Kızzzz 2dk. tutamadın dımıııı içinde patlardııı
bu arada oğlum 1140 gr olmuş
boyuda 33 cm
turkuaz ve ayse
sızın odunlarda bısekılde gorusuyor bence aynı gunumu buldular cıldırtmak ıcın :111:
Eki Görüntüle 176910 Eki Görüntüle 176911 Eki Görüntüle 176912
bunlarda oğlusumun yeni cicileriiiiiiiiiiiiiiiiiiiteyzeleriiiiii
Bişeler atıştırayım da.... çıkarma faslım yeni bitti
kızlar bende kasım hamişlerindenim. yazdıklarınızı epey zamandır okuyordum bugün bende birşeyler yazayım dedim. Herkes iyi haberler vermiş bebekleriyle ilgili çok sevindim. Bizimkiside iyi gidiyor maşallah. Tek sıkıntımız çatlaklar şu ara. Valla göbek büyüdükçe çatlaklarda artmaya başlıyor. Bebek yağı da kullanıyorum ama ne fayda nemlensin diye arko krem sürüyorum artık pul pul dökülmeye başladılar iyice. Badem yağı falan kıl yapıyormuş diye duymuştum. Anne olmak zor zanaat. insan karnında olan daha doğmamış bir canlıyı bu kadar sevebilir mi? tarifi imkansız duygular bunlar. Ara ara konuşuyorum beni duyuyor tekmeliyor insan iyice duygulanıyor. gene bir hoş oldum hamilelik beni biraz sulu gözlü yaptı
Cnm telde çekildiği için küçük resim olabilir.... üstüne tıkla bakarken...telden aktardım...Eki Görüntüle 177087
amanin ne güzel kiloları görmüşsün sen darısı bizim başımıza inş....
sanırım hep biz mi patlıcaz birazda onlar atlasın ama sonra onlara pahalıya patlıyor...
maşallah nazar değmesin ne kadar da kocaman görünüyor halbuki karış kadar...
güle güle giyer inş...ben öyle badiler bulamıyorum çıldırıyorum....:84::84::84:
sen hala çıkartıyor musun ya geçmedimi yaa.....
hayırlı olsun bebişin...aramıza hoşgelsin....bebe yağı sürdüm o bile ormana çevirdi göbeğimi daha da sürmüyorum inş çatlamam.......tepik olayını hiç açma süpper bi olay o zaten....
telefondan çekmek kötü olmuş olanıda yok etmiş.....
amanin ne güzel kiloları görmüşsün sen darısı bizim başımıza inş....
sanırım hep biz mi patlıcaz birazda onlar atlasın ama sonra onlara pahalıya patlıyor...
maşallah nazar değmesin ne kadar da kocaman görünüyor halbuki karış kadar...
güle güle giyer inş...ben öyle badiler bulamıyorum çıldırıyorum....:84::84::84:
sen hala çıkartıyor musun ya geçmedimi yaa.....
hayırlı olsun bebişin...aramıza hoşgelsin....bebe yağı sürdüm o bile ormana çevirdi göbeğimi daha da sürmüyorum inş çatlamam.......tepik olayını hiç açma süpper bi olay o zaten....
Turkuazm hala çıkartıyorum ..... içim dışıma çıkıyor resmen
Burda çatlama haberlerini aldıktan sonra varsın son 2 ay çıksın karnım diyorum, hiiiiçççç takmıyorum valla
ıyı gunlerde gıysın ınsallah Kaancıık atlet cok cıcı yaaEki Görüntüle 176910 Eki Görüntüle 176911 Eki Görüntüle 176912
bunlarda oğlusumun yeni cicileriiiiiiiiiiiiiiiiiiiteyzeleriiiiii
oyyy 41 kere maşallah yandan poz vermiş.
bugün nasıl poz vercek bakalım güzel haberlerle gel canım inşallah
bu radyolog foto vermıomus cd verdıAyy ayy bak sen kerataya nasıl da durmuş, maşallah çok şeker
kalmassın ıste bılıorumyok bizimki hergün aynıda bugün nevininkide coştu
hadi bklaım yeni resmi bekliyom
gem bi yerlede bana biz doğurunca doğurursun demişsin doğururum tabi kusurmu kalıyım
ye yafrım herbıyerını yeeemaşalah bebişine
yerim ben o paşanın eini kolunu dötünü
bu arada diyet süper gidiyo aslında seviniyorumda diyet verdiklerine az kilo alcam şimdiye kadar aldığım 8 kilo yeter zaten demi bir 5-6 daha alsam tam ideal kilo alımıyla doğuma girerim
HERKESE SELAMLAR BU ARADA
ay gecer umarım cok yasadım bende hamılelık oncesı amailaç verdiler cnm 1 hap 1 toz ilaç bide fitil...fitili sormayın gitsin çok fena
babasına benzıo sıpamaşallah çok tatlı
daha mınıktı burda sımdı kocccaaa adam olmus tospam benımGem çok datlu poz vermiş şevket....
Bu arada şekerim, kan sayımım ve idrar tahlilim çok şükür iyi çıkmış
bu gulcın bole yaparak gaz verdıgıını dusunuyo ben vercem ona bı gaz yakındaçok gıcıksın gülçin geçecek
eylül ve gem iyi haberlerle gelin inş
kuculmus kısssssssıııııııııımmmmmmmmmmCnm telde çekildiği için küçük resim olabilir.... üstüne tıkla bakarken...telden aktardım...Eki Görüntüle 177087
GEM geldiiii bi sorun yokmuşşşş
foto vermemiş cd ye çekmiş çok hareketliymiş
gramını da sölememiş hahayttt ben söledim işte beeeeeeeeeeeeeen
catlak yaaa
benım elım yokmu yazmaya ..anlatmıcam sana bıda catlaaaa
Kızlar doktorlar doğum tarihiyle ilgili bilgi veriyor mu ????
Mesela bana ilk Temmuz sonu gibi, sezeryana alırız demişti....
Ama mesela hani diyorlar ya bebek 2 hafta 1 hafta önceden gidiyor diye.... bu söylemler bebelerin erken alınmasını sağlar mı? mesela 47-50 cm bebek doğumu için uygunmuş, atıyorum 50 cm oldu ama hala 8,5 aylık, alıyorlar mı yoksa tarihi bekliyorlar mı acep?
dr ların hesapları 40 hafta uzerınden ya 36 hafta dolmadan almıyolar dıye bılıyorum ..ama suyun gelebılır onceden ozaman alınıyordur heralde...:44:
Kızlar doktorlar doğum tarihiyle ilgili bilgi veriyor mu ????
Mesela bana ilk Temmuz sonu gibi, sezeryana alırız demişti....
Ama mesela hani diyorlar ya bebek 2 hafta 1 hafta önceden gidiyor diye.... bu söylemler bebelerin erken alınmasını sağlar mı? mesela 47-50 cm bebek doğumu için uygunmuş, atıyorum 50 cm oldu ama hala 8,5 aylık, alıyorlar mı yoksa tarihi bekliyorlar mı acep?
seker83 hosgeldın bebısın hayırlı olsun
ya ben bebek yagını oldum olası kullanırdım ama hamılelıkte tuylenme yaptı napcas bunları coook sınır oluyorum??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?