-----2010 KASIM hamişleri----

vıdeo goruntusu yapılırmı :26::26:
bıde ben annemlerdeyım ugrasamam sımdı
bıde annem bana hamıle gomlegı ve body almıs pek gusel baska renklerıne bakmaya gıdıcem :89:

Yapılır tabi

Güle güle giy cicilerini

Bende c.tesiye randevu aldım

cınsıyet ne bebişin ??cok para harcama kremlere yaglara catladıysan engellenemıyor nemlı tutman lasım
tabiii su gelince mecbur alırlar doğuma... ama su gelmezse bebeğin gelişimi için bekliyolardır heralde normal süreyi, tamam gelişti diyip almıyolardır heralde :44::44::44:
36 haftanın dolmasını beklıolar dıye bılıorum
gebelikteki tüylenmeler doğum sorası dökülüyomuşşş şbende doğum kontrol hapı kullanmıştım o yaptı dokturum didi

ınsallaaaaahhhhhhhh ..orangutan gıbın oldum :111:

Yapılır tabi

Güle güle giy cicilerini

Bende c.tesiye randevu aldım

evde yaparım..cıcılerımıde eklerım..
dun aglıyodum daha benım bıseyım yok dıye annem almıs gordunmu
gıt gıt bırbırımızı gaza getırıyoruz hep bole 1 ay gıtmedıgın oldumu senın :86:

hahah orangutan gem ne güselll

Midem ağrımıyorda sanki midemin üstüne fil oturdu.... öyle bir baskı var ki... gece ölüyorum sandım ağrıdan... dün ağır bişe de yemedim ama sol kolum uyuştu resmen yoğurt yedim inşallah iyi gelir

ala ala doktoruna sorsaydın neden olurmuşşş

GEM HOŞGELDİN

MORGÜLLER TAHLİLLERN İYİ ÇIKMIŞ
DARISI BİZE

Aminnnnnnnnnnnnnnnn

sezeryan doganlarda basta solunum guclugu olur derler bundan demekkı :26:

sorsor muhakkak

Sezeryan normal farketmiyor canım, erken gelen bebiklerde solunum sorunu maalesef oluyor, çünkü akciğer gereken solunum alışverişini yapamıyor o nedenle küveze alıyolar hemen...

ala ala doktoruna sorsaydın neden olurmuşşş

Sordum bugün hafif bişeyler ye bakalım dedi...

Evet akciğer gelişimi 38. haftada tamamlanıyormuş...doktoruma gittiğimde unutmazsam sorayım... o geldi şimdi aklıma...

Bir dahaki randevu ne zaman?
İşte analar böyle

Olmadıı :86::86:

ala alaa dikaat ollll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…