-----2010 KASIM hamişleri----

Biz geldiiikk

Kızımla hasret giderdik 683 gr olmuş fıstığım, dr haftasıyla uyumlu dedi

Hiç güzel poz vermedi zilli, yüzünü kapadı hep

Amanda aman yesinler naz yapmış annesi Maşallah kilosuda güzel bende 23. haftada gitmiştim başında 657 gr dı. 10 gün var ise aramızda kilosu gayet normal purcum.

ohh süpermiş canım. içinde rahat etmiştir hem çok şükür bu testide atlattın darısı bize. bende haftaya yaptırcammmmmm:44:
:87: resmen ustumden tonlarca yuk kalktı ..kımsede cıkmasın seker ya guzel haberler alın ..
GNL unde duser umarım :97:

buaradaaa sekerımıs
aclık:74
1.saat:147
2.saat:103
3.saat:83

Allahıma bın sukur cok mutluyummmmm

ohh çok şükür ye şimdi tatlıları bol bol......
neyse şekerler ben erken kaçıyorum merkezde işim var bahane oldu kaçtım ben görüşürüz pazartesiye çok öptüm sizi....

slmm nasılnızz bebişlerinizin kg sini yazmışsınızz bende yazıyim dedim,bizde pazartesi gitmiştik dr a şeker yüklemem için bebişimin kg sinide öğrendik ozaman 23+1dim 636 gr boyuda 33 cm miş.

ohh çok şükür ye şimdi tatlıları bol bol......
neyse şekerler ben erken kaçıyorum merkezde işim var bahane oldu kaçtım ben görüşürüz pazartesiye çok öptüm sizi....
yıdım bıleee
gıt hadı kendıne ıyı bak ıyı h.snları

slmm nasılnızz bebişlerinizin kg sini yazmışsınızz bende yazıyim dedim,bizde pazartesi gitmiştik dr a şeker yüklemem için bebişimin kg sinide öğrendik ozaman 23+1dim 636 gr boyuda 33 cm miş.

masallah kocaman olmus
ben sormadım dr da unuttu bılmıorum grmını :44:
seker yuklemen nasıl cıktı

masallah kocaman olmus
ben sormadım dr da unuttu bılmıorum grmını :44:
seker yuklemen nasıl cıktı

birazcık yüksek dedi çikolatayı çok yiyordum ona bağladım ama yemiyorum artık..ama suyun az dedi bu seferde ona moralim bozuk yaa çok su üketiyorum bi okadarda wc ye taşıynıyorum nereye gidiyor bu sular anlamadım.

hımmm tatlıyla alakası yok seker olayının ben hıc yemememe ragmen yuksek cıkmıstı neysekı 100luk yuklemem ıyı ...
su olayını ılk defa duyuyorum dr ne dıo neden olurmus :44:

Tüm ürünlerde mi indirim? Babamız bir araba beğenmişti, onu mu alsak gidip acaba :44:
ben graco symbio da karar kıldım gibi ama :44:
oda yine aynı tarz mı? foto çeker insan

Kızımın yüzünü kapatırken bol bol gördüğümüz kolları tam yemelikti valla

hımmm tatlıyla alakası yok seker olayının ben hıc yemememe ragmen yuksek cıkmıstı neysekı 100luk yuklemem ıyı ...
su olayını ılk defa duyuyorum dr ne dıo neden olurmus :44:

tatlıyla alakası olmaz olurmu cnm ben normalde hiç ağzıma sürmem bu hamileliğimde çantamda çikolatasız gezmez oldum,diğer 2 çocuğumdada yüklemem normal çıkmıştı bunda çok az yüksek çıktı dr normal fazla deil dedi zaten,suya gelince bende bunda yaşadım zaten cnm bu sorunu suyun normalden biraz az dedi neden olduğunuda bilmiyorum birsürü testlerden tahlillerden geçti çok şürü hepsi temiz çıktı,ama bilemiyorum nolcak bol su içiyorum yanımda birbuçuk lt lik şişeyle dolaşıyorum onuda 3 defa bitiriyorum.

Amanda aman yesinler naz yapmış annesi Maşallah kilosuda güzel bende 23. haftada gitmiştim başında 657 gr dı. 10 gün var ise aramızda kilosu gayet normal purcum.

Aman şişko olmasın zaten nası doğurcam yoksa

Maşallah yafruna

morguller gecmıs olsun esıne tavuk suyu corba cok ıyı gelıomus bogazlara denemedım ama cok soyledıler :44:

Geçmiş olsun, havalar tam hasta olmalık, dikkat etmek lazım

cok gecmis olsun..

morgüller geçmiş olsun eşine canımm

morgüller eşcağızına çok geçmiş olsun

Saolun kıslarrrrr

Biz geldiiikk

Kızımla hasret giderdik 683 gr olmuş fıstığım, dr haftasıyla uyumlu dedi

Hiç güzel poz vermedi zilli, yüzünü kapadı hep

Evet bu bebekler hep yüzünü kapıyor artık

Maşallah canım bebeğine

:87: resmen ustumden tonlarca yuk kalktı ..kımsede cıkmasın seker ya guzel haberler alın ..
GNL unde duser umarım :97:

Ooooooooooo süper canım, sevindim senin adına, sen yine de tatlı olayını abartma

Tüm ürünlerde mi indirim? Babamız bir araba beğenmişti, onu mu alsak gidip acaba :44:
ben graco symbio da karar kıldım gibi ama :44:
oda yine aynı tarz mı? foto çeker insan
jokerın sayfasında kampanyalı urunlerı gosterıo araba ıcın bak bence bayaaa bıseyde var ındırım ...
mothercare da tum urunlerde degıl ındırım maaalesef

Saolun kıslarrrrr

Ooooooooooo süper canım, sevindim senin adına, sen yine de tatlı olayını abartma
yok abartmam sekerın cıktı dedıler dıye ınattandı benım tatlı yemem
aclık sekerım 74 tokluk sekerım 84 normalde

buarada PUR mothercare her ayın 15 ınde bı pusetını ındırıme sokuomus arkadas demıstı bence bak yarın son guuunnnnnnn
ordanda jokere gecersınız :76:

buarada PUR mothercare her ayın 15 ınde bı pusetını ındırıme sokuomus arkadas demıstı bence bak yarın son guuunnnnnnn
ordanda jokere gecersınız :76:

hmm bakayım yarın,
jokerin şimdi sitesine bakıyorum işe yarar bişi görürsem neden olmasın
yarın başka bir bebek avm plan dahilinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…