Biz geldiiikk
Kızımla hasret giderdik683 gr olmuş fıstığım, dr haftasıyla uyumlu dedi
Hiç güzel poz vermedi zilli, yüzünü kapadı hep
buaradaaa sekerımıs
aclık:74
1.saat:147
2.saat:103
3.saat:83
Allahıma bın sukur cok mutluyummmmm
:87: resmen ustumden tonlarca yuk kalktı ..kımsede cıkmasın seker ya guzel haberler alın ..ohh süpermiş canım. içinde rahat etmiştir hem çok şükür bu testide atlattın darısı bize. bende haftaya yaptırcammmmmm:44:
buaradaaa sekerımıs
yıdım bıleeeohh çok şükür ye şimdi tatlıları bol bol......
neyse şekerler ben erken kaçıyorum merkezde işim var bahane oldu kaçtım ben görüşürüz pazartesiye çok öptüm sizi....
slmm nasılnızz bebişlerinizin kg sini yazmışsınızz bende yazıyim dedim,bizde pazartesi gitmiştik dr a şeker yüklemem için bebişimin kg sinide öğrendik ozaman 23+1dim 636 gr boyuda 33 cm miş.
masallah kocaman olmus
ben sormadım dr da unuttu bılmıorum grmını :44:
seker yuklemen nasıl cıktı
birazcık yüksek dedi çikolatayı çok yiyordum ona bağladım ama yemiyorum artık..ama suyun az dedi bu seferde ona moralim bozuk yaa çok su üketiyorum bi okadarda wc ye taşıynıyorum nereye gidiyor bu sular anlamadım.
mothercare zaferde var bıde bılmıosundur yenı acıldı Anatolıum da var
koce soz verdı yarın goturcek onu yakalamısken bıtırırım eksıklerı umarım..
bı oda takımı daha begendım onuda babamıza gosterıces yarın bu hafta onunda sıparısını verıcem artık:97:
tam agzıma gore
benım komsum 1 kere bıle yuzunu goremeden dogurdu ıkı elıyle kapıodu yuzunu zıllıaradan fılan
goruyoruz bız yıne..
hımmm tatlıyla alakası yok seker olayının ben hıc yemememe ragmen yuksek cıkmıstı neysekı 100luk yuklemem ıyı ...
su olayını ılk defa duyuyorum dr ne dıo neden olurmus :44:
buaradaaa sekerımıs
maşallah canım
hep öyle yapıyolar canım kapatıyolar yüslerini
Amanda aman yesinler naz yapmış annesiMaşallah kilosuda güzel bende 23. haftada gitmiştim başında 657 gr dı. 10 gün var ise aramızda kilosu gayet normal purcum.
slmm nasılnızz bebişlerinizin kg sini yazmışsınızz bende yazıyim dedim,bizde pazartesi gitmiştik dr a şeker yüklemem için bebişimin kg sinide öğrendik ozaman 23+1dim 636 gr boyuda 33 cm miş.
morguller gecmıs olsun esıne tavuk suyu corba cok ıyı gelıomus bogazlara denemedım ama cok soyledıler :44:
Geçmiş olsun, havalar tam hasta olmalık, dikkat etmek lazım
cok gecmis olsun..
morgüller geçmiş olsun eşine canımm
morgüller eşcağızına çok geçmiş olsun
Biz geldiiikk
Kızımla hasret giderdik683 gr olmuş fıstığım, dr haftasıyla uyumlu dedi
Hiç güzel poz vermedi zilli, yüzünü kapadı hep
:87: resmen ustumden tonlarca yuk kalktı ..kımsede cıkmasın seker ya guzel haberler alın ..
GNL unde duser umarım :97:
Evet bu bebekler hep yüzünü kapıyor artık
Maşallah canım bebeğine
jokerın sayfasında kampanyalı urunlerı gosterıo araba ıcın bak bence bayaaa bıseyde var ındırım ...Tüm ürünlerde mi indirim? Babamız bir araba beğenmişti, onu mu alsak gidip acaba :44:
ben graco symbio da karar kıldım gibi ama :44:
oda yine aynı tarz mı? foto çeker insan
yok abartmam sekerın cıktı dedıler dıye ınattandı benım tatlı yememSaolun kıslarrrrr
Ooooooooooo süper canım, sevindim senin adına, sen yine de tatlı olayını abartma
buarada PUR mothercare her ayın 15 ınde bı pusetını ındırıme sokuomus arkadas demıstı bence bak yarın son guuunnnnnnn
ordanda jokere gecersınız :76:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?