-----2010 KASIM hamişleri----

maşallahhh...
senin kilona da bebene de
yattığı yerde pek rahat gözüküyor...

yaw sana bakınca ben mi çok kilo adım... 7 kilocuk.
aldıklarım bebeme gitmiyormu? benim 668 gr dı senin haftanda

Saol canım...

Bence çok değil....

1-2 kilo alımı aylık, normalmiş...

Gramıda aralığa uygun, meraklanma gayet iyi

turkuaz ve ayse
sızın odunlarda bısekılde gorusuyor bence aynı gunumu buldular cıldırtmak ıcın :111:

yok bizimki hergün aynıda bugün nevininkide coştu

hadi bklaım yeni resmi bekliyom

evet evet odun depresyonuydu ama kadının fendi odunu yendii

anaaa pek güsel maşallah

gem bi yerlede bana biz doğurunca doğurursun demişsin doğururum tabi kusurmu kalıyım

Hoşgeldin gnl84 bende dün itibariyle 7,5 kg. almış bulunmaktayımmmmmm doktoro sordum dün cokmu almısım dıye yok dedı gayet normal. cok olsaydı ben kızarım zaten dedi

kabus gıbı okurken cıldırdım neysekı coook muhım bısey degıl...coook su ıc..ılac verdıler mi

amanın kocaman adam olmus bu annesı yaaaaa 41 kere masallah ..bızde gorelım bu gunlerı ınsallaah[/QUOTE]

ilaç verdiler cnm 1 hap 1 toz ilaç bide fitil...fitili sormayın gitsin çok fena

Gem çok datlu poz vermiş şevket....

Ayşegulcin canım neden bu kadar kafana takıyorsun... Şu an senin için öncelik bebeğin... lütfen sadece ona odaklan... diğer topiklerde görüyorum, sinir sıkıntı stresden kadınların sütü gidiyormuş, Allah korusun

Varsın eşinde sende yana olmasın, sen kendini bildiğin sürece ve kendinden ödün vermediğin sürece... etkilenmezsin.... bebeğine bunu yapma

Selina ciciler çoook datlu, ayyy böle bakınca, bi de dışarı çıkınca herşeyi alasım geliyor

Gnl84 dikkat et tabi.... herşey çocuklarımız için

Bu arada şekerim, kan sayımım ve idrar tahlilim çok şükür iyi çıkmış

kilolardan konu açılmış yine
bende 11 kilo aldım.12 haftam kaldı
5kg dan fazla almam inş
çatlaya çatlayada bi hal oldum zaten

haklısın morgüller arada bi cozutuyorum bende

göbüşünü koysana :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…