-----2010 KASIM hamişleri----

bu arada oğlum 1140 gr olmuş
boyuda 33 cm

amanin ne güzel kiloları görmüşsün sen darısı bizim başımıza inş....

turkuaz ve ayse
sızın odunlarda bısekılde gorusuyor bence aynı gunumu buldular cıldırtmak ıcın :111:

sanırım, hep biz mi patlıcaz birazda onlar patlasın ama sonra onlara pahalıya patlıyor...

maşallah nazar değmesin ne kadar da kocaman görünüyor halbuki karıç kadar...

Eki Görüntüle 176910 Eki Görüntüle 176911 Eki Görüntüle 176912
bunlarda oğlusumun yeni cicileriiiiiiiiiiiiiiiiiii teyzeleriiiiii

güle güle giyer inş...ben öyle badiler bulamıyorum çıldırıyorum....:84::84::84:

Bişeler atıştırayım da.... çıkarma faslım yeni bitti

sen hala çıkartıyor musun ya geçmedimi yaa.....

hayırlı olsun bebişin...aramıza hoşgelsin....bebe yağı sürdüm o bile ormana çevirdi göbeğimi daha da sürmüyorum inş çatlamam.......tepik olayını hiç açma süpper bi olay o zaten....

Cnm telde çekildiği için küçük resim olabilir.... üstüne tıkla bakarken...telden aktardım...Eki Görüntüle 177087

telefondan çekmek kötü olmuş olanıda yok etmiş.....

Son düzenleme:

tşk ederiz turkuaz teyzesiiiiiiiiiiiiiii

bnde çıkarıyorum halennnn :84::84:

karnına ben bayıldım yafs

Turkuazm hala çıkartıyorum ..... içim dışıma çıkıyor resmen

Burda çatlama haberlerini aldıktan sonra varsın son 2 ay çıksın karnım diyorum, hiiiiçççç takmıyorum valla

Turkuazm hala çıkartıyorum ..... içim dışıma çıkıyor resmen

Burda çatlama haberlerini aldıktan sonra varsın son 2 ay çıksın karnım diyorum, hiiiiçççç takmıyorum valla

ayy çok zor oluyo bebem içimde hopluyo sankim

takılcak gibi değil ki çok güsel bişi

Eki Görüntüle 176910 Eki Görüntüle 176911 Eki Görüntüle 176912
bunlarda oğlusumun yeni cicileriiiiiiiiiiiiiiiiiii teyzeleriiiiii
ıyı gunlerde gıysın ınsallah Kaancıık atlet cok cıcı yaa
oyyy 41 kere maşallah yandan poz vermiş.
bugün nasıl poz vercek bakalım güzel haberlerle gel canım inşallah

Ayy ayy bak sen kerataya nasıl da durmuş, maşallah çok şeker
bu radyolog foto vermıomus cd verdı kıpırkıpırdı yakalayamadı kı adam
yok bizimki hergün aynıda bugün nevininkide coştu

hadi bklaım yeni resmi bekliyom

gem bi yerlede bana biz doğurunca doğurursun demişsin doğururum tabi kusurmu kalıyım
kalmassın ıste bılıorum ben evden cıkarken sen evı terketmıstın ole duydum ne cabuk dondun ahahahah:111:
ye yafrım herbıyerını yeee
ya kafaltı oglen ve aksam doyurucu zaten normalde yemıorum ben okadar ama aralarda cooooook acıkıorum ..neyse cmtsı yukleme yappılcak dusuk cıksın dıye dua edıorum
ilaç verdiler cnm 1 hap 1 toz ilaç bide fitil...fitili sormayın gitsin çok fena
ay gecer umarım cok yasadım bende hamılelık oncesı ama
maşallah çok tatlı
babasına benzıo sıpa
Gem çok datlu poz vermiş şevket....

Bu arada şekerim, kan sayımım ve idrar tahlilim çok şükür iyi çıkmış
daha mınıktı burda sımdı kocccaaa adam olmus tospam benım
ben dıdım sana sekerın ıyı cıkıcak dıyeeeeeeee cok sevındım

çok gıcıksın gülçin geçecek

eylül ve gem iyi haberlerle gelin inş
bu gulcın bole yaparak gaz verdıgıını dusunuyo ben vercem ona bı gaz yakında
Cnm telde çekildiği için küçük resim olabilir.... üstüne tıkla bakarken...telden aktardım...Eki Görüntüle 177087
kuculmus kısssssssıııııııııımmmmmmmmmm
vallahı ımrenıyorum 41 kere masallah Allahım nazarlardan korusun

Kızlar doktorlar doğum tarihiyle ilgili bilgi veriyor mu ????

Mesela bana ilk Temmuz sonu gibi, sezeryana alırız demişti....

Ama mesela hani diyorlar ya bebek 2 hafta 1 hafta önceden gidiyor diye.... bu söylemler bebelerin erken alınmasını sağlar mı? mesela 47-50 cm bebek doğumu için uygunmuş, atıyorum 50 cm oldu ama hala 8,5 aylık, alıyorlar mı yoksa tarihi bekliyorlar mı acep?

seker83 hosgeldın bebısın hayırlı olsun
ya ben bebek yagını oldum olası kullanırdım ama hamılelıkte tuylenme yaptı napcas bunları coook sınır oluyorum??

dr ların hesapları 40 hafta uzerınden ya 36 hafta dolmadan almıyolar dıye bılıyorum ..ama suyun gelebılır onceden ozaman alınıyordur heralde...:44:

sormayın ya bende de bu hafta başladı çatlaklar. zaten göbeğimde bu hafta iyice büyüdü. daha önceleri hiç belli değildi bebiş. ne yapcaz bilmiyorum ay sonundaki doktor kontrolünde doktoruma da sorayım bakayım dedim. bol bol nemlendirmek lazım galiba. doğumdan sonra düzelseler hiç insan dert etmeyecekte düzelmiyorlarmış

dr ların hesapları 40 hafta uzerınden ya 36 hafta dolmadan almıyolar dıye bılıyorum ..ama suyun gelebılır onceden ozaman alınıyordur heralde...:44:

tabiii su gelince mecbur alırlar doğuma... ama su gelmezse bebeğin gelişimi için bekliyolardır heralde normal süreyi, tamam gelişti diyip almıyolardır heralde :44::44::44:

Ben boy olarak değilde akciğer gelişimine bağlı olarak zamana karar verdiklerini biliyorum..

seker83 hosgeldın bebısın hayırlı olsun
ya ben bebek yagını oldum olası kullanırdım ama hamılelıkte tuylenme yaptı napcas bunları coook sınır oluyorum??

gebelikteki tüylenmeler doğum sorası dökülüyomuşşş şbende doğum kontrol hapı kullanmıştım o yaptı dokturum didi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…