-----2010 KASIM hamişleri----

hoşbulduuummmmm

nasılsın togi-eylül

kızımın adıda eylül olcak inşalah Zeynep Eylül

iyiyim canımmm
çok teşekkür ederim..
ben de çok severim eylül adını
zeynep se eskimeyen favori ismimdir..
adıyla yaşasın prensesin..
çok sevindimm
burcu da basak olursa ne kadar mikemmel olur

iyiyim canımmm
çok teşekkür ederim..
ben de çok severim eylül adını
zeynep se eskimeyen favori ismimdir..
adıyla yaşasın prensesin..
çok sevindimm
burcu da basak olursa ne kadar mikemmel olur

10 gün erken doğarsa aslan oluyo bende tutuyum diyorum ama hiç sanmıyorum acayip sabırsızım bende başak burcuyum yükselenimde başak

hoşbulduuummmmm

nasılsın togi-eylül

kızımın adıda eylül olcak inşalah Zeynep Eylül

Zeynep ismini oldum olası çok sevmişimdir, bizim küçük prensesin adı da Zeynep " babasının sevgilisi" demek, anlamıda çok güzel..... ismiyle yaşasın prensesin inşallahhh

Selam kıslarrrr

Canım ben göçmenim ama Türkiye'de ilk Konya'ya yerleşmişiz, bütün sülalem Konya'da....

Herkes iyidir umarım, geçmişe bakmadım...

hoşgeldin morgüllerrr

geçmişi okumak artık malesef çok kolay kıran girdi forma çok kızıyom herkes napıyo ya

Zeynep ismini oldum olası çok sevmişimdir, bizim küçük prensesin adı da Zeynep " babasının sevgilisi" demek, anlamıda çok güzel..... ismiyle yaşasın prensesin inşallahhh

Ölemi demekmiş o anlamını bilmiyodum hemen eşime sölücem bilgi için teşekkür ederiz morgüller teysesiii

canımmm konyalı olmamdan anladığın üzre daha öncede söylemiştim sana biz de eski göçmenizzzzzzzzz

Evet canım konuşmuştuk....

hoşgeldin morgüllerrr

geçmişi okumak artık malesef çok kolay kıran girdi forma çok kızıyom herkes napıyo ya

Niye öle...

Daha mı az giriliyo artık...

bnmde anneannemler gööçmennn hepimiz akrabayız o zaman

Özellikle Konya'da çok fazla göçmen kökenli aile var....

Ölemi demekmiş o anlamını bilmiyodum hemen eşime sölücem bilgi için teşekkür ederiz morgüller teysesiii

Evet öyle demek şekerim...

Çok anlamlı bir ismi olacak kızının...

kimse girmiyo artık geliyorum gidiyorum aynı sayfa herkes başka başka formlarda geziyo artık

Geçmiş olsun dikkat et kendine bende hasta oldum öksürük boğazlarım feciydi, gerçi ben dondurma yiyodum hergün bir tane cezamı buldum sonra.Ben 1 hafta işe gitmedim,istirahat aldım doktora gittim ilaç vermedi, bir çay kaşığı zencefille bal dene her gün, elmaları,limonu nane ve ıhlamuru koy kaynat,hazır bitki çayı içe zararlı..Annem elma sirkesiyle bal iç bir yemek kaşığı öksürüğü keser dedi onu da denedim..İlerletmeden önlemini al,ateşin çıkarsa da hemen doktora git..

kimse girmiyo artık geliyorum gidiyorum aynı sayfa herkes başka başka formlarda geziyo artık

sana katılıyorum ayşecim..
ben izne çıkmadan önce sayfalar dolusu geçmiş oluyodu 3-4 saatte şimdi ise hiççç konuşan yok
ben de seviniyodum izne çıkayım da rahat rahat sohbet edeyim diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…