-----2010 KASIM hamişleri----

e yapma yani

bn düzgnce yaptım

dikkat et canım yaa geçmiş olsun.....

herkese günaydınnn,iyi haftalar olsun.

dün kuzenimin bebeğinin 40 mevlüdü vardı,güzel geçti. hep kendi mevlüdümü hayal ettim. Rabbim o günleri de görmeyi nasip eder inşallah. Darısı başımıza

mevlüdden sonrada kızım için biraz alış veriş yaptık. tırnak makası,saç fırçası ve tarak, burun aspiratörü,ağız mendili,takı yastığı, banyo küveti,filesi ve göğüs pedi aldık.

günaydın göbüşş inşallah görürürz ogünleriii

ohhhh bi benmi bişiler almıyorum

sağlıklı günlerde kullanın cicişlerinizi

Ahh inş hayırlısıyla bir an önce gelse o günler, iyice sabırsızlanıyoruz artık :97::97:
Güle güle sağlıklı, huzurlu günlerde kullanın

Kızlarrr benim acaip iştahım açıldıııı aklıma devamlı yemek geliyorrrr...Ne yapcam ben böleeee Çok kilo almaktanda korkuyorum...

Kızlarrr benim acaip iştahım açıldıııı aklıma devamlı yemek geliyorrrr...Ne yapcam ben böleeee Çok kilo almaktanda korkuyorum...

Günaydın kızlar. Acıkınca ağzına yararlı şeyler atmaya çalış. Badem,fındık,ceviz ya da meyve ya da bir kase yoğurt ye,bir bardak süt iç. Hem bebeğine yararlı olsun hem gereksiz kilo alma

günaydın göbüşş inşallah görürürz ogünleriii

ohhhh bi benmi bişiler almıyorum

sağlıklı günlerde kullanın cicişlerinizi

teşekkür ederim güzelim sağol. 7.aydan önce birşey almayın derler ama ben katılmıyorum,bunu uygulayanlara da saygı duyuyorum. çokta fazla birşey kalmadı zaten 7.ayına, zamanı gelince sende doya doya yaparsın alışverişini

Ahh inş hayırlısıyla bir an önce gelse o günler, iyice sabırsızlanıyoruz artık :97::97:
Güle güle sağlıklı, huzurlu günlerde kullanın

amin canım inşallah çok teşekkür ederim

Günaydın kızlar. Acıkınca ağzına yararlı şeyler atmaya çalış. Badem,fındık,ceviz ya da meyve ya da bir kase yoğurt ye,bir bardak süt iç. Hem bebeğine yararlı olsun hem gereksiz kilo alma

Aynen fermurun dediği gibi ilknurozcum :82:

tunayınlarrr..
cıcıler cok gusel mavı mavı oldu topıc....
mothercarede kuvette ındırım var dıdı arkadas sadee pembeyı sokmuslar ındırıme :95:cok guseldı ama..
ceylanbebe den esofman takımı aldım okadar ordada %50 ındırım var her sehırde varmı bılmıorum :26:
bunun dısındakı ıvır zıvır seylerı netten alıcam ndırım var dıye magazaya gıdıyorum hıcbısı kalmamıs oluo netten daha rahat

Kızlar bu civilimden banyo havlularından alan varmı nasıldır bebişlerimiz içn...??? Kullanışlımı buarada bu civilim yerini bizim burdaymış daha yeni farkettim Ama yinede internetdende verrim sipariş

Ben de verdim netten siparişimi haftasonu

Kızlar bu civilimden banyo havlularından alan varmı nasıldır bebişlerimiz içn...??? Kullanışlımı buarada bu civilim yerini bizim burdaymış daha yeni farkettim Ama yinede internetdende verrim sipariş

Ben güvenemedim, gidip dokunarak alıcam tekstil ürünlerini içime sine sine, ama civilimden alışveriş yapanlar genel olarak memnunlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…