güzel anneler merhaba ,bişey merak ediyorum ben. Öksürünce ya da hapşurunca miniklerimize bişey olurmu :26: fena üşütmüşüm ben dün gece birden hapşurdum karnım acıdı baya kasıklarıma ağrı girdi, aklıma takıldı bebeğim:26:
Haberini ben vercem malesef şeker çıkmış gemde 148
bizim bir komşu öksürerek bebeğini düşüren birinden bahsediyordu. ben çok öksürüyordum, astımdan dolayı nöbet gibi resmen sökülüyor içim öksürürken korktum komşum öyle diince... ama doktor güldü ben bunu anlattığımda... demekki bişi olmaz dedim bende.. olmuyorda çok şükür.güzel anneler merhaba ,bişey merak ediyorum ben. Öksürünce ya da hapşurunca miniklerimize bişey olurmu :26: fena üşütmüşüm ben dün gece birden hapşurdum karnım acıdı baya kasıklarıma ağrı girdi, aklıma takıldı bebeğim:26:
Haberini ben vercem malesef şeker çıkmış gemde 148
İlk testte kesin teşhis olmuyor, şüpheli durum olduğu için ikinci test yapılıyor..
Benim ilk testim daha yüksekti. İnş ikincisinde bişey çıkmaz
çok sağol canım cevabın içindeben doktora gittiğimde bebeğim hareket etmiyordu uyuyordu doktor öksür dedi sadece yerinden oynuyor dans ediyordur korkma birşey olmaz inş canım....geçmiş olsun dikkat et kendine....
Bişey olmaz canım merak etmePamuk ipliğine bağlı değil ya bu çoçuklar
Geçmiş olsun
bizim bir komşu öksürerek bebeğini düşüren birinden bahsediyordu. ben çok öksürüyordum, astımdan dolayı nöbet gibi resmen sökülüyor içim öksürürken korktum komşum öyle diince... ama doktor güldü ben bunu anlattığımda... demekki bişi olmaz dedim bende.. olmuyorda çok şükür.
gem şeker sevmiyordu değil mi ya* tatlı sevmiyordu... annecim ben de tatlı yemem hem de hiç!
dıdım ya mothercare de ındırım var hem ben kullanıom sevdımaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
göğüslerimin uçları soyuk soyuk olmuşşş
ben ilaç kullanmak istemiyodum
istemedim ya böle görünce ne sürcez ne alcaz nerden alcaz bana yardım edin
masallaah kuzuna ..hıc dusunme kesınlıkle sezeryana ok de benceherkese iyi haftalar
c.tesi günü doktora gittik. kızımız kocaman olmuş. kıpır kıpırdı doktor teyzesinin doğru dürüst ölçüm yapmasına izin vermedi. cinsiyetini tekrar sorduk. % 100 kız dedi.
herşeyi gayet iyidi,ölçümler çok güzel dedi,kilomuz da 469 gr olmuş maşallah kuzuma
hafta 1 balık yediğim için balık yağı şurubu verdi. 2 mayısta renkli dopler,hemogram ve şeker yüklemesi için hastaneye, 7 mayısta ta rutin kontrol için muayenesine gidicez.
doğum şeklinden konuştuk. ne kadar normal istesemde büyük ihtimal sezeryan olursun. kıymetli bebek olduğu için normal doğum riskini göze alamayız dedi ama yine belli olmaz dedi.hakkımda hayırlı olan artık.
bu arada bende bu ay kiloda rekor kırmışım 2,5 birden almışım toplamda 5,5 kg almış oldum. dikkat etmem lazım
Gem gelmiş mrb dememişşş
okudum bıtttıııııııııııııGeçmişi okuyordur anca
sorun yok bende de oluo normalmısgüzel anneler merhaba ,bişey merak ediyorum ben. Öksürünce ya da hapşurunca miniklerimize bişey olurmu :26: fena üşütmüşüm ben dün gece birden hapşurdum karnım acıdı baya kasıklarıma ağrı girdi, aklıma takıldı bebeğim:26:
agzında bakla durmazHaberini ben vercem malesef şeker çıkmış gemde 148
dusun ıste bunye alısık degıl yanı hıc sevmem ama bole oldu kısmet bakalım rejıme baslıorusbizim bir komşu öksürerek bebeğini düşüren birinden bahsediyordu. ben çok öksürüyordum, astımdan dolayı nöbet gibi resmen sökülüyor içim öksürürken korktum komşum öyle diince... ama doktor güldü ben bunu anlattığımda... demekki bişi olmaz dedim bende.. olmuyorda çok şükür.
gem şeker sevmiyordu değil mi ya* tatlı sevmiyordu... annecim ben de tatlı yemem hem de hiç!
bizim bir komşu öksürerek bebeğini düşüren birinden bahsediyordu. ben çok öksürüyordum, astımdan dolayı nöbet gibi resmen sökülüyor içim öksürürken korktum komşum öyle diince... ama doktor güldü ben bunu anlattığımda... demekki bişi olmaz dedim bende.. olmuyorda çok şükür.
1 hafta dıyet sonra 100luuk yapcas dıdı..ekmek yıorum coooooooooooookkkkkk onu kesmem lasım :85:İlk testte kesin teşhis olmuyor, şüpheli durum olduğu için ikinci test yapılıyor..
Benim ilk testim daha yüksekti. İnş ikincisinde bişey çıkmaz
dıdım ya mothercare de ındırım var hem ben kullanıom sevdım
masallaah kuzuna ..hıc dusunme kesınlıkle sezeryana ok de bence
okudum bıtttııııııııııııı
sorun yok bende de oluo normalmıs
agzında bakla durmaz
dusun ıste bunye alısık degıl yanı hıc sevmem ama bole oldu kısmet bakalım rejıme baslıorus
evt canım bende öyle düşündüm. amin...bişey olsa drun uyarırdı mutlaka, bişey olmuyormuş demek, çok sağol canım Rabbim bütün melekleri korusun inşallahh
dıdım ya mothercare de ındırım var hem ben kullanıom sevdım
masallaah kuzuna ..hıc dusunme kesınlıkle sezeryana ok de bence
okudum bıtttııııııııııııı
sorun yok bende de oluo normalmıs
agzında bakla durmaz
dusun ıste bunye alısık degıl yanı hıc sevmem ama bole oldu kısmet bakalım rejıme baslıorus
gemcin inş 2.sinde birşey çıkmaz dikkat et no tatlı....
1 hafta dıyet sonra 100luuk yapcas dıdı..ekmek yıorum coooooooooooookkkkkk onu kesmem lasım :85:
Konu yemek olunca acıktım yineMutfağa gidip gelmekten yoruluyorum yahu
yıceeeeeem yarın baslarım dıyetegemcin inş 2.sinde birşey çıkmaz dikkat et no tatlı....
sanırım ..benım babamda var belkı ondandır :44:evt canım bende öyle düşündüm. amin...
demekki bunun tatlı yemekle alakası yok ya...
no tatlı didin ya çok geçmeden indirir o tatlıyı benden çüçüko ya :86::86::86:
Kepekli ve sadece kafaltı da ye..
Gönül de bugün yaptırcaktı şeker testi noldu acepa :26:
bahsetmeyelim dimi yemekten evde olan var olmayan var pufff.....
bahsetmeyelim dimi yemekten evde olan var olmayan var pufff.....
Hadi hadi kimbilir senin çekmecende de ne hazineler vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?