- 4 Ocak 2011
- 402
- 22
- 298
- 46
bende de 2 li iyi çıkmıştı 3 lüyü yine istedi özel hst ya para amaçlı
selina ben şekeri devlette bedavaya yapacam inş
hiç sormadım gülçin ama devletin tahlilleri daha güvenilirmiş
gülperisi çok geçmiş olsun
canım hayırlı olsun çok sevindim sanrım 4 hf falansınmerhabalar.sizlere bişi sormak istiyorum.dün kan testi sonuçlarımı aldım.
son adet tarihim 10 mart 2011.sonucum 702 çıktı.hamile olduğumu söyledi tahlili yapan beyefendi.2-3 hafta arası hamilesiniz dedi.değerim normalmi??ve ne zman doktora gitmeliyim.çok heyecanlıyım ve ilk hamileliğim.cvplarsanız sevinirim.
gidip oralarda saatlerce bekleyemem ki benevde uzakkkk
anladım canım hayırlısı inş hastanemizin tahlilleri güvenilirdir bende hep orda yaptım zaten şekeri devlette yapacağım
gölbaşı devlet hastanesi bana da akrapl uzakama olsun
adı ne gülçin hastanenn
nevin konuşmuyo bizle :44: neden
patron yok işler çok zeynepcim yoğunum bide canımda benim oduna sıkkın biraz öyle işte....
yüzünü çok göstermedi bnm evlat pek küskündü gittiğimizde banasrekli gittiğim doktorun ki renkli değil ama:84:
cnm 1 seferliğine renkli cihazı olan bir merkeze gidebilirsin istersen
canım ya ole deme bişeyi 40 kez deren olurmus hemmmmhiçte ole degılsın formun böceği cadısı neşe kaynağısın.. bebiş 26 cm 657 gr olmus. tek tek organlarına baktı hersey yolunda dedı suyumda yerındeymıs çok sukur bı sorun yok yanı canım.Bi güzelde esnedi yewrummmm cok tatlıydı teyzelerı bı gorsenız. ayrıca doktorum tetenozu, şeker testini istedi ayrıca bırde ıdrar tesrtı ıstedı bı bakalım dedı. Dün doktordan cıkınca bırazcıkta bısıler aldım dayanamadım resımlerı eklerım bırazdan.
şeker testı yaptıranlar ne kadara yaptırdı acaba_? dewlet yapılıyormu bu test peki_?
bide bu tetenoz ıcın saglık ocagına mı gıdıcem _?
dun bıde dogum fıyatlarını sordum normal veya sezeryan 480 tl mıs. ama ben normal epıdural ıstedım + 300 daha eklenıyormus 780 tl ye gelıyor yanı
herkese günaydınnnnn
ayşecim uyumadın mı ayolll
forumu sen kapatıp sen çmışsın
bebiş kızacak valla uyku önemli bak bize 10 kadar uyuyos oğlumla
gülperisi geçmiş olsun bol su iç canımm gebelerde olur idrar yolu enf. korkma..
selina çok sevindim gözünn aydın maşallah bebeğine..
şeker yüklemeyi her hast. yapar canımm
tetanos için sağlık ocağına gidin ama dikkat edin difteri olmayını yaptırın
3lü testi soran arkadaşlar o artık yerini 4 lüye bıraktı ben ce 2li ve 4 lü yeterrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?