-----2010 KASIM hamişleri----

ahh ahhh ben demiştim diyecem....neyse ki bir sorun yokmuş çok şükür.....hadi gözünaydın canım....

keyfimi ufak tefek şelerle bozamıcam artık bebeme yasık hıh sora telaşlanıyom saol nevin teyzesiiiiii vala 1 gün görmedik çok özledik seni bugün de pazar :84:

maşallah maşallahhh
gözün aydın canımmm

keramos teşekkür ederizzz mutluluüumuz dorukta çok şükür

teşekkür ederiz mehtap teysesiiiii kızım sadce bizim onu görmemizi istemiş vala bana ddoktor 5. defa kız dedi artık Allah hayırlısı neyse onu versin yine de hepsi kabulum

Ben didimmmmm sanaaaa evham yapıon dieeeeeeeeeeeeee canım benimmm gözün aydın hadiiiii çok sevindikkk

çikolatalı teysemizzz teşeküürr ederiiizizz olsun özledim gördüm dielim

Daha karar veremedik canım :44:

Gözün aydın çüçükcüüm

teşekkür ederizzz pur teysemizzzzz

bu arada ben sizin isimlerin hepsini sevdim hepsini koyun burçak,damla,ekim olsun

Kimseeeeeeeeee yokkkkkkkkkkkkkk:84::84::84: bebişim tekme attıııı karnım bıle haraket ettiiiiiii

ohhhh dün bereketli bi günmüş maşallah güzel haberler varmış hep gözün aydııııınnn maşallahhhh

Bende yaa

Siz ne düşünüyorsunuz:44:

Damla Ekim Burçak olacak soyadı malum saten pur teyse ya

demek kizin olacak hadi gozun aydin

msllhbende senin adina cok mutlu oldum saglikli olmalari cok guzel

teşekküürrler çiğtanemmm

gem ile gülçin sitemim size pufff bugün çok yalnız kaldımmmm....

ahhh bnm güzel hamiş arkaşımmm ben özlemedim mi seni inan bana dün olduğum yerde olmaktansa burada seninle olmak benim için karar verilecek bişi bile değildi ama napalım şartlarrr

Gemde buldu kocayı geziodur

ama bugünde sen yoksun bak ben burdayım

Mehtaaaaapp İsme bayıldım çok iyi Göktuğ Bera inanılmaz geldi kulağıma maşallah Allah evladına adıyla sağlıklı hayırlı ömürler versin inşallahh

ben çalışırken geçmişi okumaya zaman olmuyodu olsada oku oku bitmiyodu.şimdi de hiç yazan yok 5 dk. da bitiyoo..

Millete bi sus geldi vala

ben bakıyom gelip başka forumlarda gesiolar ama başka forumlarda çok güsel yahu ne güsel düzenlemişler muntazam muntazam artık baby03 e duyuru olsun buda

Gülseren banıda yemişsin ama gelince okursun artık ben hergün heyecanlıyım heralde 3den beri ayaktayım yne bnde tam 303 ağustosa geliyodu erkek olsa ramazan bayram zafer koyacaktım

ahahha kaynanalar yne günün favori konusumu

ay fayacım sevindim vala senn adına ne güzel sağlık haberleriyle gelmişsin en azından senn ki daha erken belli oldu arkadaşım 7. ayda öğrendi sonunda hep erkek dediler meğer kızmış bizim ki herşeyi mavi oldu başlarda tabiii bi sevimli bi sevimli tabi değişince biraz sana şok etkisi ama kızın sana daha hayırlı olcak demkki

noldu noldu ne didid doktor gnyn göbüşş

vala G harfi kıskanç oluyo onu kendimden biliyorum e harfide biraz dayanılmaz oluyo onu da kocamdan biliyorum napalım canım ABC güzel die çocuğumuzun adını ABC koycaz olacak hayat her şekilde önümüze zorluklar çıkaracak

ben bütün isimleri beğendim

ya geçenlerde ağladım, dün de ağladım ondan etkilenmiş midir o kadar acaba?
vallahı yine ağlayacağım bak dayanamıyrorum.
oğlum oynasanaaaaaaaaaa :120: :120: :120:

merak etme doktora gitmeni istiyodur bnm kız öle yaptı en azından

hahhaha ak çıksın inş maşallah maşallah ama radyalogdan 5 dk çıkmakk nese uzmandı die düşün içini çürütme iyi olacak iyi

Seninki bana imkansız geliyor nedense

Kocaman pipiyi ilan etmişti ama neden imkansız geliyo acaba selinanınkiyle seninkininkini unutamıyorum bde gemin di dimi

G çoookkk zor bn işte Düşünsene akşama dek benle uğraştığını ayyy ahhh anneciim ahhh kadının yıllarını yemişimdir

ayy togi-eylüllll çok teşekkür ederim vala 1 hafta çekilmedi yahu :82::82: saolsun gerçi nevinciğimin nickiyle bayağı katıldım yne de :82::82:

günaydın annelerrr!!!

yaaa ben sıkıldım artık bu yağmurlardan... bu hafta eve hapis oldum yaaa!!!
gecen hafta ne güzel yürüyüşler yapıyordum...

