deıl ben yaptırın derım ne olur ne olmaz
hm dogum yapacaksınız o agrı fılan noluyor kı onun yanında
slm hanımlarr ben geldimm nasılsın inş iyisinizdir,ben uzun zamandır giremiyorum çünkü dr doğuma kadar yatmam gerektiğini söyledi sadece wc ye gidip bol su içiyorum erken doğum tehlikem var kasılmalarım var haftada bir iğne vuruluyorum,aşıya gelince benim drum tetanoz aşısını yaptırmama karşı sakın yaptırma dedi.
canım öyle ama hem gebeyiz yatamıyoruz uyuyamıyoruz dönemiyoruz inanın gece uykusuzluktan ölüyorum yatağa girip uyumaya çalışıyorum ağrılardan ve rahatsızlığımdan dolayı 2-3 kez uyanıyorum tam dalıyorum sızıyla uyanıyorum tekrar dalıyorum tekrar acıyla uyanıyorum hemde ne biliim ya vallahi canım çok yanıyor tekrar cesaretim yok psikolojim bozuldu resmen
ee nerden cıktı bu vrmıydı bastan berı benım haberım yok :26:Allah yardımcın olsun vaktıyle gelsın yavrucun ..benımde ole bı rıskım oldugu ıcın ası yaptırmadı dr ama saglık ocagındakını yaptırmadı tetavax dıye bı ası aldık onu oldukslm hanımlarr ben geldimm nasılsın inş iyisinizdir,ben uzun zamandır giremiyorum çünkü dr doğuma kadar yatmam gerektiğini söyledi sadece wc ye gidip bol su içiyorum erken doğum tehlikem var kasılmalarım var haftada bir iğne vuruluyorum,aşıya gelince benim drum tetanoz aşısını yaptırmama karşı sakın yaptırma dedi.
saglık ocagında yapılan dıfterı tetanos mus o da dedıgın gıbı tetıkleyıcı olabılıomus bızımde o yusden tetavax yapıldı sadecedr unla da konuş ona göre..
doğumu tetikleyici olarak görebiliyor bazı dr lar o yüzden risklilere yaptırmıyolar
saglık ocagında yapılan dıfterı tetanos mus o da dedıgın gıbı tetıkleyıcı olabılıomus bızımde o yusden tetavax yapıldı sadece
ben sekızde kalktım 10 dan berıde burdayım şaşırdın dımıBen burdayım asıl sen nerdesin
ben sekızde kalktım 10 dan berıde burdayım şaşırdın dımı
dun alısverıs yaptım dıscıden sora annemlere ugradım aldıgım herseyde orda kaldı
cıtcıtlı body olayını kapadım mothercareden 3 lu aldım eve bı geldım 7lı cıktı
oderkende farketmedım hıc :111::111:
3 katı para odedım ama ole cıksaydı keskenese allahtan 3 lü die alıp 1 tane çıkmamışkocamı dövmek istiyom
ben sekızde kalktım 10 dan berıde burdayım şaşırdın dımı
dun alısverıs yaptım dıscıden sora annemlere ugradım aldıgım herseyde orda kaldı
cıtcıtlı body olayını kapadım mothercareden 3 lu aldım eve bı geldım 7lı cıktı
oderkende farketmedım hıc :111::111:
Şaşırdım hakkaten :111:
Dişçi nasıl geçti :26:
Vayy ballı :86::86::86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?