ahh ahhh ben demiştim diyecem....neyse ki bir sorun yokmuş çok şükür.....hadi gözünaydın canım....
maşallah maşallahhh
gözün aydın canımmm
tünaydın hanımlar...
baya kaynatmışsınız hepsini okuyamadım ama baya okudum gene de
aysegulcin nickin ve pıtpıtların hayırlı olsun, daha ne pıtpıtlar duyacağız Allahın izniyle.
faya alışkanlıklardan vazgeçmek her zaman zaman alır ama kız evlat hayırlı olacakmış demek senin için. kızın hayırı olsun. ama senin bu durum bizleri kendimizden şüphe ettirdi yahu!
Ben didimmmmm sanaaaa evham yapıon dieeeeeeeeeeeeeecanım benimmm gözün aydın hadiiiii çok sevindikkk
Daha karar veremedik canım :44:
Gözün aydın çüçükcüüm
Kimseeeeeeeeee yokkkkkkkkkkkkkk:84::84::84: bebişim tekme attıııı karnım bıle haraket ettiiiiiii
Bende yaa
Siz ne düşünüyorsunuz:44:
demek kizin olacak hadi gozun aydin
msllhbende senin adina cok mutlu oldum saglikli olmalari cok guzel
gem ile gülçin sitemim size pufff bugün çok yalnız kaldımmmm....
ben çalışırken geçmişi okumaya zaman olmuyodu olsada oku oku bitmiyodu.şimdi de hiç yazan yok 5 dk. da bitiyoo..
günaydın kızlar maşşallah ayşegülçin erkenci canım benim heyecandandır.
selina, canım bende çikolata yiyorum ama 2 -3 gündür oğlum bana küs... ses seda yok:2:
napıcas teyzeleri bir akıl verin..
bu arada kızlarisim konusunu konuşmuşsunuz arkadaşım var oda bize yakın doğuracak kısmetse
kaynanası ne isim istese beğenirsiniz????????????
RAMAZAN....
yok yok bu gülçinin her zaman ki hali o uyumaz.......
gemin oğluda öyle 2 gün hissetmedi onu ama sonucunda tepklemeye kaldığı yerden devam etti....
ee ramazanda doğum yapacaz yaaa ona binaen istemiştir sanane be kaynana kara kazanda kayna emi..........
Günaydın herkese
5 aydır oğlumla girdiğim topiğe meğer kızımla giriyomuşum gerçi artık ondan da emin değilim ama iç organlarına baktırmak için gittik ayın 7. sinde doktor amcamız cinsiyeti tabi ki kız ,zaten söylemişlerdir dedi. Ben seviniyim mi üzüliyim mi bilemedim 45 dk ultrasonda zor durdum. Sarı oğlan diye sevdiğim bebeğim kızmış neyse dr. çıkınca ağladım biraz sarı oğlum gitti diye. Benim gibi kız isteyipte oğlana bu kadar bağlanan yoktur herhalde... Bunun dışında bebeğimiz çok sağlıklı herşeyi normal ama yüzünü hiç açmadı iki elliyle hep sakladı hiç güzel resim alamadık
herkese günaydınnnnn :)
bizim bugün doktor teyzemizle randevumuz var,çok ösledik kızımızı herşey yolundadır inşallah
isim konusunda bizim aslında netleşmişti. Benim seneler önceden kız olursa aklımda bir isim hazırdı,eşimde beğenince GÜLİN ' de karar kılmıştık. ama şu aralar isim analizi yüzünden kafamız karıştı. akrofonolojiye göre biraz zorlayıcı bir isim. bu yüzden başka isim arayışlarına da geçtik ama kararsızız.acaba gerçekten doğru mu bu isim analizi.
Ebru
Burcu
Ece
Dilay
bunlar alternatif isimler. gerçi " e " harfi de zormuş ama bakıcaz bakalım. sizin önerileriniz nedir kızlar :44:
ya geçenlerde ağladım, dün de ağladım ondan etkilenmiş midir o kadar acaba?
vallahı yine ağlayacağım bak dayanamıyrorum.
oğlum oynasanaaaaaaaaaa :120: :120: :120:
bi radyologa gitmiştim gözü çıkmasın lanet herif 5 dk baktı attı beni dışarıya birşey bile demedi bana cinsiyet konusunda....ama doktor koca pipiyi göstermişti bize...
randevum 19 nisanda akla kara çıkacak meydana ama erkektir yaaa....
