-----2010 KASIM hamişleri----

ohhhhh ne güzel haberlerrrr

tetanos ilk mi ?

doğum fiyatı çok iyimiş benceee

fiyatta bn yaptırmadım ama bi kaç arkadaş 50 lik yüklemenin 40-50 falan olduğunu sölemişti

Gem de evde kendi yapmıştı

Kızlar günaydın,

Ayşecim hayırdır canım gece yatmamışsın sanki bişeyin yok dimii..,

Selinaycım ikinizinde iyi olmasına çok sevindim maşallah size..

Bizde bu cumartesi 3 lü test için gideceğiz bakalım oğluşumuz nasılmışşş :Sizler yaptırmışmıydınız kızlar 3 lü testii nasıl olduğunu merak ediyorum..

aman yok ben işte :82:

3 ' lü test ben yaptırdım 2'li kötü çıktı die erken yapmışlardı bana ... İkili gibi kan alıolar sonucu bekliosun geliyo sonnuç ne gelirse gelsin hiç kafana takmıosun çünkü tutmuyo

canım benım 2li testın sonucu baya ıyı cıktı dıye 3.lüyü yaptırmamıstım. ama 2li kötü çıksaydı yaptırırdım.

EE benim doktor ikilinin iyi çıktığını söylemişti.. ozman 3 lüyü nie istediki.. Bak şimdi içime kurt düştü...

canım benımkıde tavsıye ettı ama yaptırmak zorunda degılsınız kımse zorunlu degıl dedı. bide olasılık oldugu ıcın sonucları sonucta anne kanında alınıp bebekte olma ıhtımalını hesaplıyolar. ben pekde ınanmıyorum. ilkini yınee onlem ıcın yaptırmıstım. 3lü yu yaptırmadım doktorum tabıkı sız bılırsınız dedı. 2 linde ıyı cıkmıstı dedı zaten ama bız sadece tavsıye ederız bu ay bu test yapılır dıe uyarırız dedı

EE benim doktor ikilinin iyi çıktığını söylemişti.. ozman 3 lüyü nie istediki.. Bak şimdi içime kurt düştü...

düşmesin içine kurt benimkide iyi çıktı ama doktor yapalım dedi nolcak ben iyi düşündüm hep iyi çıktı sende öyle yap..............

selinacım maşallah yavrucuna......... allahım hep iyi haberlerle karışılaştırsın inş....

birde devlet hastanesinde şeker yüklemesi yapıyorlar........bedavadan............:)

geldim gülçin ama benimde senden bi farkım yok bugün canım sıkkın.....öteye gel....

Son düzenleme:

koştummm:44::44::44::44::44::44:

OZaman ben c.tesi günü gidip yaptiriyim hem oğluşumu görmüş olurumm.. Ne yapim bana bir zararı yok sunuçta ... hadi bakalım hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…