Hoşbulduk ayşecim,Sen haftasonu neler yapmışsın öle
Ben geçtiğimiz hafta camlara kadar temizledim temizlik için gelen bayana sinirlenip ,parkenin üzerinde ayağım kaydı düştüm,kafamı vuruyordum kapıya srtımın moruyla ucuz atlattımBundan sonrada pek yapmaı düşünmüyorum
Hoşbulduk ayşecim,Sen haftasonu neler yapmışsın öle
Ben geçtiğimiz hafta camlara kadar temizledim temizlik için gelen bayana sinirlenip ,parkenin üzerinde ayağım kaydı düştüm,kafamı vuruyordum kapıya srtımın moruyla ucuz atlattımBundan sonrada pek yapmaı düşünmüyorum
gobüs maşallah canımmm
ilknuroz geçmiş olsun boşver işi falan yaaotur benimm gibi bi yemek yapıyorum
herkese günaydınnn,iyi haftalar olsun.
dün kuzenimin bebeğinin 40 mevlüdü vardı,güzel geçti. hep kendi mevlüdümü hayal ettim. Rabbim o günleri de görmeyi nasip eder inşallah. Darısı başımıza
mevlüdden sonrada kızım için biraz alış veriş yaptık. tırnak makası,saç fırçası ve tarak, burun aspiratörü,ağız mendili,takı yastığı, banyo küveti,filesi ve göğüs pedi aldık.
herkese günaydınnn,iyi haftalar olsun.
dün kuzenimin bebeğinin 40 mevlüdü vardı,güzel geçti. hep kendi mevlüdümü hayal ettim. Rabbim o günleri de görmeyi nasip eder inşallah. Darısı başımıza
mevlüdden sonrada kızım için biraz alış veriş yaptık. tırnak makası,saç fırçası ve tarak, burun aspiratörü,ağız mendili,takı yastığı, banyo küveti,filesi ve göğüs pedi aldık.
Kızlarrr benim acaip iştahım açıldıııı aklıma devamlı yemek geliyorrrr...Ne yapcam ben böleeeeÇok kilo almaktanda korkuyorum...
günaydın göbüşş inşallah görürürz ogünleriii
ohhhh bi benmi bişiler almıyorum
sağlıklı günlerde kullanın cicişlerinizi
Ahh inş hayırlısıyla bir an önce gelse o günler, iyice sabırsızlanıyoruz artık :97::97:
Güle güle sağlıklı, huzurlu günlerde kullanın
Kızlarrr benim acaip iştahım açıldıııı aklıma devamlı yemek geliyorrrr...Ne yapcam ben böleeeeÇok kilo almaktanda korkuyorum...
Günaydın kızlar. Acıkınca ağzına yararlı şeyler atmaya çalış. Badem,fındık,ceviz ya da meyve ya da bir kase yoğurt ye,bir bardak süt iç. Hem bebeğine yararlı olsun hem gereksiz kilo alma
Kızlar iyi bir indirim fırsatı henüz ateşölçer almayanlara :82:
Chicco Kızılötesi Easy Touch Ateş Ölçer - Bebek & Çocuk
bayağa indirime girmiş bu yaaa benim vucut temaslı var acaba bundan da alsak mı pugg....
tunayınlarrr..
cıcıler cok gusel mavı mavı oldu topıc....
mothercarede kuvette ındırım var dıdı arkadas sadee pembeyı sokmuslar ındırıme :95:cok guseldı ama..
ceylanbebe den esofman takımı aldım okadar ordada %50 ındırım var her sehırde varmı bılmıorum :26:
bunun dısındakı ıvır zıvır seylerı netten alıcam ndırım var dıye magazaya gıdıyorum hıcbısı kalmamıs oluo netten daha rahat
Kızlar bu civilimden banyo havlularından alan varmı nasıldır bebişlerimiz içn...??? Kullanışlımı buarada bu civilim yerini bizim burdaymış daha yeni farkettimAma yinede internetdende verrim sipariş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?