Print Screen la o zaman olmamıı
vıdeo goruntusu yapılırmı :26::26:
bıde ben annemlerdeyım ugrasamam sımdı
bıde annem bana hamıle gomlegı ve body almıs pek gusel baska renklerıne bakmaya gıdıcem :89:
cınsıyet ne bebişin ??cok para harcama kremlere yaglara catladıysan engellenemıyor nemlı tutman lasımsormayın ya bende de bu hafta başladı çatlaklar. zaten göbeğimde bu hafta iyice büyüdü. daha önceleri hiç belli değildi bebiş. ne yapcaz bilmiyorum ay sonundaki doktor kontrolünde doktoruma da sorayım bakayım dedim. bol bol nemlendirmek lazım galiba. doğumdan sonra düzelseler hiç insan dert etmeyecekte düzelmiyorlarmış
36 haftanın dolmasını beklıolar dıye bılıorumtabiii su gelince mecbur alırlar doğuma... ama su gelmezse bebeğin gelişimi için bekliyolardır heralde normal süreyi, tamam gelişti diyip almıyolardır heralde :44::44::44:
gebelikteki tüylenmeler doğum sorası dökülüyomuşşş şbende doğum kontrol hapı kullanmıştım o yaptı dokturum didi
Akciğer gelişimi de 37-38. haftada tamamlanıyormuş
Yapılır tabi
Güle güle giy cicilerini
Bende c.tesiye randevu aldım
vıdeo goruntusu yapılırmı :26::26:
bıde ben annemlerdeyım ugrasamam sımdı
bıde annem bana hamıle gomlegı ve body almıs pek gusel baska renklerıne bakmaya gıdıcem :89:
Evet akciğer gelişimi 38. haftada tamamlanıyormuş...doktoruma gittiğimde unutmazsam sorayım... o geldi şimdi aklıma...
ohhhh ne güsel bana kimse bişi almıyo
cınsıyet ne bebişin ??cok para harcama kremlere yaglara catladıysan engellenemıyor nemlı tutman lasım
36 haftanın dolmasını beklıolar dıye bılıorum
ınsallaaaaahhhhhhhh ..orangutan gıbın oldum :111:
annem parasını ıstedı sımdı
sonuc olarak bende kendım almıs oldum :86:
Midem ağrımıyorda sanki midemin üstüne fil oturdu.... öyle bir baskı var ki... gece ölüyorum sandım ağrıdan... dün ağır bişe de yemedim amasol kolum uyuştu resmen yoğurt yedim inşallah iyi gelir
ben su gomleklere bakmaya gıdıyorum operım gorusuluussssssssssss
GEM HOŞGELDİN
MORGÜLLER TAHLİLLERN İYİ ÇIKMIŞ
DARISI BİZE
sezeryan doganlarda basta solunum guclugu olur derler bundan demekkı :26:
sorsor muhakkak
ala ala doktoruna sorsaydın neden olurmuşşş
Evet akciğer gelişimi 38. haftada tamamlanıyormuş...doktoruma gittiğimde unutmazsam sorayım... o geldi şimdi aklıma...
evde yaparım..cıcılerımıde eklerım..
dun aglıyodum daha benım bıseyım yok dıye annem almıs gordunmu
gıt gıt bırbırımızı gaza getırıyoruz hep bole 1 ay gıtmedıgın oldumu senın :86:
Aminnnnnnnnnnnnnnnn
Sezeryan normal farketmiyor canım, erken gelen bebiklerde solunum sorunu maalesef oluyor, çünkü akciğer gereken solunum alışverişini yapamıyoro nedenle küveze alıyolar hemen...
Sordum bugün hafif bişeyler ye bakalım dedi...
Beendee gülçin sinir oluyorum
morgüller geeçmiş olsun benim de çok kötü yanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?