en son laf edecek kişi sensın cıcım dr un her dedıgını yapıosun yaaaaaaa
ay bende sefmesdım hamılelıkle beraber basladım yemeye ama delı gıbı yemessem doymuyorumHakkaten demesi kolay benim için, ben ekmek sevmem, zorla yiyorum
hanımlar ben çıkıyorum... yarın sabah yolcuyum. erkenden... eşimi yalnız bırakacağım için ona yemek hazırlamam lazım. kendinize ve bebeklerinize iyi bakın. döndüğümde beni unutmuş olmayın. orda çok fazla nete giremem çünkü... hoşçakalın.
siz survivor ı hakkaten kurmuşsunuz evin içinde hahahahha
hanımlar ben çıkıyorum... yarın sabah yolcuyum. erkenden... eşimi yalnız bırakacağım için ona yemek hazırlamam lazım. kendinize ve bebeklerinize iyi bakın. döndüğümde beni unutmuş olmayın. orda çok fazla nete giremem çünkü... hoşçakalın.
Ben bi sabah kahvaltısı yapıyom, sonra akşam bidaaa babayla yiyos, bebem acıkıyo mudur acep :44:
öğle yemeğimizi güzelcene yedik ama.....2 tabak pufffff
Ben bi sabah kahvaltısı yapıyom, sonra akşam bidaaa babayla yiyos, bebem acıkıyo mudur acep :44:
en son laf edecek kişi sensın cıcım dr un her dedıgını yapıosun yaaaaaaa
ay bende sefmesdım hamılelıkle beraber basladım yemeye ama delı gıbı yemessem doymuyorum
saglıcakla gıt geell dıkkat et kendıne veee orda bı dr a gıt su astım ıcın ....:80:
2 tabakcıkmıııııbnm dişimin kovuğuna yetmez
neyyy ben sabah ekmek arası yapıyorum kocaman üstüne çiko...öğle 2 tabak yemek üstüne çiko....eve gidince az bi ekmek arası daha...sonra koca geliyor 9,30 da birde onla ohhh misss benim ki tosuncuk oldu valla grmını çok merak ediyorum....ve sen bebeni aç bırakıyorsun bi benim yediklerime bak süt iç bol bol.......
anca sığdırıyorum ne yapim.....obur seni....
Ben bi mutfağa giriyim bakim...
bak bak gordunmu yemıo ıste yukardakı msj buna ısaretYiyordur canım, yoksa karnındaki nasıl öyle tombalak olcak
buda bı bakıs acısıhihiihi her dediğini yaparsam şımarır die yapmıom
neyyy ben sabah ekmek arası yapıyorum kocaman üstüne çiko...öğle 2 tabak yemek üstüne çiko....eve gidince az bi ekmek arası daha...sonra koca geliyor 9,30 da birde onla ohhh misss benim ki tosuncuk oldu valla grmını çok merak ediyorum....ve sen bebeni aç bırakıyorsun bi benim yediklerime bak süt iç bol bol.......
bn 2 gndür süt içmiyom çok gaz yaoıyo zort zort :93::93:
ıc ıc nolcak yalnızsın butun gun zortla dur
kaynanan gelıcekmı :26:
Yiyordur canım, yoksa karnındaki nasıl öyle tombalak olcak
anca sığdırıyorum ne yapim.....obur seni....
Canım ben çok memnunum.. Göbeğe baskı yapmıyor kesinlikle.. Esnek bir ürün.. Zaten cırt cırtlı istediğin sıkılıkta ayarlıyorsun. Bir de doğum sonrası o sıcakta korse giyilmez diye de bu ürünü seçtim.. Gayet kullanışlı olacak bence..
Kahvaltıdan sonra akşama kadar acıkmıyorum ki
gülçin bencede zort zort gitsinsen iç sütünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?