-----2010 KASIM hamişleri----

herkese günaydınnnnn,

ayşecim, sabahlamışsın canım, forumun fahri nöbetçisi

selinacım,maşallah size Allah hep iyi haberler almayı nasip etsin.

Gösteriyorlarmış ayşecim,doktorumla konuştum tüm iç organlarına, parmaklarına falan bakıcaz dedi, herhengi bir eksilkliği varmı yokmu detaylı kontrol yapılacakmış..

Ben yanlış mı anladım acaba ki :18::18: olabilirrr ama doktor 3 lü dedi sankiii hay allahhhh.

ilknuröz, 3 lü test için kan vermeden önce doktor ultrasonda bebeği iyice inceliyor,ense kalınlığına,bacak boyu ölçümüne, organlarına vs. bakıyor. ayrıntılı ultrason gibi oluyor. sonra kan veriyorsun. Güzel haberler olsun inşallah

Son düzenleme:

hım hım bnmki erken yapılmıştı ya belki ondan bakılmamıştır :44:

merhabalar.sizlere bişi sormak istiyorum.dün kan testi sonuçlarımı aldım.
son adet tarihim 10 mart 2011.sonucum 702 çıktı.hamile olduğumu söyledi tahlili yapan beyefendi.2-3 hafta arası hamilesiniz dedi.değerim normalmi??ve ne zman doktora gitmeliyim.çok heyecanlıyım ve ilk hamileliğim.cvplarsanız sevinirim.

tebriklerr öncelikle

sona det tarihine göre tam 5 haftalık gebesiniz

bence hemen doktora gidin

hayırlı olsun bu sonuca ve son ader tarihine göre 2-3 den daha fazlasın bence doktora görün en sağlıklı bilgiyi o verir sana.......

günaydın kızlar
dün çok kötü bi gece geçirdim
aniden sancılandım apar topar hastaneye gittik
hemen tahliller usg
nst ye bağladılar
bide üstüne bi kadın sancısı var doğurcak yanımda yatıo bağırıyo
öldüm korkudan
oğlum çok korkuttu beni neyseki idrar yolu enfeksiyonuymuş...
Allah yardımcımız olsun

ay ne güsel büyüsünler büyüsünler de arkadaş olsunlar bize

bn çok merak ediyorum kime benzediğini

geçer geçerrr bunlarda geçerr

doktorunun ultrason cihazı 4 boyutlu renkli mi eğer öyleyse az çok belli oluyor kime benzediği. benim doktorumun renkli değil ama biz renkli merak ettiğimiz için 4. ayda başka bir yere gitmiştik orda verdikleri resimde bana benziyordu

çokkk geçmiş olsun gülperisi ...bununla geçmiş olsun inşşş

canım çok geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusun. bir an önce iyileşirsin inşallah canım

yüzünü çok göstermedi bnm evlat pek küskündü gittiğimizde bana srekli gittiğim doktorun ki renkli değil ama:84:

geçmiş olsun canım neyse ki birşey yokmuş bende de olmuştu öyle sancı ama hiçbir şey çıkmamıştı.....
ayyy ne saçma doğuracak olan bir bayanın yanına seni koymaları kıyametleri koparırdım herhalde ben.........

ben anında erken doğum yapardım mazallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…