-----2010 KASIM hamişleri----

togicim sağlıkcı olarak sana bi sormakk istiyorum...

dün demir hapı almaya gittik ecz. ye. kare kod uygulaması başlamadımı??? hala küpür kesiyorlar.
ssk lıyım. kaç tl verces diyorum her ecz ayrı fiyat veriyor3-5-7 tl diyorlar. bozuk yok diyorusss... boşver gerek yok diyorlar... bu nasıl iş anlamadım???

bilgin varmı?

bende alcam bugün boğulmayı önleyici yastık civilde daha uyguna vardı......

sünger ve üzerinde delikler var arkadaşlar markası çok da önemli değil kılıf var üzerinde sonuçta.
zaten 4 aydan sonra gerek kalmaz tahminimce..
ben baby jem uygun diye aldım chicco çok pahalıydı gerek yok

ama sezeryan dikişi ağrısının daha zor olduğunu söylüyorlar ben de aynen snein bu düşündüğün gibi düşnüp ifade ediyorumda.

neyse ya togi eylülün dediği gibi, düşünmememiz daha ii olck.

çoktan başladı kare kod.
kaç ay oldu yavv..
sisteme o an girmek sıkıntılı ise kesiyolar sonra giriş yapıyolar ya ondandır.
fiyata gelince çalışanlardan otomatikman 2 tl kesiliyo artı ilaç yüzdesi ekleniyo.
açıkçası eczanem benden hiç para almadığı için ne kadar bilemiyorum.

ne desek bos zaaten o gun gelınce gorces ...senın astım ne alemde

ayy evet civilde daha pahalıymış ben orada ki süs yastığı ile karıştırdım fiyatını....

cıvıl sana odul vercek bugun

abartma baaak :92:

vermezse zaten daha da gitmem....
harcanacak olan param belli zaten....

GEM bişey sorcam kulüp içinde başka yerlere baktıktan sonra foruma geri dönüşüm zor oluyo siz nasıl buluyosunuz tekrar

GEM bişey sorcam kulüp içinde başka yerlere baktıktan sonra foruma geri dönüşüm zor oluyo siz nasıl buluyosunuz tekrar

yukarda forum takıp var ya orda yazdıgım mesajlar dan...bıde en tepede sagda kontrol panelı var eger konuya uye olursan sureklı ordanda takıpp edebılırsın

ne desek bos zaaten o gun gelınce gorces ...senın astım ne alemde

10 gün ilaç kullanmama arası verdim. atak olursa tekrar kullanacağım. bebeğe zarar verdiği için doktor böyle bir karar aldı. 1 hafta oldu ben bırakalı pek rahat değilim. nefes darlığım arttı epey. salı günü ankaraya gidiyorum baktım nefesim aynen devam ederse orda da tekrar bir doktora görünmek istiyorum. bebeğin oksijenini de etkilyiorum çünkü ondan tırsıyorum.

hay Allah ya...bencehersekılde ankarda bı dr a gıt buyuk sıkıntı

hay Allah ya...bencehersekılde ankarda bı dr a gıt buyuk sıkıntı

gideceğim galiba... ya aslında ciddi astım hastalığı ile doğum yapan bir sürü insan varmış. doktorum öyle söyledi. ki senin ki çok ileri değil dedi. ama bana demiyor ki ilacını kullan bebeğe kesinlikle zararı yok diyemiyor... bana bunu diyecek yada kesin aksini söyleyecek biri lazım.

sendeeee ısıne gelınce ornek al benı zaten,herzaman ornek alsana madem aşını yaptır meselaaaaa

daha vakti gelmedi 19+3

doğum çok kolay bişi :82: takmayın kafanıza

istanbul da marmara forum açıldı içinde kocaman carrefour var ben dün gittim. sen hangi ildesin?

ben rizedeyim canım....

canım inş hayırlısıyla bebişine birşey olmayacaktır iyi düşün iyi olsun teorisi...

Boool sıfa dılıorum sana ınsallah hallolur ılacsızda olcak ıs degılkı ...aılen ankaradamıydı
daha vakti gelmedi 19+3

doğum çok kolay bişi :82: takmayın kafanıza
yaptırmassan o asıyı sorcam sana

Aşı olmuştum canım.
hatta 2008 ın sonunda tetnoz olmustum bi iş kazası gecırmıstım falcatayla parmagımı kesmıstım yanlışlıkla dıkıs yemıstım ne olur neolmaz dıye tetenoz vurmuslardı.. Doğum yapacağım yerde güvenilir bir yer. Birde acıya pek dayanıklı degılımdır. Canım kıymetlı birazcık
Doktorumlada konusucam bu durumu tabi, illa yap derse mecburen yaptırcammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…