-----2010 KASIM hamişleri----

Hiç spor yapmıyorum başka Yürüyüşe çıkmaya, yüzmeye gitmeye üşeniyorum..
Böyle giderse normal doğuramam, o sebeple epey ihtiyacım var
bana yasak bısıklet ozellıkle sormustum yurume bandıda yasak..Dr un ne derse ona gore ama bısıkletı kullaanana kadar yuru der bence :86:

peki o zaman emniyet kemerini tak :82:
kemer maalesef sadece bazen takıyom karnmı sıkıyo yaa oğlum sıkılıyoo

ben de ondan aldım çok güzel kızlar

arkadaşlar boncok fileyi bulamayanlar için
istanbul bahçelievlerde kadir has çocuk dünyasında sevi bebe mağazasında var ben ordan aldımm bilginize...

Hiç spor yapmıyorum başka Yürüyüşe çıkmaya, yüzmeye gitmeye üşeniyorum..
Böyle giderse normal doğuramam, o sebeple epey ihtiyacım var

hahha bende hiçbişi yapmıyorum ama normal doğurcam işte v

bana yasak bısıklet ozellıkle sormustum yurume bandıda yasak..Dr un ne derse ona gore ama bısıkletı kullaanana kadar yuru der bence :86:

ee saten daha da mantıklı

saate bakın

ve ben burdayım

ahh eski günlerim ahh gençliğimmmmmm

yeniden 15 yaşında olmak istiyorum :95:

oo hrkeste de bi uyku merakı bugün

bri olsaydı da şurda 10-15 saat başınız şişirseydim pufffff :84:

günaydın

aslında günaydın die uyanan insanlar söler demi uyuyamadım .. güzel başlamasa da güzel bitsin bugün inş

Off Poff Puff siz olmayınca ne sıkıcı bi hayat oluyo yafs

çok alıştım bn size ... şimdi hepinizin Allah'ın izniyle benden önce doğurcaksınızzz ... bebelerinizle ilgilenirken bana bakamıcaksınız ben o zaman netcem

depresif oldum hahahah gerçek diyorum kafayı sıyırdım zaten akıllı değildim de

sen naptın ne didi dün doktur ?

canım ya ole deme bişeyi 40 kez deren olurmus hemmmm hiçte ole degılsın formun böceği cadısı neşe kaynağısın.. bebiş 26 cm 657 gr olmus. tek tek organlarına baktı hersey yolunda dedı suyumda yerındeymıs çok sukur bı sorun yok yanı canım.Bi güzelde esnedi yewrummmm cok tatlıydı teyzelerı bı gorsenız. ayrıca doktorum tetenozu, şeker testini istedi ayrıca bırde ıdrar tesrtı ıstedı bı bakalım dedı. Dün doktordan cıkınca bırazcıkta bısıler aldım dayanamadım resımlerı eklerım bırazdan.

şeker testı yaptıranlar ne kadara yaptırdı acaba_? dewlet yapılıyormu bu test peki_?
bide bu tetenoz ıcın saglık ocagına mı gıdıcem _?
dun bıde dogum fıyatlarını sordum normal veya sezeryan 480 tl mıs. ama ben normal epıdural ıstedım + 300 daha eklenıyormus 780 tl ye gelıyor yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…