-----2010 KASIM hamişleri----

bende başta sona doğru alışveriş ypmk istedim amaaaa;
8ay benim için geç olurdu:hem çalışıyorum:yetişmiyor
hem maddi olarak sıkıştıracak
hem erken doğum olabilir...
hemdeee d.bakır çoooookkkkkk sıcaaakkkkk olur ben gezemezdim dükkan dükkan...
zaten annemcimle alışveriş yaptım ii oldu... bilen birileri olsa ii oluyor... yoksa herşeyi alasın geliyor

sende ne alcağını ayarla şimdiden... alıp alıp çıkarsın dükkanlardan...

togi bide sana bişi sormak istiyorum:
hasta bezi baktım ama çeşit cok... boy boy bi sürü şey var...
bi paket yeterlimi??? alırken dikkat etmemiz gerek bişi var mı?
hemşire hijyen acısından çok uzunlardan alma dedi sadece...

bide adı aklıma gelmedi: can bebenin bebek bakım örtüsü var ya... onun gibi hastalar için olanları da varmış: hastanede sancı odasında yataklara seriliydi...
eve de almak lasımmı? alsak kalanını bebek bakım örtüsü olarak kullanıp bitirsek olurmu???

yeni hamileler, güzel test sonuçları ve bebişlerden iyi haberler var forumda ne güzel.Bende bu hafta şeker yüklemesini yaptırayım diyorum sağlık ocağında. Sağlık ocagında yaptıranlara sorum olacak glikozu siz mi alıp gittiniz? 50 lik yüklemede de şekerli suyu içtikten 1 saat sonra mı kan alıyorlar? Tiroid hastası olduğumdan dolayı her 6 ayda bir kan veriyorum yıllardır ama hiç sevmiyorum bu işi :2: hamile olduğumdan dolayı da bu zaman aralığı 2 aya düştü. Bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da biraz daha kan verelim bakalım. Alışveriş yapmamış arkadaşlara tavsiyem sıcaklara kalmadan biran önce alışverişe başlamaları. Birkaç haftada bile insan çok değişiyor artık çok çabuk yoruluyorum ben gezerken. Çok bir eksiğimizde kalmadı. Herkese kolay gelsin.

Günaydııınnn

Keramos çok güldük eşimle alışveriş maceranıza

günaydın keramoss

bn henüz hiç kilo almadım yani verdiklerimi alamadığım için aldım sayılmıyormuş :44:

uykudamı dönüyorr demekki kemikleri gelişmiş maşallah

Sayılmaz olur mu sayılıyor :82: 5 kilo almışın hayırlı olsun

Ben sağlık ocağında yaptırmadım ama daha önceden gittiğimde hemşire eczaneden glikoz alıp gelirsin dediydi test için. Açlık kanını alıyorlar glikozu içiyorsun 1 saat sonra tokluk alınıyor tam dediğin gibi. Ben de troid hastasıyım bu arada. Önceden 2 ayda bir bakılıyordu. Hamileliğin ilk 3 ayında 15 günde bir oldu, şuan ayda bir

Son düzenleme:
gül pur cum...

bizde dün sinir olduk bugun gülüos...
Allahım işallah döneris...

kıslar haziranda kadrolu ötmen alımı var. iki dua da benim için edin... kadroya geçeyim de eş durumundan mağdur olmayayım bebemle:26:

almışmıyım o zaman çok almışım 5 kilo

anneee sana hep glikozmu yüklüyorlar yani

ay ne biliym her gittiğimizde hep bi risk olunca insan kokrkuyor işte alması sorun değil allah korusun bişi olsa insan onları gördükçe beter olur

zaten ben daha 20 haftalığın hele 1-2 ay daha geçsin inşallah sağlıkla

İnş atanırsın, zor olur yoksa :26:
almışmıyım o zaman çok almışım 5 kilo

anneee sana hep glikozmu yüklüyorlar yani

Hee 15 günde bir yüklüyorlar

Yok be troidime bakılıyor zırt pırt Şeker olayı mazide kaldı şükür :82:

troid için sadece kan alıyorlar. kandan tsh,t3 ve t4 değerlerine bakılıyor. Glikoz yüklenmiyor yani
çıkan değerlere göre sürekli kullandığım troid ilacının dozajını yeniden belirliyor doktorum. Benim troidim yavaş çalışıyor o yuzden dışardan takviye alıyorum yaklaşık 10 senedir ve sürekli bu ilacı kullanacakmışım

bir arkadaşımız taşınıyor eşim ona yardıma gitti bende evde oturuyorum havada çok iyi değil aslında Bursa'da bugün. bir taraftan müzik dinliyorum bir taraftan bu hafta ve önümüzdeki haftalarda ben ve bebişimde oluşacak nelerdir onları okuyorum netten. her hamilelik farklı gerçekten. Bende ilk 3 ay ne kusma ne bulantı ne de aşerme oldu. Hala da öyle. Bazı arkadaşların bel ağrıları falan başlamış şükür bende oda yok şimdilik. Şu an çalışmıyorum evdeyim belki bununda etkisi vardır. İşten eylülde çıkmıştım kasımda da hamile kalınca başka biryere başlayamadım artık doğumdan sonra. sizler neden pazar günü nettesiniz?

Eşim oğluşumuza gardrop almaya gitti bende oturdum gazete okuyup formu inceleyeyim bir yandan dedim öyle işte... Yoksa pazar pazar girmezdim

ayy maşallah dilini ısır o bulantı kusma iğrenç :84:

bnm koce pazar günleri çalışıyo ankara da da zaten hoş değil hava off pofçuyuz bugün :97:

hiç farkatmez çok küçük olmasın yatağa seriyosun temiz temiz oluyo.. hasta bezini kime bağlıcaklar anlamadım
fazlasını da bebeğin altını değiştirirken kullanır bitirirsin dert etme
ben de alcam 10 lu paket az gelirse yine alınır

hayırlısı canım inşallah atanırsın Allah kalbine göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…