Seninki bana imkansız geliyor nedense
evet cnm biraz kafamızı karıştırdı gerçeklik payı ne kadar doğru tartışılır tabi ama ismin kişiliği etkilediğini de biliyorum. Anlamı da güzel " gülden gelen güle ait olan " . sanırım kafamızı daha fazla bulandırmamak ve Gülin'de karar kılmak :93:
oooo hatuna bak sabahın köründe uyanmış gözün aydın ayşecim nick geri dönmüş
hayırlı sağlıklı evlat olsun fayacım.
dr lara gıcık oluyorum bazen yavv kardeşim emin olmadan bişey söylemeyin insan alışıyooo
çok sağol canım hepimizin bebekleri inş... bizim isim belli inşallah da değişmeyecek. büyükleri de karıştırmıyoruz biz bu konuyu çocuğumuza da ismiyle hitap ediyoruz biz de alıştık oda...Mehtaaaaapp İsme bayıldım çok iyi Göktuğ Bera inanılmaz geldi kulağıma maşallahAllah evladına adıyla sağlıklı hayırlı ömürler versin inşallahh
sağol canım!sunu soyleyeyim ikiside cok hos geliyor kulaga
aynenn ya bıktım valla. bir de burda kar yağıyo.günaydın annelerrr!!!
yaaa ben sıkıldım artık bu yağmurlardan... bu hafta eve hapis oldum yaaa!!!
gecen hafta ne güzel yürüyüşler yapıyordum...
kojam gel dışarı cıkalım diyor, ben hasta olmaktan korkuyorum...
bitsin artık su yağmurlar...:84:
ayrıca; bacağımın alt kısmına uyurken kramplar girmeye başladı...
bağırarak kalkıyorum. garibim kojama yaaa
başına gelen var mı? bilgisi olan varmı???
ben sadece calsiyum eksiliğinden olabilir diye nette buldum. demek aldığım cal bebeme yetmiyor:26: süt yogurt ayranı peyniri arttırdım...
Soyadımız zaten uzun, bide hepsini koyarsak hapı yutar çoçukumteşekkür ederizzz pur teysemizzzzz
bu arada ben sizin isimlerin hepsini sevdim hepsini koyun burçak,damla,ekim olsun
çok sağol canım hepimizin bebekleri inş... bizim isim belli inşallah da değişmeyecek. büyükleri de karıştırmıyoruz biz bu konuyu çocuğumuza da ismiyle hitap ediyoruz biz de alıştık oda...
sağol canım!
aynenn ya bıktım valla. bir de burda kar yağıyo.
magnezyum eksiklliğinden diyorlar. benim de tam alt baldır deniyor galiba oraya giriyor. muz kramparı azaltır diye biliyorum keramos.
günaydın annelerrr!!!
yaaa ben sıkıldım artık bu yağmurlardan... bu hafta eve hapis oldum yaaa!!!
gecen hafta ne güzel yürüyüşler yapıyordum...
kojam gel dışarı cıkalım diyor, ben hasta olmaktan korkuyorum...
bitsin artık su yağmurlar...:84:
ben sadece calsiyum eksiliğinden olabilir diye nette buldum. demek aldığım cal bebeme yetmiyor:26: süt yogurt ayranı peyniri arttırdım...
veee oğlum 2 gündür pıt pıt vurmuyooooresmen güm güm yapıyorrrr büyüdü mü ne???
boş bulunup ayyy bile diyorumoturduğum yerde hoplatıyor resmen
iide şimdi böyleysek doğuma kadar napcak bu cocuk içerdeee???
çok sağol canım hepimizin bebekleri inş... bizim isim belli inşallah da değişmeyecek. büyükleri de karıştırmıyoruz biz bu konuyu çocuğumuza da ismiyle hitap ediyoruz biz de alıştık oda...
sağol canım!
aynenn ya bıktım valla. bir de burda kar yağıyo.
magnezyum eksiklliğinden diyorlar. benim de tam alt baldır deniyor galiba oraya giriyor. muz kramparı azaltır diye biliyorum keramos.
bu arada kızları olacak için de bir fikir vereyim benim kızım olacak olsaydı duru erem koyacaktım... anlamlarına netten bakabilirsiniz duru zaten bilindik... erem de cennet demek... ha gene kızım olursa şayet bir gün gene düşünüceğim bu ismi.
Soyadımız zaten uzun, bide hepsini koyarsak hapı yutar çoçukum
Bi de ilerde evlenince kendi soyadını da kullanmak isterse ohh ohh bi sayfa adı tutar artık
çok üzüldüm
Merhaba arkadaşlar ben de 23 haftalık hamileyim. Size sorum bebeğinizin hareketlerini gün içinde ne kadar sıklıkla hissediyorsunuz. Mesela benim oğlum günde 3- 4 posta tekmeliyor annesini onun dışında pek kıpırdamıyor gibi geliyor bana. Sizlerinki nasıl hareketlerini net hissediyor musunuz
Merhaba arkadaşlar ben de 23 haftalık hamileyim. Size sorum bebeğinizin hareketlerini gün içinde ne kadar sıklıkla hissediyorsunuz. Mesela benim oğlum günde 3- 4 posta tekmeliyor annesini onun dışında pek kıpırdamıyor gibi geliyor bana. Sizlerinki nasıl hareketlerini net hissediyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?