bugün de herkes geziyo yahuu kimseler yok.
sen diyarbakırdamıydın yoksa ben mi karıştırıyorum canım:90:
karemos öyle bir yerdeydi. hatta diyarbakırdaydı... ben yozgattayım canım anadolu görünümlü doğu etkisi yaşayan bir şehir burası
afedersin canım yaa..
evet sanırım keramoştu diyarbakırdaki..
yozgat soğuk olur konyalım bilirim aynı iklime sahiptir bizim orayla..
sen de konyada mı yaşıyorsun yoksa? benimde ailem konya da. doğumu orda yapmayı planlıyorum. konyaya göre çok soğuk burası biz geçen kış boyunca konyaya tek damla kar görmedik. bu sene de bir kez yağdı dior annem burda kar yerden kalkmadı aylarca... çok yüksek burası bence ondan.
ben istanbul da yaşıyorum, ama memleketim konya orda doğdum 13 yaşıma kadar orda yaşadım.
eneee konyalı bldum :)))) bende tekrar konyaya dönme hayelleri kuruyorum. memurluk durumuna göre. bende 13 yaşıma kadar istanbulda yaşadım. takas olmuşuz
Kızlarrr bende fena grıbe yakaladım baş ağrısı, öksürük burun tıkanıklığııı.. uff ya o kadar dıkkat edıyodum ınce gıyınmıodum hıc. yedıklerıme dıkkat edıyodum nerden cıktı sımdııı buuunane limon , ıhlamur sıcak saüt ile geçiştiriyorum ama geçicek gibi değil.. tavsiyesş olan varmıııı_? başımda çok ağrıoooo
0-12ay için olan ana kucağı hangisi iyi bilgisi olan var mı?
kraft chicco piercardin hep çin yapımı..
bi arkadaşım fonksiyonuna bak boşver markayı hepsi aynı işi yapıyo dedi. elele diye bi ürün buldum fiyatı da iyi hem de türk malı siz ne düşünüyosunuz?
Kızlarrr bende fena grıbe yakaladım baş ağrısı, öksürük burun tıkanıklığııı.. uff ya o kadar dıkkat edıyodum ınce gıyınmıodum hıc. yedıklerıme dıkkat edıyodum nerden cıktı sımdııı buuunane limon , ıhlamur sıcak saüt ile geçiştiriyorum ama geçicek gibi değil.. tavsiyesş olan varmıııı_? başımda çok ağrıoooo
Bu aynı zamanda oto koltuğu olanlardan mı bahsediyorsun 0-9 kg olanlardan?
Geçmiş olsun
geçmiş olsun canım..
antep fıstığı öksürüğe iyi geliyor bi de acı biber burnunu da açar..
bolca meyve..vee istirahat işe falan gitme yarın yat dinlen
bi kerem ben calışan bi anneyim zaten her gün dışardayım yağmur yağsada... benim derdim gezmek için dışarı cıkmak
küççük sen evdesin die herkes evde mi olcak:82:
magnezyum...suda erıtılenlerden
arkadasımın doktoru günde 12 kes hissetmen gerekir demiş... her tekmeyi saysan seninde hissettiğin fazladır...
benimimkide ortalama 3 saatte bir uyanıyor. bazen sadece dönüyor.bazen gümbür gümbür...
hergün hava atıodun bana
geeemmmm
bnmki hiç uyumuyo galiba
sen nasıl hsta olursun yanie dikkat etmiyon
cnm ya cok gecmis olsunsen bolca dinlen
vayyyy minik annemiz gelmişşşş
hoşgeldin ayşecimmm
seni görmek ne güzel topiğin neşesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?