-----2010 KASIM hamişleri----

bız dogurunca sende dogurcam dıye tutturucaksın emınım
masallah bebegine buyumussss hep guzel haberlerle gel ınsalaah..sekerı ben evde yaptım...asıyıda saglık ocagında yaptırıcaksan mutlaka sor DIFTERI tetanoz olmasın
dogum paranıza cok ozendım ne gusel
kabus gıbı okurken cıldırdım neysekı coook muhım bısey degıl...coook su ıc..ılac verdılermı ??
hiç sormadım gülçin ama devletin tahlilleri daha güvenilirmiş
gülperisi çok geçmiş olsun
ben devletın hıcbıseyıne guvenmıyorum
bu arada oğlum 1140 gr olmuş
boyuda 33 cm

amanın kocaman adam olmus bu annesı yaaaaa 41 kere masallah ..bızde gorelım bu gunlerı ınsallaah

turkuaz ve ayse
sızın odunlarda bısekılde gorusuyor bence aynı gunumu buldular cıldırtmak ıcın :111:

bende de 2 li iyi çıkmıştı 3 lüyü yine istedi özel hst ya para amaçlı

selina ben şekeri devlette bedavaya yapacam inş

bende beleşe yaptırırm ya ne gerek war sımdı para wereyımona ne kadar alıyokı ozel acaba 100 den asagı yapmazlar yıen sanırım bide benim tetenoz vurdurmam gerekıomus. ya ben 2008 de tetnoz asısı wurulumsutum bu aşı 5 yıllık degılmı yoksa 2 yıllıkmıydııııı:44: bıde herhangı bı saglık ocagından ıgneyı vurdurabılırımıyım. ayrıca doktorum ıdrar testıde ıstedııııııııı üfff ne kadar cok sey ıstıolarr bıktım testlerden

herkese tunaydınnnnn bolbol tekmeler yıyın ınsallah bugun

bız bugun radyologumuza gıdıcez 23. haftada kalp bılmmem nesıne bakıcam demıstı dun de aradı gelınde bı gusel foto cekelım dedı ınsallah yuzunu gosterır benım sıpaaa

Günaydııınn

Gülçin, ne depresyonu bu allasen :26:
Selinacım, çok güzel haberler, gözün aydın
gulperisi, geçmiş olsun :44: oğluşunun boyuna kilosuna da maşallah kocaman olmuş
togicim, güzel haberlerle gel inş

Gülçincim odun depresyonu sanırım
Nevin ve Gülçin
Üzmeyin kendinizi de bebişlerinizi de

Güzel haberlerle gel canım.
23. haftada kalp oluşumunu tamamlıyormuş ya ona bakacak dimek ki
Resmisini de ekle gelince, bakalım kime benziyor Şevketcik

Güzel haberlerle gel canım.
23. haftada kalp oluşumunu tamamlıyormuş ya ona bakacak dimek ki
Resmisini de ekle gelince, bakalım kime benziyor Şevketcik

16.haftadan berı kalbe bakıo anlamadım gıttı neyse bı sorun yok Allah ıma bın sukur

ayyy gusel poz verır ınsallah da eklerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…