bende alcam bugün boğulmayı önleyici yastık civilde daha uyguna vardı......
bende alıcam cok onerıo herkes..buarada carrefourda bebek gıysılerı satılıomus annem bayıldım dedı gıdıp bakamadım ama bebekle ılgılı hersey varmıs ben bılmıodum
ya benım tek derdım normalde asagıda olcak olan dıkıs sezeryanda kasıkta olcak daha rahat ve temız gıbı gelıo ..alt tarafaın bakımı cok zor oluo :26:
bende alcam bugün boğulmayı önleyici yastık civilde daha uyguna vardı......
togicim sağlıkcı olarak sana bi sormakk istiyorum...
dün demir hapı almaya gittik ecz. ye. kare kod uygulaması başlamadımı??? hala küpür kesiyorlar.
ssk lıyım. kaç tl verces diyorum her ecz ayrı fiyat veriyor3-5-7 tl diyorlar. bozuk yok diyorusss... boşver gerek yok diyorlar... bu nasıl iş anlamadım???
bilgin varmı?
ama sezeryan dikişi ağrısının daha zor olduğunu söylüyorlar ben de aynen snein bu düşündüğün gibi düşnüp ifade ediyorumda.
neyse ya togi eylülün dediği gibi, düşünmememiz daha ii olck.
sünger ve üzerinde delikler var arkadaşlar markası çok da önemli değil kılıf var üzerinde sonuçta.
zaten 4 aydan sonra gerek kalmaz tahminimce..
ben baby jem uygun diye aldım chicco çok pahalıydı gerek yok
cıvıl sana odul vercek bugun
abartma baaak :92:
GEM bişey sorcam kulüp içinde başka yerlere baktıktan sonra foruma geri dönüşüm zor oluyo siz nasıl buluyosunuz tekrar
ne desek bos zaaten o gun gelınce gorces ...senın astım ne alemde
yukarda forum takıp var ya orda yazdıgım mesajlar dan...bıde en tepede sagda kontrol panelı var eger konuya uye olursan sureklı ordanda takıpp edebılırsın
10 gün ilaç kullanmama arası verdim. atak olursa tekrar kullanacağım. bebeğe zarar verdiği için doktor böyle bir karar aldı. 1 hafta oldu ben bırakalı pek rahat değilim. nefes darlığım arttı epey. salı günü ankaraya gidiyorum baktım nefesim aynen devam ederse orda da tekrar bir doktora görünmek istiyorum. bebeğin oksijenini de etkilyiorum çünkü ondan tırsıyorum.
TurkuazM şimdi baktım civilde aynı marka ama daha pahalı..
evet canım öyleymiş....ama haftasonu carfora gittim ben yoktu öyle şeyler burdakinde mi yok acaba puffff.....
hay Allah ya...bencehersekılde ankarda bı dr a gıt buyuk sıkıntı
sendeeee ısıne gelınce ornek al benı zaten,herzaman ornek alsana madem aşını yaptır meselaaaaa
ayşe cim sana hatırlatırım bu tavuk benzetmesini doğum sonrası..
inşallah herkes rahat doğurur çünkü normal doğuranları ekstra tebrik ediyorum ben
30 dan fazla doğum yaptırmış biri olarak sölüyorum hem kolay hem zor bişey doğum
istanbul da marmara forum açıldı içinde kocaman carrefour var ben dün gittim. sen hangi ildesin?
gideceğim galiba... ya aslında ciddi astım hastalığı ile doğum yapan bir sürü insan varmış. doktorum öyle söyledi. ki senin ki çok ileri değil dedi. ama bana demiyor ki ilacını kullan bebeğe kesinlikle zararı yok diyemiyor... bana bunu diyecek yada kesin aksini söyleyecek biri lazım.
Boool sıfa dılıorum sana ınsallah hallolur ılacsızda olcak ıs degılkı ...aılen ankaradamıydıgideceğim galiba... ya aslında ciddi astım hastalığı ile doğum yapan bir sürü insan varmış. doktorum öyle söyledi. ki senin ki çok ileri değil dedi. ama bana demiyor ki ilacını kullan bebeğe kesinlikle zararı yok diyemiyor... bana bunu diyecek yada kesin aksini söyleyecek biri lazım.
yaptırmassan o asıyı sorcam sanadaha vakti gelmedi 19+3
doğum çok kolay bişi :82: takmayın kafanıza
selina cım bence koşullarını değerlendir..
şu soruların yanıtlarına göre karar ver..
daha önce hiç aşı oldun mu?son 2 yıl içinde
doğumu nerede yapacaksın?hastanenin güvenirliği
ağrı eşiğin ne durumunda? dayanıklıysan aşının zararı yok faydası var.
(ben 2008 de 1 doz 2009 da 1 doz tetanoz oldum o yüzden de biraz sallıyorum açıkçası)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?