-----2010 KASIM hamişleri----

dr dan geldik incelememiz yapıldı herşeyi normalmiş berke'min.
499 gramcık oğlum 500 olmamış yani..
26cm
haftasıyla uyumlu didi..
cd verdi.
yaklaşık yarım saat baktı detaylı parmaklarına kadar inceledi.
gitmeden tatlı yemiştim zıpladı durdu valla..
güçlükle 2 poz yakaladı yüzünü çekti ama size nasıl göstercem kii:44:
işte böylee kıslar...

gülperisi maşallah kocaman olmuş seninki..

bn anlattım ya gemin ne yaptığını geçmişi iyii okumamşşınnnn

okudum cnm bunu biliyorum zaten cd verdigini hatta gemin sana kizdigini
detayli birsey anlatmadigi icin sordum tatlim

msllah diyelim bu kuzucuklara
hadi o pozu eklede gorelim

bizde 27 inci haftamızı doldurduk teyseleri bugün doktora gittim sabah aç karnına bebekim canlanmadı aç olduğum için meğe uyuyomuş esnedi durdu vallah doktor teyzesiyle gülüştük durduk o bile şaşırdı dudakları klaın olcak galiba dedi ve 1 kiloyu geçmiş minik oğluşum abisinden iri doğucak dedi birde 50 gr lık şeker yüklemesi yapıldı maşallah snuç çok güzel dedi drum 91 çıktı işte bizden haberler böyle şekerler 2 haftadır geceleri uyuyamıyorum çok rahatsız oluyorum sizde böyle oluyomusunuz geceleri bebeğim çok hareketli o yüzden uyuyamıyorum gecelerin adamı olucak herhalde

27 . haftayi bitirdin bebek bi kiloyu aştı...

ondan mı ağrlaştım bende???
ayakkabı giyerken zorlanıyorum eğilip yerden bişi almak zor oluyor...:44:

seninde bebegininde saglikli olmasi cok guzel canm allah onlari bizlere bagislasin
benim uyuku sorunum yok simdilik sanirim gobegim burnuma yaklastikca nefes kesilemsi fazlalasacak uzerine uykusuzluk ooooff gelde kaldir bunlari isimiz zor:90:

27 . haftayi bitirdin bebek bi kiloyu aştı...

ondan mı ağrlaştım bende???
ayakkabı giyerken zorlanıyorum eğilip yerden bişi almak zor oluyor...:44:

sen kaç ilo aldın canım şimdiye kadar ben daha 3 kilo almışım bunda kilo almadım ilk oğlumda doğuma kadar 20 kiloyu aşmıştım bunda frenledim kendimi
sen ne zaman gittin muayeneye drun ne dedi
benimkisi iri bebek olucakmış kilolar onaymış meğer sezeryan olucağım için doktorum kilosunun bi zararı olmayacağını da söyledi şimdilik güzel gidiyoruz bakalım 1 ve 5 temmuz arası olucak kendimii sezeryana hazırlıyorum şimdiden ama artık korkum filan kalmadı bir an önce doğmsını kokusunu içimize çekmek istiyoruz 3 yaşındaki abisiyle bebeği paylaşmamız zor olucak galiba kimseye vermem sevdirmem diyo şimdiden
belki seninde kilolu olucaktır

Maşallah Berke'ye

Gözün aydın şeker sonucun ve oğluşun için

günaydın kızlar.....
geçmişi okumadım okumaya gidiyorum herkes iyidir inş....

sizde de oluyor mu bilmiyorum ama benim oğlum dün akşam kasıklarından çıkacak vaziyette aşağıda tekmeledi beni korktum bi ara yaaa....

birde gece sezeryana alınıyordum doktor kontrol etti felan ağzımı gözümü ne alakaysa dişlerimde çürük var mı diye bile baktı......... hemşire sonda ile geldi dedim onu uyuşturduktan sonra taksanız nasıl beynime işlediyse.....tamam dedi....sonra ben kalktım masadan dedim bi süsleneyim sonra banyoya gittim bi baskı hissediyordum ama ağrı sızı yok bişi geliyor anne dedim baktım bebeğin bacakları hemen yere yattım bebek gülçinin dediği gibi pırt diye çıktı kocaman birşey ağlıyordu bembeyaz bişilerle kaplıydı vücüdü.....böyle bi rüyaydı işte....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…