hergün hava atıodun bana
geeemmmm
bnmki hiç uyumuyo galiba
sen nasıl hsta olursun yanie dikkat etmiyon
yaa okadar dikkat ediodum nasıl oldu anlamadımmmmm bendeeee üffffffffffff
hoşbulduuummmmm
nasılsın togi-eylül
kızımın adıda eylül olcak inşalah Zeynep Eylül
ben istanbul da yaşıyorum, ama memleketim konya orda doğdum 13 yaşıma kadar orda yaşadım.
iyiyim canımmm
çok teşekkür ederim..
ben de çok severim eylül adını
zeynep se eskimeyen favori ismimdir..
adıyla yaşasın prensesin..
çok sevindimm
burcu da basak olursa ne kadar mikemmel olur
hoşbulduuummmmm
nasılsın togi-eylül
kızımın adıda eylül olcak inşalah Zeynep Eylül
Selam kıslarrrr
Canım ben göçmenim ama Türkiye'de ilk Konya'ya yerleşmişiz, bütün sülalem Konya'da....
Herkes iyidir umarım, geçmişe bakmadım...
Selam kıslarrrr
Canım ben göçmenim ama Türkiye'de ilk Konya'ya yerleşmişiz, bütün sülalem Konya'da....
Herkes iyidir umarım, geçmişe bakmadım...
canımmm konyalı olmamdan anladığın üzre daha öncede söylemiştim sana biz de eski göçmenizzzzzzzzz
Zeynep ismini oldum olası çok sevmişimdir, bizim küçük prensesin adı da Zeynep " babasının sevgilisi" demek, anlamıda çok güzel..... ismiyle yaşasın prensesin inşallahhh
bnmde anneannemler gööçmennnhepimiz akrabayız o zaman
10 gün erken doğarsa aslan oluyo bende tutuyum diyorum amahiç sanmıyorum acayip sabırsızım bende başak burcuyum yükselenimde başak
canımmm konyalı olmamdan anladığın üzre daha öncede söylemiştim sana biz de eski göçmenizzzzzzzzz
hoşgeldin morgüllerrr
geçmişi okumak artık malesef çok kolay kıran girdi forma çok kızıyom herkes napıyo ya
bnmde anneannemler gööçmennnhepimiz akrabayız o zaman
Ölemi demekmişo anlamını bilmiyodum hemen eşime sölücem bilgi için teşekkür ederiz morgüller teysesiii
anaaaa..
ben de başağım..
senin bi de yükselenin de basak
eyvh eyvahh
o zaman ben torun oluyum mu
Evet canım konuşmuştuk....
Niye öle...
Daha mı az giriliyo artık...
Özellikle Konya'da çok fazla göçmen kökenli aile var....
Evet öyle demek şekerim...
Çok anlamlı bir ismi olacak kızının...
Kızlarrr bende fena grıbe yakaladım baş ağrısı, öksürük burun tıkanıklığııı.. uff ya o kadar dıkkat edıyodum ınce gıyınmıodum hıc. yedıklerıme dıkkat edıyodum nerden cıktı sımdııı buuunane limon , ıhlamur sıcak saüt ile geçiştiriyorum ama geçicek gibi değil.. tavsiyesş olan varmıııı_? başımda çok ağrıoooo
kimse girmiyo artıkgeliyorum gidiyorum aynı sayfa herkes başka başka formlarda geziyo artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?