-----2010 KASIM hamişleri----

Günaydıınn

Gülçin içim kalktı sabah sabah kadının karnına :120:

Güle güle kullanın, çok tatlı cicişleriniz

burda yağıyoo :97:

amaannn karışma değilde başka şiler işte :86::86: klasik klasik

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,

Geçmişi okudum, Yine çok güzel haberler var yeni cicilerimiz varr.... Allah sağlıkla sıhhaetle giydirmemizii nasip etsin inşallahhhh...
Bizde haftasonu ayrıntılı Usg ye girdik.. Çok şükür hiç bir problemimizi çıkmadı.. İnşallah hep böyle devam ederde sağlıkla kucaklarımıza alır bebişlerimizi...
Negüzel ciciler almışsınız... Selinay,Eylül bayıldım aldıklarınıza , çooook beğendim... İyi günlerde giydirirsiniz canım inşallahhh...

hoşgeldinnn :87::87::87:

hoşgeldinnn :87::87::87:

Hoşbulduk ayşecim,Sen haftasonu neler yapmışsın öle
Ben geçtiğimiz hafta camlara kadar temizledim temizlik için gelen bayana sinirlenip ,parkenin üzerinde ayağım kaydı düştüm,kafamı vuruyordum kapıya srtımın moruyla ucuz atlattım Bundan sonrada pek yapmaı düşünmüyorum

Ayy ya geçmiş olsun

Biz geldiiikk

Kızımla hasret giderdik 683 gr olmuş fıstığım, dr haftasıyla uyumlu dedi

Hiç güzel poz vermedi zilli, yüzünü kapadı hep

maşallah size ,nazar değmesin

buaradaaa sekerımıs
aclık:74
1.saat:147
2.saat:103
3.saat:83

Allahıma bın sukur cok mutluyummmmm

canım geçmiş olsun ve gözün aydın.

çok güzeller,iyi günlerde kullanmka nasip olsun inşallah

canım, Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah,çok tatlılar

günaydın annelerrrr!!!

bana yaklaşmayın hasta oldum...:2:

...

canım,geçmiş olsun tez zamanda geçsin

ilknuröz, maşallah amin inşallah

herkese günaydınnnn
hafta içi olduğu belli oluyo forum kaynıyo maşallah

Canım hepsi çoook güsel güle güle kullan inşallah...

Ana kucağı ne kadara düşmüş?

sağol canım ben ana kucağını anne bebek mağazasından aldım.koala marka 100 tl ve o kadar güzelki bayıldım içi yumuşak süet gibi diğerlerinden daha geniş ve hafif.. yani kilolu bebek de çok rahat kullanır.üstelik ortası çukur değil diğerleri gibi yatak gibi uzun bence bi bakın derim..

canımmm ciciler çok tatlı battaniyeyei cok begendım ozellıkleee çok şirin olmuşş bende haftasonu aldım bişilerr paylaşıcam gün içerisindeeeee

teşekkürler selinacımm... evet battaniye çok değişik bencede

maşallah kaan beyin kıyafetleri süpperrr
mersin sıcak olur canım çok alma sen bi de alsan da incecik al bence. geceliğe gelince elbise olan her durumda rahat öle alın bence pijamaları evde giyersiniz ben öle yapıcam
2 tane elbise aldım hast.için.. yeter zaten max.2 günnn Allah tan bi keder çıkmazsa

günaydın ilknurozzz
teşekkürler..
maşallahhh Allah sağlıkla öpüp kokladığımız günleri de göstersin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…