bız dogurunca sende dogurcam dıye tutturucaksın emınımOff Poff Puff siz olmayınca ne sıkıcı bi hayat oluyo yafs
çok alıştım bn size ... şimdi hepinizin Allah'ın izniyle benden önce doğurcaksınızzz ... bebelerinizle ilgilenirken bana bakamıcaksınızben o zaman netcem
canım ya ole deme bişeyi 40 kez deren olurmus hemmmmhiçte ole degılsın formun böceği cadısı neşe kaynağısın.. bebiş 26 cm 657 gr olmus. tek tek organlarına baktı hersey yolunda dedı suyumda yerındeymıs çok sukur bı sorun yok yanı canım.Bi güzelde esnedi yewrummmm cok tatlıydı teyzelerı bı gorsenız. ayrıca doktorum tetenozu, şeker testini istedi ayrıca bırde ıdrar tesrtı ıstedı bı bakalım dedı. Dün doktordan cıkınca bırazcıkta bısıler aldım dayanamadım resımlerı eklerım bırazdan.
şeker testı yaptıranlar ne kadara yaptırdı acaba_? dewlet yapılıyormu bu test peki_?
bide bu tetenoz ıcın saglık ocagına mı gıdıcem _?
dun bıde dogum fıyatlarını sordum normal veya sezeryan 480 tl mıs. ama ben normal epıdural ıstedım + 300 daha eklenıyormus 780 tl ye gelıyor yanı
kabus gıbı okurken cıldırdım neysekı coook muhım bısey degıl...coook su ıc..ılac verdılermı ??günaydın kızlar
dün çok kötü bi gece geçirdim
aniden sancılandım apar topar hastaneye gittik
hemen tahliller usg
nst ye bağladılar
bide üstüne bi kadın sancısı var doğurcak yanımda yatıo bağırıyo
öldüm korkudan
oğlum çok korkuttu beni neyseki idrar yolu enfeksiyonuymuş...
Allah yardımcımız olsun
ben devletın hıcbıseyıne guvenmıyorumhiç sormadım gülçin ama devletin tahlilleri daha güvenilirmiş
gülperisi çok geçmiş olsun
bu arada oğlum 1140 gr olmuş
boyuda 33 cm
bende de 2 li iyi çıkmıştı 3 lüyü yine istedi özel hst ya para amaçlı
selina ben şekeri devlette bedavaya yapacam inş
herkese tunaydınnnnn bolbol tekmeler yıyın ınsallah bugun
bız bugun radyologumuza gıdıcez 23. haftada kalp bılmmem nesıne bakıcam demıstı dun de aradı gelınde bı gusel foto cekelım dedı ınsallah yuzunu gosterır benım sıpaaa
dün gece benim odun da beni üzdü ev kirliymiş gündüz çalışıyorum gece uyku sorunu bel ağrısıı
Ağladım çoocuk musun diyo
boşverelim
Güzel haberlerle gel canım.
23. haftada kalp oluşumunu tamamlıyormuş ya ona bakacak dimek ki
Resmisini de ekle gelince, bakalım kime benziyor Şevketcik
bu arada oğlum 1140 gr olmuş
boyuda 33 cm
Eki Görüntüle 176910 Eki Görüntüle 176911 Eki Görüntüle 176912
bunlarda oğlusumun yeni cicileriiiiiiiiiiiiiiiiiiiteyzeleriiiiii
canım çokk güzeller nazar boncuklu çoraplar ayrı güzel iyi günlerde olsun
Eki Görüntüle 176910 Eki Görüntüle 176911 Eki Görüntüle 176912
bunlarda oğlusumun yeni cicileriiiiiiiiiiiiiiiiiiiteyzeleriiiiii
Oyy oy maviş maviş herşey, güle güle güzel günlerde kullanın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?