canım şeker ve şişliğin alakası varmı???
tuzu azalt... suyu arttır... ayaklarını dik öncelikle ama;
yoksa seni bide ben korkutayım: gebelik zehirlenmesi belirtilerinden biride ödem.
tansiyonun nasıl??? albümin seviyen nedir???
arkadasım 3 hfta önce doğum yaptı. 34.haftada. gebelik zehirlenmesinden. oda beni uyarıp duruyorda...
son gunler cok zor oluyo vedalasmak falan allahtan kocama kavusma hayalı varda fazla uzulmuyom
slm kızlar nasılsınız biz doktorlara gittik geldik gebelik şekerimiz çıktı yaaaaa offff yaaa
diyet yapacakmışız şekerli unlu yağlı hamurişi yemeyecekmişiz bakalım 10 gün sonra tekrar gideceğiz kontrole şimdi diyetteyiz.
sizler neler yapıyorsunuz herşey yolundadır inş. bakıcam geçmişe şimdi
slm kızlar nasılsınız biz doktorlara gittik geldik gebelik şekerimiz çıktı yaaaaa offff yaaa
diyet yapacakmışız şekerli unlu yağlı hamurişi yemeyecekmişiz bakalım 10 gün sonra tekrar gideceğiz kontrole şimdi diyetteyiz.
sizler neler yapıyorsunuz herşey yolundadır inş. bakıcam geçmişe şimdi
yollarım canım ayıp ettın..yok ac kalmıosun yıne ara ogunler fılan var ama emınımkı kesmıcek benı ben ekmeksız doymaz oldum zaten :84:
Dikkat edin yaa, geçmiş olsun..
Gemcim sen biliosundur babandan zaten, az az sık sık yiyeceksiniz, tatlı yemiceksiniz, yağlı yemek, hamur işi uzak duracaksınız, eti ızgara şeklinde tüketeceksiniz vs..
Dikkat edin yaa, geçmiş olsun..
Gemcim sen biliosundur babandan zaten, az az sık sık yiyeceksiniz, tatlı yemiceksiniz, yağlı yemek, hamur işi uzak duracaksınız, eti ızgara şeklinde tüketeceksiniz vs..
bizim sülalaede şeker hastası bile yok biliyormusunuz neyse geldi başa bir kere kızlar ben yatıyorum yarın iş var malum iyi geceler
canım bılıyorum da ya normaldede dıkkat ederım zaten ama hamılelıkte dur demek cok zor oluyo ..yapcak bısı yok gercı ne derlerse o..belkı 100luk ıyı cıkar dıye beklıcem
benim de oğlum geliyoo 28 ağustos ta :):):) 2010 kasım da hamile kaldım,inşallahhh sağlıkla kucağımıza alalımm bebişlerii
benim de oğlum geliyoo 28 ağustos ta :):):) 2010 kasım da hamile kaldım,inşallahhh sağlıkla kucağımıza alalımm bebişlerii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?