Eki Görüntüle 179479 Eki Görüntüle 179478 Eki Görüntüle 179484 Eki Görüntüle 179483 Eki Görüntüle 179482 Eki Görüntüle 179481 Eki Görüntüle 179480
Bunlardaaa haftasonu alışverişimizzzzzzzzzzzzzzzz.. Kızlar ben uzun kollu bir tane aldm daha bugüne kadar 1 tane de uzun alt aldım. birde zıbın almadım. alsammı yazın cok sıcaga denk gelecek ama gıydırılırmı bılemıyorum cok kararsızım :44:
günaydın kızlar....
geçmişi okudum geldim....
cicişleriniz hayırlı olsun...
artık sabahları uyutmuyor bu kereta....yarın doktorumuza şikayet etcem onu.....
bizde dün anneanne ile yatağımızı aldık haziran sonu gibi kurulmasını istedim nolur nolmaz.....
bizimkilerle eşimin ailesi geldi yedik içtik oturduk.....havada soğuk kar yağacak nerdeyse....
ve kötü haber göğüslerimde azar azar çatlalar yol aldı o kadar büyümeye bende çatlardım yani azıcık göz edin şu göğüslerimide daha büyümesinler.....
hohooohhoohoGünaydıınn
Gülçin içim kalktı sabah sabah kadının karnına :120:
Güle güle kullanın, çok tatlı cicişleriniz
Günaydıınn
Gülçin içim kalktı sabah sabah kadının karnına :120:
Güle güle kullanın, çok tatlı cicişleriniz
Eğer koca anlamıyorsa bi kez alışverişe çıkıp kasaya gitsin emin ol anlar sonra sen dersin bensana demiştimmmmmm
Kayınvalideeeeeye ne oluyo bu aradaaaa bakimmmmmmmmmmmmbiz herşeyimizi eşimle çıkıp alıyoruz. Arada bi danışıyorum ben ama hem kendi anneme hem kayınvalideme. Benim aram çok iyidir kayınvalidemle ama çok severim gerçektende
ben ikisinden de alacam sezeryan olursan gecelik normal olursa pijama takımı diye düşünüyorum hangisini olacağımız belli değil ikisinide al dursun kenarda...
Normal doğum olursa gecelik giyemezmiyiz ki_ nieeeeeeeeeee_????
giyilirde ne bilim ben öyle düşünüyorum.....hem normal olursa 1 gece kalıyorsun hastanede.....
giyilirde ne bilim ben öyle düşünüyorum.....hem normal olursa 1 gece kalıyorsun hastanede.....
ben 1 yıl hastanede duraacamorda biraz pişiyim sora eve çıkarım
hohooohhoohobsde öle olcassss
Yaaa o kadın bana cok abartıı geldiiiiiiiiiii biraszzzzzzzzzzzz
ya bennnnn hastanede kalmakkk istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bananeeeee
fotoshop olamaz demi???
abartymış
ya bennnnn hastanede kalmakkk istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bananeeeee
çok rahat oluyomuşşşhemşireler herşeyi yapıolarmışş :86:
şekerim ben grafıkerımm. photoshopla ugrasıyorum zaten. ovideo photoshop işi olamazz.
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,
Geçmişi okudum, Yine çok güzel haberler var yeni cicilerimiz varr.... Allah sağlıkla sıhhaetle giydirmemizii nasip etsin inşallahhhh...
Bizde haftasonu ayrıntılı Usg ye girdik.. Çok şükür hiç bir problemimizi çıkmadı.. İnşallah hep böyle devam ederde sağlıkla kucaklarımıza alır bebişlerimizi...
Negüzel ciciler almışsınız... Selinay,Eylül bayıldım aldıklarınıza , çooook beğendim...İyi günlerde giydirirsiniz canım inşallahhh...
hoşgeldinnn :87::87::87:
Hoşbulduk ayşecim,Sen haftasonu neler yapmışsın öle
Ben geçtiğimiz hafta camlara kadar temizledim temizlik için gelen bayana sinirlenip ,parkenin üzerinde ayağım kaydı düştüm,kafamı vuruyordum kapıya srtımın moruyla ucuz atlattımBundan sonrada pek yapmaı düşünmüyorum
Biz geldiiikk
Kızımla hasret giderdik683 gr olmuş fıstığım, dr haftasıyla uyumlu dedi
Hiç güzel poz vermedi zilli, yüzünü kapadı hep
buaradaaa sekerımıs
aclık:74
1.saat:147
2.saat:103
3.saat:83
Allahıma bın sukur cok mutluyummmmm
bunlar da yeni ciciler..
mothercare de %50 indirim vardı
Eki Görüntüle 179179
Eki Görüntüle 179180 Eki Görüntüle 179181 Eki Görüntüle 179182 Eki Görüntüle 179183 Eki Görüntüle 179180 Eki Görüntüle 179181 Eki Görüntüle 179182 Eki Görüntüle 179183
polar battaniyeyi komşum yapmış
hırkayı da bi arkadaşım almış
Eki Görüntüle 179479 Eki Görüntüle 179478 Eki Görüntüle 179484 Eki Görüntüle 179483 Eki Görüntüle 179482 Eki Görüntüle 179481 Eki Görüntüle 179480
Bunlardaaa haftasonu alışverişimizzzzzzzzzzzzzzzz.. Kızlar ben uzun kollu bir tane aldm daha bugüne kadar 1 tane de uzun alt aldım. birde zıbın almadım. alsammı yazın cok sıcaga denk gelecek ama gıydırılırmı bılemıyorum cok kararsızım :44:
günaydın annelerrrr!!!
bana yaklaşmayın hasta oldum...:2:
...
Bizde haftasonu ayrıntılı Usg ye girdik.. Çok şükür hiç bir problemimizi çıkmadı.. İnşallah hep böyle devam ederde sağlıkla kucaklarımıza alır bebişlerimizi...
Canım hepsi çoook güsel güle güle kullan inşallah...
Ana kucağı ne kadara düşmüş?
canımmm ciciler çok tatlı battaniyeyei cok begendım ozellıkleee çok şirin olmuşş bende haftasonu aldım bişilerr paylaşıcam gün içerisindeeeee
Geçmişi okudum, Yine çok güzel haberler var yeni cicilerimiz varr.... Allah sağlıkla sıhhaetle giydirmemizii nasip etsin inşallahhhh...
Negüzel ciciler almışsınız... Selinay,Eylül bayıldım aldıklarınıza , çooook beğendim...İyi günlerde giydirirsiniz canım inşallahhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?