kojam gel dışarı cıkalım diyor, ben hasta olmaktan korkuyorum...
bitsin artık su yağmurlar...:84:

ayrıca; bacağımın alt kısmına uyurken kramplar girmeye başladı...
bağırarak kalkıyorum. garibim kojama yaaa
başına gelen var mı? bilgisi olan varmı???
ben sadece calsiyum eksiliğinden olabilir diye nette buldum. demek aldığım cal bebeme yetmiyor:26: süt yogurt ayranı peyniri arttırdım...

veee oğlum 2 gündür pıt pıt vurmuyoooo resmen güm güm yapıyorrrr büyüdü mü ne???
boş bulunup ayyy bile diyorum oturduğum yerde hoplatıyor resmen

iide şimdi böyleysek doğuma kadar napcak bu cocuk içerdeee???

Mehtaaaaapp İsme bayıldım çok iyi Göktuğ Bera inanılmaz geldi kulağıma maşallah Allah evladına adıyla sağlıklı hayırlı ömürler versin inşallahh
çok sağol canım hepimizin bebekleri inş... bizim isim belli inşallah da değişmeyecek. büyükleri de karıştırmıyoruz biz bu konuyu çocuğumuza da ismiyle hitap ediyoruz biz de alıştık oda...
sunu soyleyeyim ikiside cok hos geliyor kulaga
sağol canım!
aynenn ya bıktım valla. bir de burda kar yağıyo.

magnezyum eksiklliğinden diyorlar. benim de tam alt baldır deniyor galiba oraya giriyor. muz kramparı azaltır diye biliyorum keramos.

bu arada kızları olacak için de bir fikir vereyim benim kızım olacak olsaydı duru erem koyacaktım... anlamlarına netten bakabilirsiniz duru zaten bilindik... erem de cennet demek... ha gene kızım olursa şayet bir gün gene düşünüceğim bu ismi.

teşekkür ederizzz pur teysemizzzzz

bu arada ben sizin isimlerin hepsini sevdim hepsini koyun burçak,damla,ekim olsun
Soyadımız zaten uzun, bide hepsini koyarsak hapı yutar çoçukum
Bi de ilerde evlenince kendi soyadını da kullanmak isterse ohh ohh bi sayfa adı tutar artık

hımmm... saol canım...
netten baktım ama ben bunları yiyom hemde her gün port.suyu içiom...demek az gelioooo
muzuda kabızlıktan korktuğum için az yiyorum
Özellikle koyu yeşil sebzeler yapılarında bulunan klorofil molekülü sayesinde magnezyum minerali bakımından zengindirler. Badem, çekirdekler, soya fasulyesi, rafine edilmemiş tahıllar, tam tahıllı ekmek doğal magnezyum kaynaklarıdır.
Bunun yanı sıra kakao tozu, muz, avokado, ayçiçeği çekirdeği, kabak çekirdeği, kepek, fındık, yer fıstığı ezmesi, buğday gevreği, patlamış mısır, tahıl ekmeği, balık ve tavuk eti, peynir, yumurta, patates ve portakalda da bol miktarda magnezyum bulunmaktadır.

çok üzüldüm

bu haftalarda normal dio 22 haftadan soraaaa

uyuyamayacağız tabiki napcak tekme tekme

en iyisi

Alah bide kız nasip sana inşallah çok güzel isimler

Soyadımız zaten uzun, bide hepsini koyarsak hapı yutar çoçukum
Bi de ilerde evlenince kendi soyadını da kullanmak isterse ohh ohh bi sayfa adı tutar artık

hahah bnm gibi olur bnmkide çok komik oluyo

ayyy ben size sölemeyi unuttum gecen hafta lcw den alışveriş yaptım çok güzel yazlıklar gelmiş... hamile reyonundan penye tişörtler aldım xl xxl

bide normal reyonların "l" sinden gömlekler aldım... robadan kesim göbekler bol bol. sırttan fiyonk lu... spor modeller...

magnezyum...suda erıtılenlerden

Merhaba arkadaşlar ben de 23 haftalık hamileyim. Size sorum bebeğinizin hareketlerini gün içinde ne kadar sıklıkla hissediyorsunuz. Mesela benim oğlum günde 3- 4 posta tekmeliyor annesini onun dışında pek kıpırdamıyor gibi geliyor bana. Sizlerinki nasıl hareketlerini net hissediyor musunuz

arkadasımın doktoru günde 12 kes hissetmen gerekir demiş... her tekmeyi saysan seninde hissettiğin fazladır...

benimimkide ortalama 3 saatte bir uyanıyor. bazen sadece dönüyor.bazen gümbür gümbür...

eğer devamlı kulağım ondaysa 20 kere falan duyuyorum ben. bazen şiddetli bazen ufak kıpırtı şeklinde... bazen de ortalama. ama dinlemiyorsam o gün yoğunsam farketmiyorum bile, enee diyorum mesela ilk kez tekmeledi bugün! sonra farkediyorum onunla ilgilenmediğim için farketmediğimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…