canım ya ole deme bişeyi 40 kez deren olurmus hemmmmhiçte ole degılsın formun böceği cadısı neşe kaynağısın.. bebiş 26 cm 657 gr olmus. tek tek organlarına baktı hersey yolunda dedı suyumda yerındeymıs çok sukur bı sorun yok yanı canım.Bi güzelde esnedi yewrummmm cok tatlıydı teyzelerı bı gorsenız. ayrıca doktorum tetenozu, şeker testini istedi ayrıca bırde ıdrar tesrtı ıstedı bı bakalım dedı. Dün doktordan cıkınca bırazcıkta bısıler aldım dayanamadım resımlerı eklerım bırazdan.
şeker testı yaptıranlar ne kadara yaptırdı acaba_? dewlet yapılıyormu bu test peki_?
bide bu tetenoz ıcın saglık ocagına mı gıdıcem _?
dun bıde dogum fıyatlarını sordum normal veya sezeryan 480 tl mıs. ama ben normal epıdural ıstedım + 300 daha eklenıyormus 780 tl ye gelıyor yanı
Kızlar günaydın,
Ayşecim hayırdır canım gece yatmamışsın sanki bişeyin yok dimii..,
Selinaycım ikinizinde iyi olmasına çok sevindim maşallah size..
Bizde bu cumartesi 3 lü test için gideceğiz bakalım oğluşumuz nasılmışşş :Sizler yaptırmışmıydınız kızlar 3 lü testii nasıl olduğunu merak ediyorum..
Kızlar günaydın,
Ayşecim hayırdır canım gece yatmamışsın sanki bişeyin yok dimii..,
Selinaycım ikinizinde iyi olmasına çok sevindim maşallah size..
Bizde bu cumartesi 3 lü test için gideceğiz bakalım oğluşumuz nasılmışşş :Sizler yaptırmışmıydınız kızlar 3 lü testii nasıl olduğunu merak ediyorum..
canım benım 2li testın sonucu baya ıyı cıktı dıye 3.lüyü yaptırmamıstım. ama 2li kötü çıksaydı yaptırırdım.
EE benim doktor ikilinin iyi çıktığını söylemişti.. ozman 3 lüyü nie istediki.. Bak şimdi içime kurt düştü...
EE benim doktor ikilinin iyi çıktığını söylemişti.. ozman 3 lüyü nie istediki.. Bak şimdi içime kurt düştü...
ben bu testleri hiç sevmiyommm
canımı burnuma getirmişlerdi
düşmesin içine kurt benimkide iyi çıktı ama doktor yapalım dedi nolcak ben iyi düşündüm hep iyi çıktı sende öyle yap..............
selinacım maşallah yavrucuna.........allahım hep iyi haberlerle karışılaştırsın inş....
birde devlet hastanesinde şeker yüklemesi yapıyorlar........bedavadan............:)
geldim gülçin ama benimde senden bi farkım yok bugün canım sıkkın.....öteye gel....
koştummm:44::44::44::44::44::44:
bendee sewmıom yaaaaaaaaaa. sankı onceden tesmı warmıs bu kadar
kızım sana gezmek bile yasak ne koşuyorsun deli.........
SELİNA BEBİŞİNE MAŞALLAH
NEVİN AYŞE NE OLDU NİYE CANINIZ SIKKIN
OZaman ben c.tesi günü gidip yaptiriyim hem oğluşumu görmüş olurumm.. Ne yapim bana bir zararı yok sunuçta ... hadi bakalım hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?