Kızlar bizimde mesaimiz bittiii gidiyoruz... Kendinize de bebişlerinize de cici davranınnn.. İyi keyifli akşamlarr...
napımm nazım bi sze geçiyoo
yasak kelımelerı kullandın ama ben rejımdeyım :84:
Kızlaaarrrr
Eliptik bisiklet kullanmak zararlı mıdır :26:
bi dk yaaaa :84: senin ihtiyacın yok ki
bana yasak bısıklet ozellıkle sormustum yurume bandıda yasak..Dr un ne derse ona gore ama bısıkletı kullaanana kadar yuru der bence :86:Hiç spor yapmıyorum başkaYürüyüşe çıkmaya, yüzmeye gitmeye üşeniyorum..
Böyle giderse normal doğuramam, o sebeple epey ihtiyacım var
bana yasak bısıklet ozellıkle sormustum yurume bandıda yasak..Dr un ne derse ona gore ama bısıkletı kullaanana kadar yuru der bence :86:
kemer maalesef sadece bazen takıyom karnmı sıkıyo yaa oğlum sıkılıyoopeki o zaman emniyet kemerini tak :82:
Günaydıınn
Gülçin, sana ve hemşireye geçmiş olsunKadın tayin isterse şaşmam
Selina, güzel haberlerle gel inş.
Keramos, bana hala gelmedi o kitap :44:
Bu sabah eşimle bir işimiz vardı dışarda, onu halettik ordan e-bebek mağazasına gittik sabahın köründe
Gem'in geçen linkini verdiği küvet filesinden de aldım. Minder şeklinde olandan. Henüz almadıysanız tavsiye ederim, güzel birşeye benziyor (filenin içinde boncuk silikon elyaf mı diyorlar ne ondan var yumuşacık bebişlerimizin popişini rahat tutacak türden)ve eminim düz bez gibi olanlardan çok çok kullanışlı..
Hiç spor yapmıyorum başkaYürüyüşe çıkmaya, yüzmeye gitmeye üşeniyorum..
Böyle giderse normal doğuramam, o sebeple epey ihtiyacım var
bana yasak bısıklet ozellıkle sormustum yurume bandıda yasak..Dr un ne derse ona gore ama bısıkletı kullaanana kadar yuru der bence :86:
kemer maalesef sadece bazen takıyom karnmı sıkıyo yaa oğlum sıkılıyoo
ben de ondan aldım çok güzel kızlar
günaydın
aslında günaydın die uyanan insanlar söler demiuyuyamadım .. güzel başlamasa da güzel bitsin bugün inş
gülçincim gunaydınnn sen nıye uyuyamadın bakaayıomm agrın falan mı war canım yaaa
depresif oldum hahahahgerçek diyorum kafayı sıyırdım zaten akıllı değildim de
sen naptın ne didi dün doktur ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?